- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
vlaho
aktív tag
válasz
kenand #49003 üzenetére
Nekem 3305-s van. A hangfalak szerintem gyengék, le is cseréltem őket egy mission mv-8 cinema pakkra. Filmre nekem így megfelel, zenét nem hallgatok. Kezdő házimozinak elmegy, bár mélynyomót nem tudsz fejleszteni, mert passzív.
Ha esetleg jársz Kanizsán meghallgathatod. -
vlaho
aktív tag
Na én megmértem neked.A fogyasztásmérő egy olcsó 3000 forintos,tehát az adatok nem pontosak.
A szett egy HT-S3305,a hangfalak lecserélve mission mv-8 cinema pakkra.
Ha nem kap jelet az erősítő 45W,film alatt 25-ös hangerőn 45W (ezt érdekesnek találtam,gyorsan átraktam az lcd tévére a mérőt,hátha bekrepált,de nem.Ott szépen ugrált az érték attól függően,hogy világos volt-e a kép vagy sötét.) -
vlaho
aktív tag
válasz
FlameBox #30125 üzenetére
Az erősítő mindkettőben ugyan az, a hangfalakban van némi különbség, abban is csak inkább a méretek.
Mire szeretnéd használni? Zenére mindkettő alkalmatlan, legalábbis szerintem.
Nekem 3305-ös van, kisebb szobába filmre elmegy, de egy idő után kevés lesz. Többre fogsz vágyni. Én is most rendeltem egy hangfalszettet, kíváncsi vagyok mennyire tudja majd meghajtani ez az erősítő. -
vlaho
aktív tag
válasz
maxika2004 #26160 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni,nekem ez az első házimozim.Korábban én is ilyen lejátszós szettekben gondolkodtam,de itt olvasgatva a tapasztalokat rájöttem,hogy külön erősítő+lejátszóval jobban járok.
-
vlaho
aktív tag
válasz
maxika2004 #26134 üzenetére
Még egy gondolat ehez...
Nekem 3305-ös szettem van,zene engem nem különösebben érdekel,csak filmnézésre használom.Ha zenét is szeretnél rajta hallgatni,akkor nem ajánlom ezeket a szetteket.
Nem vagyok egy kifinomult hallású,de azért én is hallom,hogy zenére ez "alkalmatlan".
Filmnézésre nekem megfelel (erre volt keret),de jobb hangfalakkal tuti jobb lenne a hangzás. -
vlaho
aktív tag
válasz
Szaby84 #26143 üzenetére
Jól mondták,a lejátszó csere nem fog működni,de ha jól látom akkor a HT-C555-ös rendszernek van optikai bemenete,arra rá lehetne kötni a BR lejátszót,de a házimozi nem tudja a HD hangokat.......ez így felejtős szerintem.
Vagy egy Blu Ray házimozi vásárlása,vagy házimozi erősítő rendszer+blu ray lejátszó.Természetesen olyan erősítő ami tudja a hd dekódolást,de akkor ugrik a wireless hátsó hangfal. -
vlaho
aktív tag
válasz
maxika2004 #26134 üzenetére
A lényeges különbség: a 3305 passzív mélyládás a 5305 meg aktív.Ez a későbbiekben lehet lényeges,ha fejleszteni akarod a hangfalszettet.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest