Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabor9991
üzenetére
Gariidőn belül kijött háromszor. Még volt hátra a 2 éves gariidőből pár hónap, de negyedik alkalommal nem láttam értelmét újból kihívni, mert tudtam, hogy ugyanaz a szerelő fog kijönni és ugyanúgy nem képes megcsinálni mint korábban. Ennek már vagy 6 éve. Azóta áll a gép. Elköltöztünk és már nagyobb konyhánk van, ahová egy pult alá tehető (nem Bosch) mosogatógépet vettünk.
-
qwertly
addikt
Sziasztok! A zuhanytálca alján megjelent egy rozsda folt.Megtudnám szüntetni,ha igen hogyan? Nehogy idővel kilyukadjon a tálca.
-
peppe79
senior tag
válasz
BB9000
üzenetére
"Azt a jó tanácsot is adta, hogy használjunk másfajta tablettát, és kevesebbet. Ha az se segít, akkor többet."
F@sza!
Bár neked vélhetően nem volt olyan vicces.
Minket is "szuper" tanácsokkal látott el a szerelő, amikor az Electrolux 9 hónaposan hibát jelzett:
1. Kizárólag csak a normál vagy az intenzív programot használjuk, különben újra előjön a probléma. Kérdem tőle: de akkor mégis, miért vannak más elérhető programok is? A válasz: azzal ne foglalkozzak.
2. Ne használjak tablettát, csakis mosogatóport, különben újra előjön a probléma. Kérdem tőle: de akkor miért írja a használati útmutató a tablettát, multitabot? A válasz: azzal ne foglalkozzak.
Kérdem tőle: maga szerint a gyártó részéről korrekt, hogy ilyen mosogatógépet gyártanak? A válasz: hát, ez sajnos ilyen. Az ürítő szivattyú meg olyan hangokat adott ki (már a kezdetek kezdetén), mintha épp szét akarna hullani. Amúgy hiába tartottuk be az általa javasoltakat, ugyanúgy előjött aztán a hiba. -
peppe79
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
Hát, ha már mindent leellenőriztél (mosogatógép szűrője, járókerék, kifolyócső, mosogatótálca szifonja), kipucoltál, lefuttattad a tisztítóprogramot (tisztítószerrel), és továbbra is előjön a probléma, akkor sajnos marad a szerviz. Első körben, általában ott helyben szokták leellenőrizni, hogy mi a hiba, és hogy elhárítható-e.
Kíváncsi leszek, hogy mi a hibája...mert az ugye lehet bármi.
Mikor beépítettem az én Bosch mosogatógépemet, pont azt néztem, hogy ezt nem lehet elölről megbontani, mint az Electroluxot, így ha komolyabb hiba adódik, akkor ki kell teljesen emelni a gépet a szekrényből.
Amúgy tudja valaki, hogy ezek a Bosch gépek hogyan érzékelik, hogy van vagy nincs víz a mosogatótérben? Nem látom sehol sem a szintérzékelőt. Ezen nincs is, vagy csak rossz helyen keresgélem? -
válasz
Sidorovich
üzenetére
Egy mosogatógéphez már kijön a szerviz. Nem neked kell bevinni. Nincs kiszállási díj se garanciális javítás esetén.
Sajnos van tapasztalatom a Bosch saját szervizesével. Az én Bosch mosogatógépemmel más gond volt, de nem tudta megcsinálni a "szaki", pedig háromszor volt kinn. Kicserélt már mindent amit ki tudott cserélni, de a probléma megmaradt. Negyedszer már nem hívtuk, mert minek. Azóta a gépet nem használjuk.6 terítékes, munkalapra helyezhető típus. Fél évig normálisan működött, utána olyan iszonyatosan hangos lett, hogy két csukott ajtó mögött is kínlódás volt otthon lenni. Mikor beindítottuk, el kellett menni otthonról. Jött a szerelő és meg akart győzni róla, hogy ez ilyen. Hiába mondtam neki, hogy fél évig nem ilyen volt. Cserélt benne ezt azt, aztán egy pár percig nem volt annyira hangos, de utána visszajött a hangja. Azt a jó tanácsot is adta, hogy használjunk másfajta tablettát, és kevesebbet. Ha az se segít, akkor többet.
-
Salex1
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Mert körbe szekrény van rajta... De ha nincs más, ki kell bontani mellette a beépített szekrényt...
-
simico
aktív tag
Sencor SES 4040BK automata kávéfőzőről vélemény, tapasztalat? Egy ismerősnél ilyen van, elégedett vele, finom kávét csinál.
Jelenleg kapszulás Dolce Gusto pingvin van itthon, de engem zavar a kapszulás szemétgyártás. A klasszikus kotyogóssal meg idő és macera kávét főzni. Ezért keresek valami automata gépet a pingvin kiváltására. Mint látható nem vagyunk kávé
sznobokínyencek, a keret teteje 50e Ft körül és csak új gép jöhet szóba. Legyen megbízható, rendben tegye a dolgát. -
Danex
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nem lehet hogy a kivezető csőbenben van valami elakadva vagy ilyesmi?
-
Sziasztok!
Bosch háztartási gép szervizzel van valakinek tapasztalata?
Tavaly márciusban vettünk egy Bosch SMI46KS00E 13 tertékes beépíthető mosogatógépet, amit néhány héttel ezelőttig nagy elégedettséggel használtunk. Aztán pár hete E-24 hibakódot írt ki és leállít, állt a víz az aljában.
Megnéztük neten és a leírásában is mit jelent ezt, annak megfelelően kimeregettük belőle a vizet és szétszedtük a szűrőt az aljában, kézzel és egy csipesszel kitakarítottuk. Utána egy "self clean" programot indítottam, majd megint ugyanez. Még egyszer megcsináltuk, utána már jó volt.
Kb. 2 hétre rá (most hétvégén) megint ugyanez a jelenség, újra megcsináltuk (és most is 2x kellett), megint jó lett. Most pedig így 2 nappal a hétvége után megint. Most még nem szedtem szét, de nem is akarom. 1.5 évig bármi gond nélkül működött, most pedig a tendenciát nézve néhány naponta szét kell szedni.
Volt valakinek hasonló tapasztalata? Szervizzel oldotta meg végül? A garancia még él. Ilyen esetben házhoz küldenek valakit, vagy szét kéne szedni a konyhabútort (beépíthető a gép) és nekünk megoldani a szervizbe szállítását?
Előre is köszönöm a tippeket és a visszajelzést!

-
Salex1
őstag
Tudom, hogy nem igazán ajánlott, de van olyan mosó-szárítógép kombi, amit meg szabad venni? Hely szűke miatt, nem igazán van lehetőség a két külön gépre, de a három gyerek miatt télen nagyon kellene (Erre miért nem adnak nagycsaládos támogatást?)
-
freaghill
őstag
-
törölt tag
Hát add le a megrendelést, és ha kész, kimégy érte, hazahozod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van a településünkön kettő bútorasztalos. Nem tudnak 1 éven belül munkát vállalni.
Az egyik úgy döntött, hogy feladja és jön közalkalmazottnak, kevesebb pénzért karbantartónak hozzánk.
Mellette még nyilván eldolgozgat, de azt mondja, elég volt az egészből.
Sajnos nem az egyetlen szakma, ami ilyen. -
daninet
veterán
Sziasztok
Zanussi hűtőnkben megfagynak a dolgok. Külön felső fagyasztója van (nem a hűtőtér része a fagyasztó). A hűtőtér a hátoldalon levő nagyobb hűtőfelületen keresztül hűl. Amit a hátuljához közel rakunk biztos megfagy, de mostmár az ajtóban is jeges lett egy üdítő.
amit tudok: a szabályzó megfelelően van beállítva (talán 2es fokozat?)
nem szökik a levegő, jó a zárása
Le volt olvaszta, nem tornyosodik benne a jég hátulTalálkozott valaki ilyennel? Ez valami triviális gond, vagy elromlott?
-
Fandango
veterán

-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Mi most az ajánlott (porzsák nélküli) porszívó olyan 50e körül, fele-fele arányban szőnyegre és laminált padlóra?
Előre is köszönöm a segítséget! -
peppe79
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Ez a típus nálam is opció volt, de a választott Bosch-hoz képest különbség szinte csak a kosárban mutatkozott. Az meg nem ért volna meg plusz ~20 ezer forintot.
-
krisi08
tag
Sziasztok,
Lenne lehetőségem venni jó áron (bolti ár fele alatt) egy keveset használt német piacos siemens iq800 mosógépet.
Szabad ilyet venni? Van valami tapasztalat velük?
Köszönöm!
-
qqzs
őstag
Keress ra vizminoseg meres vagy viz teszt + varosod es google mond parat. Sok labor van aki csinal es sokfele arban ami attol is fugg mire kell a ellenorzies, ivasra, ontozesre medencebe, stb. 10ezertol folfele. Ha csak PH klorszint kell akkor keressel medences ismerost ha meg kemenyseg ph akkor akvariumosat azoknak van olcso tesztjuk ezekre
-
-
-
Batib
őstag
Víztisztításról, víztisztítókról van külön topic itt a PH-n, vagy esetleg máshol?
Esetleg itt érdeklődhetem, van itt tájékozott ember? -
qqzs
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Az a masik bolt ha jol gondolom online markabolt. Ahol van evente egy 7000 ft koruli garancia idon beluli dij amivel es az eredeti egyebkent is dragabba arra pont annyi a mosogep mintha mashol veszel ra extra garanciat. Tehat ugyesen eladjak neked az extra garanciat marketingbe csomagolva.
-
PainKiller13
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Neff S413G60S0E
-
st6969
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Faktum konyhát még lehet kapni? Vagy hogy érted, hogy csak terven létezik?BBéci: nekem semmi bajom az Ikeás konyhával. Szerintem szép is, jó is, masszív is, olcsó is, és elérhető modern design is. Az általuk használt bútorlapok minősége sokkal jobb, mint a random városi bútorházban kapható blokk/elemes konyháké, ellenben azoknál nem, vagy minimálisan drágább, és óriási az elemválaszték. 9 évvel ezelőtti állapotról beszélek.
Épített konyhákkal nincs tapasztalatom, nem merült fel ez az opció anno. -
superTibcsi
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszi! A neff-re egy típust, cikkszámot tudnál írni?
-
peppe79
senior tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
A "hőcserélő" az egy mókusvakítás, egyszerű marketingtrükk.
-
peppe79
senior tag
Aki LEGO Technic-en nőtt fel, vagy minimális szinten ért a barkácsoláshoz, annak bútorlapból nem nagy kunszt összeállítania egy konyhát. Szekrényenként 2 oldal, 1 alsó lap, 2 felső összekötő, egy hátlap, 4 szintezőláb. Ennyi egy nyers korpusz.
A front meg, ha úgy tetszik, hogy egy vonalban fusson az "erezete", az akár egyszerű bútorlapból is összehozható, durván 280 cm hosszúságig. -
PainKiller13
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Olvass utána, nem jók az Ikea mosogatógépei, rengeteg a panasz rájuk. Én is most azokat nézegetem, ami jó lehet az az AEG (112k körül), illetve a NEFF 125k körül. Előbbi ajtónyitós szárítós, utóbbi hőcserélős. NEFF Ediginél 5 év garis, egy másik oldalon ha prémium szállítással kéred (3300ft) akkor 7 év.
-
asdf_
veterán
Jó, láttam már olyan konyhát, ahol mondjuk az ajtókra úgy volt felrakva a fólia, hogy egy darab 4 méteresből lett kiszabva, így az ajtókon végigfutott a minta, mert egy sima faerezet is tud nagyon rondán kijönni, ha random kerülnek egymás mellé. De ez nem IKEA árkategória, meg lassan már jó asztalost találni is csodaszámba menő kategória.
-
-
asdf_
veterán
válasz
peppe79
üzenetére
Igen, de az IKEA egy külön szabvány. Van, amikor egy piaci szereplő olyan erős, hogy ő diktál, ha ő kitalál valamit (legyen az akár hülyeség is), akkor az alatta lévők alkalmazkodnak hozzá (esetleg a konkurencia követi a hülyeséget és átveszi). Apple frontról pl. nagyon sok példát lehet hozni, kezdve a mikrofonos headset 3.5-ös Jack a többiekétől eltérő bekötésétől, az usb helyett saját csatlakozó, majd a 3.5-ös Jack elhagyása és lehetne még sorolni. A fehéráru-gyártók nem mindegyike engedheti meg magukának azt a luxust, hogy ha az IKEA kitalál egy új ajtónyitási mechanizmust, akkor nem gyárt annak is megfelelő modellváltozatokat. Az IKEA pedig megteheti, hogy így a bútoraiba bekerülő gépek választékát ezzel "korlátozza", a saját maga által forgalmazott gépek felé tereli a vevőket, neadjisten az ajtónyitási vackát levédeti, és licencdíjért adja tovább, mindkét módon saját bevételeit növelve (megintcsak lásd Apple).
-
peppe79
senior tag
válasz
st6969
üzenetére
Nem igazán értem ezt a kínlódást az IKEA-val. Egyrészt, a beépíthető gépeknek van egy szabvány méretezése. Ha rá lennék kényszerülve, hogy kész konyhabútort vásároljak, tutira nem vennék olyat, ami egyedi megoldás(oka)t alkalmaz, emiatt több gyártó gépét csak módosításokkal, vagy kiegészítők vásárlásával lehet beépíteni.
De ha mégis úgy alakulna, hogy kész tények elé állítják az embert, akkor sem hinném, hogy kizárólag az az egyetlen járható út, hogy külön csúszósínt kelljen vásárolni. -
peppe79
senior tag
-
st6969
őstag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Az sem mindegy, hogy milyen IKEA konyha. Pár éve még Faktum konyhák volta, ma már Method fantázianevű van. A kettő még véletlenül sem kompatibilis egymással.
Nekünk is Ikea (Lagan, ami talán AEG gyártmány lehet, de nem biztos) mosogatógép van 9 éve, ez nem ilyen csúszómechanikás, ez volt a legolcsóbb, azóta is kiválóan mosogat, viszont eltört az ajtókilincs (ilyen benyomható műanyag nyomógomb szerűség, ami egyben kapcsoló is). Még éppen működik, de szerintem nem sokáig, már nem rúgja vissza magát. Próbáltam rákeresni, horror áron találtam kilincsszerkezetet, de nem 100%, hogy belevaló, mélyebben bele kell merülnöm.
Viszont így szóba jött a csere. Színazonos, kazettás rendszerű bútorlap van rajta, tehát baromi fontos, hogy az új gép is beépíthető legyen. NEFF gépeket néztem, ott biztos meg van adva, hogy mekkora méretű bútorlapot rakhatok rá, és kis műanyag darabokkal (tartozék) lehet kitölteni a hézagot, ha maradna.
De ahogy (#46471) errorcode06 is írja, ezek szerint a Miele is jó. Ha Faktum konyhád van, akkor jó eséllyel találsz mosogatógépet, ha Method, akkor nem kizárt, hogy az Ikea mérnökei gondoskodtak róla, hogy a gépet is onnan vedd. -
oszi666
őstag
sziasztok
long story short: csodálatos államapparátusunknak hála kénytelenek vagyunk megszabadulni a gáztűzhelyünktől és villanytűzhelyet beszerelni helyette
Az lenne a kérdésem, lehet hülyeség de úgy emlékszem, ha új tűzhelyet veszünk akkor a régit köteles az eladó elszállítani nem? Vagy ez csak a hűtőre vonatkozik a veszélyes hulladék mivolta miatt?
ha nem kötelesek, akkor tudtok esetleg olyan boltot, ahol az új tűzhely megvétele mellett vállalják a régi elszállítását is?
Nem érdekel ha nem adnak érte pénzt, csak vigyék. -
freaghill
őstag
Megtudná valaki nekem mondani, hogy hívják azt a műanyag alkatrészt ami a kép jobb alsó sarkában, a bekarikázott alkatrészt?
Létezik ebből olyan, hogy egyik fele x méret, másik fele meg y?
Szárítógépet kötnénk be a lefolyóba, és ami ott van csatlakozás oda vastagabb cső kell, így gondoltam vastagot oda rákötni, felhozni a szárítógéphez, a vastagabb csőnek a másik végébe beledugni ennek a nemtudomminek a vastagabbik részét, másikat pedig amit lehúzok a kondenztartályról.
Persze lemérem előtte ezeket.
Köszi!

-
Ispy
nagyúr
válasz
üzenetére
Én szabadonállókat néztem, azok nem azt csinálják, mint a videóban, hanem van egy pont a nyitásban, ahol az előtt teljesen visszahúzza az ajtót, az után meg teljesen lenyilik. Így viszont használat után nem tudod résnyire nyitni, hogy szellőzhessen a belseje. Ezek 4-es voltak, ha jól emlékszem.
-
törölt tag
Most látom a videón hogy ez mit is takar pontosan, hát ez tényleg gáz. Nekem nem így működik. Talán valamelyik rövid programnál nyit a normálnál nem, de ha feleségem hazajön a 3 napos képzésről, megkérdem, én ritkán használom.
Viszont a miénk 6-os széria és nem beépített és keskeny kivitel is.
De ha igaz, hogy egy rugó csere ezt orvosolja, az már jó, bár az meg plusz költség. -
peppe79
senior tag
Amúgy ez tényleg gáz. Gondoltam, egyszerűen csak kiiktatom majd a rugóval összekötött behúzózsinórt, és probléma megoldva. De sajnos enélkül sem lehet tetszőleges pozícióba állítani, mert sajnos a zsanérnak nincs semmi ellenállása. Rugó nélkül egyszerűen "előrebólint" az ajtó.

-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Hütőszekrény vásárlás előtt állok.
Mit ajánlotok?160L legalább legyen a hütő, nem szeretnék fagyasztóst.
Az ár valahogy 70-120 közé essen, azért mondok ilyen nagy árkülönbséget mert nem tudom mennyiért vannak normális hütők.Köszi.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
1 kompresszoros side by side hűtővel van valakinek tapasztalata? Konkrétan LG-t néztem ki. -
gabor9991
addikt
válasz
Castell
üzenetére
[Whirlpool]-nál már olvastam ilyesmiről.
Nálunk gorenje hőszivattyús van,a szivacsszűrő elé tettem egy plusz szűrőt így annak nincs ilyen baja 4 év után úgy néz ki a hőcserélő, mint új korában. -
Castell
aktív tag
Üdv mki,
Hőszivattyús szárító gépeknél lehetséges házilag tenni valamit azért, hogy ne kerüljön szösz a gép belsejébe? Ergo csinált már valaki házilag ilyesmit? A dobnál lévő felső szöszgyűjtő után alul van egy szivacsszűrő, de a kettős szűrés ellenére a szöszök eljutnak a gép belsejébe így az érzékelő megbolondul és letilt a gép. Egy idő után meg csak a szerviz tudja pucolni, ha egyáltalán ez beletartozik a jótállásba...
Köszönöm!
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
Aki használ ilyen szárito gépet (Beko DPS 7405 GB5) tudna adni tanácsot jöhet privátb is és az normális hogy sokkal nehezebben tudom a dobot megforgatni mint a mosogépét.

-
-
rover45
őstag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy porszívót. Én valami akkumulátoros, állóra gondoltam (akár kínaira is).
El mondom mire használnám: Egy kb. 30m2-es, járólapozott üzlethelyiségben minden nap egyszer, a napi szöszöket és a tevékenységgel járó kevés, lehulló cérnaszálakat, valamint maximum 1-2cm2 méretű anyagdarabokat összeszedni. Üzemidőben maximum 5 perc naponta.
Semmi szőnyeg és semmi komolyabb felszívandó anyag.
Mit ajánlanátok? Előre is köszönöm! -
peppe79
senior tag
Tegnap meghozta a futár az új Bosch mosogatógépünket.
A szállításhoz alapból adott volt az OPEN BOX szolgáltatás, így még csak véletlenül sem kellett a futárral vitatkozni, hogy a jelenlétében kibonthassam a csomagolást, és ellenőrizzem a gép állapotát. Amúgy szerencsére nem volt semmi gond, így nem kellett jegyzőkönyvet felvenni. Elég gondosan becsomagolták, még a kifolyótömlő végnek is kialakítottak egy mélyedést a hungarocellben, nem csak úgy lógott a levegőben. De hát ilyen a német precizitás...amúgy Made in Turkey.

Igaz, a mosogatógép elég gyermeteg kivitelű, de itt tényleg mindennek megvan a helye, és nincsenek kipotyogott, meg menet nélküli csavarok; sorjás élek, és hepehupás borítólemez, mint a digók által gyártott Electrolux ESI6201LOX-nál.Azon felül nem ütközik semminek a szórókar, és a kosár hátsó részének sarka sem. A zajcsillapító pedig nem egy vékonyka butyl lemez, hanem vastag filcnemez. Szóval, szemmel láthatóan, sokkal gondosabban összeállították, mint az én korábbi Elux mosogatógépemet.
A belső tér aljában elhelyezett polinox műanyagnak egyelőre nem érzem hátrányát, remélem, ez a későbbiekben sem fog változni.
Ami viszont nem igazán tetszik, és az üzletben fel sem tűnt, hogy az ajtózár műanyag! Nem is értem...ezt komolyan gondolták? Elég nehezen tudom elképzelni, hogy ez tényleg éveken át bírja majd a strapát. Ha eltörik, akkor ~7 ezer forintba kerül egy új.
A másik dolog, ami egyik részről előny, másrészt viszont hátrány (nekem inkább utóbbi), hogy egy redőnyzsinór segíti az ajtó visszahúzását. Ezzel az a gond, hogy nem tudom tetszőleges szögben kinyitni az ajtót, kizárólag csak teljesen lenyitva, vagy néhány mm rést hagyva. Na most, nálunk van, hogy reggeli vagy ebéd után elkezdjük gyűjteni a gépbe a csetrest, és csak hosszú órákkal később, este indítjuk el a mosogatást, amikor már összegyűlt elegendő mennyiségű tányér, fazék, lábas stb. Az ajtót ennyi ideig nem hagyhatom teljesen lenyitva, mert akkor orra buknánk benne; ha viszont csak néhány mm rést hagyok, akkor nem fog rendesen szellőzni, és belerohad a kaja, főleg így a nagy kániklában. Ráadásul a mosogatótér alsó része műanyag...
Nézegettem, és elvileg ki lehetne iktatni ezt a zsinórt, úgy, hogy - remélhetőleg - a zsanér továbbra is használható marad, de egy 1 napos mosogatógépet egyelőre nem szeretnék még bütykölgetni.
Na, majd pár hónap múlva kiderül, hogy mennyire vált be... -
peppe79
senior tag
Azt esetleg megkérdezhetik, hogy miért szeretnéd visszakapni az árát. De ezt sem kötekedésből teszik, hanem csak a statisztika miatt (téves vásárlás, minőségi kifogás stb.). Elég annyit mondanod, hogy benézted, mert azt hitted, hogy a tartozékok alapból járnak hozzá...többet meg nem szeretnél áldozni rá. Ennyi. Én is vittem már vissza terméket, ráadásul nem is ugyanabba a LIDL-be, ahol vettem, hanem egy 100 kilométerrel távolabb lévőbe.
Az 1 vagy 2 hónapos pénzvisszafizetési garancia benne van a fogyasztói szabályzatukban:
"Amennyiben Ön elégedetlen a nálunk vásárolt élelmiszer minőségével, hozza vissza azt a vásárlástól számított 1 hónapon- , minőség megőrzési időn belül bármelyik üzletünkbe! A vásárlást igazoló blokk felmutatásával visszafizetjük Önnek a vételárat!
Minden egyéb, LIDL üzletben vásárolt, nem élelmiszer terméket (kivéve a Blue mobile termékeket) 60 napon belül, a vásárlást igazoló blokk ellenében visszaveszünk és a teljes vételárat megtérítjük." -
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
mert már 12 éves.

Bár neked vélhetően nem volt olyan vicces.
Minket is "szuper" tanácsokkal látott el a szerelő, amikor az Electrolux 9 hónaposan hibát jelzett:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), de mi a cél? Ha mondjuk fúrt kút és meg szeretnéd inni, akkor előre mondom, hogy kezelés nélkül a bakteriológia alapból megbukik a telepszámon...

Faktum konyhát még lehet kapni? Vagy hogy érted, hogy csak terven létezik?