Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
dolbyman #23432 üzenetére
Nem tudom jól emlékszem-e, de talán én írtam.
Valóban csak az tűnik megoldásnak, amit írtál.Nem akarom a H/K erősítőket magasztalni, de én éppen ilyesmik okán is választottam a 255-öst (ahogy korábban írtam, alatta annyira nem jók ár/érték arányban szvsz).
Biztosan tud ilyet még sok másik, de amikor még korábban jobban elmerültünk a "belépő" Onkyo-k boncolgatásában, ott próbáltam ilyesmikre is felhívni a figyelmet. Ne csak a 5-8 HDMI csatlakozót lássuk...
Feljebb haladva a létrán, az Onkyo-knál is megjelenik ez a képesség -
törölt tag
-
dolbyman
tag
válasz
dolbyman #23431 üzenetére
ezt találtam egy régebbi hozzászólásba:
"Még nem világos, hogy megfejtettétek-e a manulat, csak ezért segítségképpen:
Az 508-asod a képjelből csak azonos csatlakozótípus esetén továbbítja a jelet (tehát kompozitot csak kompoziton, HDMI-n csak a bejövő HDMI jel megy ki stb.)"akkor ez bakfity, ez esetben kihagyom a videojel útjából a recivert, és kész.
-
bozont
veterán
válasz
dolbyman #20819 üzenetére
Pedig én elég jókat hallok a Marantz erősítőkről is és ezen az áron szerintem nem kapsz jobban ebben a kategóriában, érdemes lenne meghallgatnod akár mindhármat még is mi a különbség. De ez a Marantz amit linkeltem egyel nagyobb kategória mint az 1611 és 508. Hangfalak terén nézelődj akár Netdepo-n vagy Stremaudio-nál. Náluk akár ki is tudsz próbálni különböző összeállításokat.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest