- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz bajnokpityu #33505 üzenetére
Eco módban van? Vagy dinamikus kontraszt?
-
sb
veterán
Köszi!
Ez már igazán meggyőző így.bajnokpityu:
A lineáris skálával csak egyszerűsítettem, igazából arra voltam kíváncsi, hogy leadott teljesítmény függő-e (lineárisan, logaritmikusan vagy akárhogy) a felvett telj, vagy inkább nagyobb része konstans, mivel az elektronika/erősítés jelentős része akkor is megy ha maxon vagy min hangerőn megy a cucc.Sanci38: "Ez elég érdekes,mert az LCD tévék képtartalomtól függetlenül konstans a fogyasztása. Amit leirtál,az a plazmatechnológiára jellemző."
Pedig elég erősen függ LCD-nél is. A háttérvilágítás erejével azért minden TV-nél szoktak játszani legalább a dinamikus kontraszt miatt. -
őstag
válasz bajnokpityu #33505 üzenetére
Lehet, hogy a olcsó műszer miatt, de nem változott a mért érték.
-
törölt tag
válasz nyurga82 #33510 üzenetére
Ez attól független:
1. Miért kezd el árulni olyan terméket ami nincs nála? Ellenkező példa:lásd:Gál István a Fórumon.Bejelzi hogy várható ez és ez,utána kipróbálva kezdi el árulni.
2. Bevár 4-5 vevőt utána visszalép és árverésre teszi: odaadhatta volna a legelső vevőnek,max ha többen vannak, nem enged az árból. -
Vidala
senior tag
válasz #09634560 #33513 üzenetére
Teljesen igazad van, rendkívül bosszantó.
Mondjuk eleve a rendkívül kedvező ár gyanús volt, ezért valami "trükkre" számítani lehetett, ahogy írtam is. Mondjuk ezek után az eladótól minimum egy óriási boccccs kellene, de ettől függetlenül egy gémkapoccsal sem üzletelnék vele többet.
Vedd át pityu optimizmusát, jöhet még jó ajánlat (még ha realisztikusabb, akkor is), csak nézelődni kell.CoVboy Forever!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Marantz 5600-ban hol található az alapértelmezett beállítások visszaállítása? Tudja valaki?
Véleményem szubjektív...
-
s7evcsenko
addikt
Hi
Érdeklődnék...
Van egy Pio VSX-920-as erősítőm.
Zenehallgatás közben kicsit kevésnek érzem a magas hangokat...
Lehet ezt valahogy állítani az erősítőn, hogy több legyen?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
n.dani
tag
-
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek egy onkyo bd sp 308 blue ray lejátszó megér 50eFt-ot?
Vagy csak az Onkyo márkát kell megfizetni?
-
Gál István
senior tag
Dali C8
Kivitel: minőségi, hibátlan munka tényleg szép nagy súlyos robosztus dobozok.
Hang: alapvetően nagy mély többlete van még úgy is hogy a Denonom direct módban igen "száraz". Amitől féltem hogy a magasak elkentek lesznek a nem vészes és a 10cmes középsugárzó sokat segít a magas tartományok alján.
A hangszerek a helyükön vannak és sok testességet kaptak ez mindenképp előnye a nagy doboznak. Hatalmas tere van, nagyon jó lenne meghallgatni egy 30nm es szobában ahol igazán szellősen megszólalhatna. Az én szobámba azért mellélövésnek érzem, a basszus nem homogén ezen a kis területen. (15nm)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bajnokpityu #33521 üzenetére
Hű.. Milyet vettél pontosan, ha szabad ilyet kérdezni?
Véleményem szubjektív...
-
bajnokpityu
félisten
válasz Gál István #33523 üzenetére
igen a dalik térben és mélyben erősek.
rotelt nem most vettem. most jött vissza tuningrol.nagyon jót beszélgettem Hivox Zolival közben.
Minden zene nagyon jó... csak legyen jó a felvetel.
aszongya Párom ghymes közben:nem is tudtam, h ennyi hangszer van benne.
eladó topping dac
-
Peak
addikt
hazaérkeztek az új családtagok, a polk audio szett
mint a himestojást úgy csomagoltam ki mindet, megcsodáltam az elképesztő és hibátlan külsőt, a preciz építést, a massziv kabinetet, a veseszaggató súly...a bekötés még várat magára, mert "anya" filmetnéz, úgyhogy a hangját még nem hallottam de remélhetőleg valamkor 11 fele már mókolhatok velük...
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
rocketeer
csendes tag
Sziasztok!
Logitech z5500 és Harman Kardon HS 100 közül melyikkel jár jobban az ember fia?
Köszönet!
-
Peak
addikt
válasz kimi02 #33531 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/110718/RTiA7back_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110718/RTiA7back_biwiring_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/110718/RTiA7front_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #33519 üzenetére
Senki?
Vagy ennyire hülye kérdés volt?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
törölt tag
válasz s7evcsenko #33537 üzenetére
tulsagosan sok mindenrol van szo.
elso dolog ugye a hangszinszabalyzo, ezzel a legegyszerubb.
azon felul tudni kell h nem maga a forras okozza a magasak hianyat. aztan sokat szamithat a kabelezes. tovabba a hangszorok minosege. a szoba akusztikaja (kevesebbet) es nem utolso sorban h feled szolnak-e a hangszorok. -
Gombinyó
őstag
Biztosan lehet. Tudja az erősítőd a 2 channel Tone Control-t. Válts sztereó módra és ott tudod szabályozni a magas és mély hangokat.
-
Gál István
senior tag
"Na itt gyün a köv busz": Akinek kell a Dali Concept 8 pár az jelezze, 100k ért továbbadom, nekem túl nagy lett. Most szállítani nem tudom, ez olyan nagy hogy max a küszöbig akarom cipelni, onnan pedig egy autóba Makulátlan, takaróelemek vannak hozzá és pukkanós fóliát is tudok adni.
Ha nem kell senkinek megy az apróra aztán valaki csak elhordja ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Van több sávos EQ minden csatornához, ott betudod lőni.
-
bajnokpityu
félisten
-
Peak
addikt
válasz #09634560 #33536 üzenetére
Köszönöm.
Két kábelt tettem össze, egy 4.0 és 2.5 mm2-est.
A 4.0 mm2-est tettem a felső terminálokba, a 2.5-est az alsóba.
Ha lesz rá kedvem, majd megcserélem, és megpróbálom felfedezni a különbséget.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
hu,alapban a kisebb kábel viszi jobban a magasat,tehát tök forditva kéne.persze ha agyaguk ugyanaz.
másik
ahelyett,h vettél egy csomó ócsó kábelt, vehettél volna 1 pár rendesebbet.
mindenki lebeszéli az embereket a dupla kábelezésről,akinek jobb a füle,és nicns érdeke a sok kábel eladásában.eladó topping dac
-
Peak
addikt
válasz bajnokpityu #33544 üzenetére
mivel 60m kábelt kellett venni, a lehetőségekhez mérten jót, összevetve a rendszerrel nem igazán ugrálhattam tovább.
de a lehetőség még mondig adott ha akarom kihúzom és kész, visszateszem a sarukat és 1 db 4.0mm2-esen fog menni a hang, potom 1140 ft/m-es lapos szőtt OFC kábelen.. ez már csak nem olyan fos kábel
de majd este megcserélem s fülelek.ettől függetlenül reggel tiszta fejjel tiszta füllel a bögre forró tejeskávé mellett belehallgattam a Brian Culbertson DVD9 studio felvételbe... hát összefostam a bokám a gyönyörtől...
minden hangszernek tiszta karaktere van, pontos határai, semmi sem mosódik össze a másikkal, nem zavarják egymást, kristálytiszta a hangzás...
"loudness war"-t nem lehet rendezni vele, de azért -6dB-en is meghajtottam, tovább nem mertem... de nem süketültem meg.. szvsz az erősítő fogyott el...azonos erősítő hangerőn ugyan érzetre ugyan olyan hangosnak hallottam a jamot, se sokkal maszatoltabb volt, a parketta sem rezget... ellenben az RTivel!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #33544 üzenetére
Ha jól tévedek ez az egykori Sztereó tesztgyőztes Neotech kábel (amilyen nekem is van) Kácsás utánzata, vagy átmárkázata vagy valami, de pont úgy néz ki. Nem olyan olcsó, és mások szerint is elég jó. Csak annyi, hogy a mennyiség felét a kettős kábelezés miatt felesleges volt megvenni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Peak
addikt
válasz Dorian #33548 üzenetére
pontosan.
kácsás kollega szerint a neotech késziti a kácsa kábeleket is, rászitázza a kácsás logót és amit csak kérnek rá. állitása szerint a neotech már nem is gyárt saját neve alatt cuccokat...Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Aktív témák
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...