- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Nekem pl. HK van. Imádom, semmi baja nem volt eddig.
hackeeeee: amit montasz, azt értem, csak nem értek vele egyet. Ezek a tetves boltok elég sokszor bepróbálkoznak szerencsétlen vásárlókkal, mert azok csak bólogatnak bambán, és elhiszik, amit a boltos mond. Te, mint vásárló, a bolttal vagy kapcsolatban! Te a BOLTNAK adtad a pénzed, és jogos elvárásod, hogy a pénzedért vásárolt termék működjön. Amennyiben nem működik, te nem fordulhatsz sehova, csak hozzájuk, hisz te nekik adtad a pénzed! Hogy ők kitől vették, vagy ki a szervíz, ahhoz nekem/neked semmi közöm/közöd! Rendezzék le maguk között!
Másrészt milyen vicces lenne, hogy megveszem Miskolcon (esetleg még messzebb), aztán vigyem/vitessem fel Pestre?! Ki is kacagnám őket izomból! Egyébként közben fel is hívtam őket, és természetesen igazam van! SŐT! Most nézem a gép papírjait, és 10,7 kg az erősítő. Ez tudod, mit jelent? Nekik KÖTELESSÉGÜK érte jönni (ezt futárral szokták megoldani)! Ezt is nagyon kevés ember tudja. 10kg felett el kell szállítania az eladónak!!!!!!!!!
Persze asszem, gyorsabb, ha holnap beugrok vele, mert a futár pár napot késne...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs