- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
dolbyman
tag
bocs mellé katintottam.....
-
dolbyman
tag
válasz
robi0604 #29317 üzenetére
Sziasztok!
Keresek olyan asztali dvd írót, amiben van dvb-c tuner. digikábel tv műsor rögzítése lenne a cél. ha setup box, vagy médialejátszó az sem baj.
Légyszi ajáljatok már valamit, mert semmit nem találok. hogy a viharban fogom így felvenni a hd sportműsorokat :-))
-
dolbyman
tag
válasz
dolbyman #23431 üzenetére
ezt találtam egy régebbi hozzászólásba:
"Még nem világos, hogy megfejtettétek-e a manulat, csak ezért segítségképpen:
Az 508-asod a képjelből csak azonos csatlakozótípus esetén továbbítja a jelet (tehát kompozitot csak kompoziton, HDMI-n csak a bejövő HDMI jel megy ki stb.)"akkor ez bakfity, ez esetben kihagyom a videojel útjából a recivert, és kész.
-
dolbyman
tag
válasz
Ragadozó #23429 üzenetére
én is ebben az átkovertálosban bíztam, (még akkor is ha a jelet nem konvertája fel nagyobb felbontásra) de ezek szerint ez nem megy, a menüben sem találok erre utaló opciót. ha meg nem kovertálja át akkor meg mi értelme van bekötni a képet is az erősítőbe??
ha a HDMI bemenet jelenik meg a hdmi kimeneten annak sem látom sok értelmét. max akkor lenne ennek értelme, ha tv-n kevés lenne a csatlakozó.
-
dolbyman
tag
kéne egy kis segítség.
az erősítőbe onkyo 508 bekötöttem a dvd lejátszót a háromszínű kopmponent kábellel. az erősítőt rákötöttem a plazmára 1,4-es HDMI kábellel. viszont nem jelenik meg a DVD képe a tv-n. beállításokban hozzárendeltem a dvd-hez a komponent1-et (ez a gyári megadott video bejárat is) mit kellene beálítani ahoz, hogy legyen kép az erősítő HDMI out-ján?
a setuo menü látható a képernyőd, csak a dvd képe nem. tehát a kábelek jók, és elméletileg a beállítás is. hogyan lehet pl a HDMI out jelét változtatni 720p 1080p között?
ha valakinek van ilyen készüléke legyen oly jó és írja meg hol van a probléma. a magyar leírásban nem találtam semmi lényegeset, az angol nyelvűben sem volt semmi használható, bár ide lehet, hogy a hiányos nyelvtudásom kevés.
Lehetséges az, hogy a HDMI out-on, csak a HDMI in csatlakozók képei jelennek meg?
előre is köszönöm.
bandi
-
dolbyman
tag
sziasztok.
100 ezer fozint határig keresek házi mozis erősítőt.
ez a kettő maradt ben nállam a kalapban
denon 1611
onkyo 508segítsetek dönteni, melyiket miért választanátok...
sokáig onkyo erősítőm volt amiket nagyon szerettem, aztán egyszercsak lett egy 1706-os denon ami teljesen pöpec, de valahogy hiányzik nekem az onkyo dimaikája. néhány évet kihagytam, így nem tudom amostani készülékekre mi a jellemző.
van valakinek tapasztalata a két készülékben?
esetleg
denon 1610, ha még beszerezhető.alapvetően egy átlagos szobában mozizna, semmi multi room meg ilyenek, csak a kép menne át az erölködön. a sok felesleges szolgáltatás helyett, inkább a hangminőségre heélyezném a hangsúlyt
előre is köszi
BUÉK
Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest