Hirdetés

Aktív témák

  • Játékos

    addikt

    válasz kkrisi #5694 üzenetére

    Nekem pl. HK van. Imádom, semmi baja nem volt eddig.

    hackeeeee: amit montasz, azt értem, csak nem értek vele egyet. Ezek a tetves boltok elég sokszor bepróbálkoznak szerencsétlen vásárlókkal, mert azok csak bólogatnak bambán, és elhiszik, amit a boltos mond. Te, mint vásárló, a bolttal vagy kapcsolatban! Te a BOLTNAK adtad a pénzed, és jogos elvárásod, hogy a pénzedért vásárolt termék működjön. Amennyiben nem működik, te nem fordulhatsz sehova, csak hozzájuk, hisz te nekik adtad a pénzed! Hogy ők kitől vették, vagy ki a szervíz, ahhoz nekem/neked semmi közöm/közöd! Rendezzék le maguk között!
    Másrészt milyen vicces lenne, hogy megveszem Miskolcon (esetleg még messzebb), aztán vigyem/vitessem fel Pestre?! :DDD Ki is kacagnám őket izomból! Egyébként közben fel is hívtam őket, és természetesen igazam van! :K SŐT! Most nézem a gép papírjait, és 10,7 kg az erősítő. Ez tudod, mit jelent? :U Nekik KÖTELESSÉGÜK érte jönni (ezt futárral szokták megoldani)! Ezt is nagyon kevés ember tudja. 10kg felett el kell szállítania az eladónak!!!!!!!!!
    Persze asszem, gyorsabb, ha holnap beugrok vele, mert a futár pár napot késne... :C

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Aktív témák