- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Errtu11
csendes tag
válasz
Sea Edge #18957 üzenetére
Annyira kész voltam már az egésztől tegnap, hogy nem emlékszem kipróbáltam e az általad írtakat a TMT- ben. HDMI beállítással viszont nekem a DTS és a DD mag sem ment ki.
Ati HDMI driver??? Ha ezt a VGA driver mellé külön kell felrakni, akkor nekem nincs fent!!!
Lehet, hogy ezért nem tudom összehozni azt az LPCM hangot?
A legjobb persze továbbra is az lenne ha a hangkártyás összekötés valósulna meg, de abban a topikban le sem sza..ak. Az itteni segítőkészség viszont hibátlan!!! -
Gabor970
addikt
válasz
Sea Edge #13196 üzenetére
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi:
Yamaha RXV 740 RDS
Denon 2803
Denon 2106Mindhárom 55e Ft körül.
Sanja türelmetlen vagyok, veszettül hiányzik egy erősítő, nem hittem, hogy ennyire zavarni fog, hogy eladom a régit, és még nincs új. ennyiért tudnék venni azonnal, 100e-es kategóriára várnom kellene, talán még karácsonyig is.
A 2106-os denonban tetszik, hogy már mérőmikrofonos, de talán egy fél szinttel alatta lehet amúgy a másik kettőnek hangminőségre? És a Yamaha valyon mennyire szól másként sztereóban? (jobb, rosszabb mint a denonok? akusztikus zene preferált, nem elektronikus)Köszönöm!
mindegyik 7 csatornás, multizone-os. Ez azt jelenti, hogy a család filmet nézhet 5,1-ben a nappaliban, míg én mondjuk egy másik optikai digit bemenetre kötött forrásból a hálómba átvezetett 2 hangfalról bármi más zenét? (mondjuk valami FLAC mediaplayerről)
Hoppá, a yamaha csak 6,1-es, akkor ott hogy van a multizone? kell még egy erősítő? Azzal nem lettem sokkal előbbre, hogy csak elosztja nekem a dolgokat.
-
Dorian
félisten
válasz
Sea Edge #11240 üzenetére
Van akinél lehet így van, nálam pont ugyanannyi kábel kell. Most a dvd-ből hdmi-n megy a tv-be a kép és egy jó minőségű digikoaxon a hang az erősítőbe. Lehetett volna úgy is, hogy hdmi-n megy mindkettő az erősítőbe, onnan még egy hdmi-n a kép tovább a tv-be. Így is úgy is 2 kábel, de annó a Kácsánál így jobban ajánlották.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest