- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
gexona
csendes tag
Sziasztok!
Van egy PC-m, aminek segítségével a Pioneer VSX-520-on keresztül nézek filmeket TV-n.
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy Pio VSX-520 távirányítóval valahogy lehetséges a PC-n futó médialejátszó program távvezérlése (play/stop/pause…)?
Ez az erősítő támogatja vagy nem támogatja ezt az opciót? Keresgéltem a Pio oldalán, de nem igazán tudom, hogy mit is kell néznem. Az biztos hogy a HDMI kábeleim lehetővé teszik (v.1.3)
Előre is köszi a válaszokat!
-
gexona
csendes tag
válasz
Sefter #18856 üzenetére
Én gyakorlatilag csak a Bravia sync kihasználása miatt gondolkod(tam) Sony erősítőben...annak ellenére, hogy halvány-lila gőzöm sincs arról, hogy az mire jó
Gyanítom, hogy annyi lehet, hogy ha összehangolom a TV-t az erősítővel, akkor egy irányítóval vezérelhetem mindkettőt??? Egyéb?
Bár ha jobban belegondolok, ez a HDMI érdeme, nem a Bravia sync-éGondolom neked sincs belőle hátrányod, hogy nem az ő erősítőjüket használod.
-
gexona
csendes tag
Sziasztok!
Házimozi erősítő vásárlása előtt állok, és azt szeretném megkérdezni, hogy általánosságban igez-e még az, hogy az olcsóbb házimozi erősítők (50e-60e Ft), csak HDMI passtrough-ot tudnak?
Remélem nagyon fordult a világ és a technika, és az, hogy az erősítők le tudják szedni az audio jelet a videojelből, mára már alap felszerelés lettMivel a filmeket PC-ről nézem, és cél a minél kevesebb kábel, PC-erősítő-TV-t szeretnék összekötni HDMI kábellel.
A TV-m egy SONY Bravia modell, így SONY erősítőben gondolkodom. A kiszemelt vagy egy alap SONY DH510, vagy pedig egy SONY DN610. Viszont sehol nem találtam arról infót, hogy ők képesek-e leválasztani az audió jelet a videójelből, vagy pedig csak HDMI jelegyesítőként funkciónálnak. Ebben tudna valaki segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest