Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ahopka

újonc

válasz Krend #92798 üzenetére

Szia,
    Nekem volt alkalmam igénybe venni őket. A szervizek területileg ki vannak szervezve, én a salgótarjáni szervizhez tartoztam, csak róluk tudok nyilatkozni.
    Igaz, én először a forgalmazónál reklamáltam (egy belépő szintű KPe290 hűtőt vettem májusban, ami nagyon hangosan működött). A forgalmazó még aznap továbbította a panaszomat a szervizhez, akik még aznap válaszoltak, hogy 3 munkanapon belül felveszik a kapcsolatot velem. Úgy is lett, szerelő jött (kb 80 km-re lakom Salgótarjántól) --külön szólt, hogy kb. mikor ér hozzám, és tartotta is az időpontot--, megállapította, hogy kompresszor hiba, kicseréli a kompresszort. Nos, itt volt egy kis probléma, mert az nincs raktáron, úgyhogy 4 hét múlva szólt, hogy másnap jönne ( ha nem jött volna, akkor az azt jelentette volna, hogy 30 napon belül nem sikerült megjavítani a készüléket és ebben az esetben a Liebherrnek (ill. az adott vállakozásnak) szó nélkül cserélnie kell a készüléket) . De jött, hozta az új kompresszort. Lelkiismeretesen és hozzáértően dolgozott 3 órán keresztül, de a kompresszor cseréje nem oldotta meg a problémát. Szó nélkül írta, hogy készülékcsere. Nagyon megvoltam vele elégedve.
    A többi már csak "mese" részemről: a Liebherr 8 napon belül küldte a csere hűtőt ( egyenesen Bulgáriából jött névre szólóan)-durván sérülten, de kipróbáltam a kompresszort, az is hangos. Szó nélkül cserélte Liebherr. De az újabb cserekészülék is hangos ( gyakorlatilag a 4. kompresszor), de itt most már feladtam (ill. a család, "rábeszélt", hogy most már fogadjam el, hogy ez ilyen), megpróbálom megszokni (nem nagyon megy, de ha elegem lesz belőle, reklamálok megint). Ezek a belépőszintű Liebherrek Jiaxipera kompresszorral vannak szerelve. Lutri, hogy melyik nem lesz hangos.

Szóval:
    a salgótarjáni szervizzel, Liebherrr ügyfélszolgálattal mondhatni maximálisan meg voltam elégedve.
    A készülékkel már nem !! Akár belépő szint, akár nem, ez a minőség ebben a kategóriában nem méltó a Liebbherr névhez (szerintem). Úgyhogy ha tudod, nézd meg, hogy a választott típusod milyen kompresszorral van szerelve , mert ha az is Jiaxipera, lehet szívás vele.
    (Bocs a sok szövegért)

Új hozzászólás Aktív témák