- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz TazLeacher #34550 üzenetére
Na ezeket én is néztem. Kicsit drága de jól néznek ki. Subláda szerintem ez sem lehet rossz. Elég jó áron van.
Onkyot mennyiért vetted? Használt? Majd írj légyszíves, hogy tetszettek-e a cuccok.
-
Gál István
senior tag
válasz #09634560 #34544 üzenetére
Kösz Sanci, akkor le is pattintom a következő alaklommal. Hallgattam tegnap késő este nagyon kis hangerőn kb 15 percet úgy hogy fennt volt a jumper, remélem nem ártott semmilyen komponensnek.
torma1981: Hiába "márkás" ha a márka legalja. Van pár pc-s hanfalszett aminek jobb megépítésű subja van és ráadásul még csak nem is 9 kiló. Egy jobbnak mondható polcsugárzópár darabja 9 kiló
[ Szerkesztve ]
-
Thuglife
senior tag
válasz torma1981 #34556 üzenetére
Miért nem veszel egy Proson 5.0-át (subot meg majd később ha spóroltál még rá... pl. KEF C4, vagy Polk PSW-110), meg mondjuk egy Onkyo TX-SR308-at (vagy használtan vmi jobbat 50k körül). Pl. avx-en említett Denon AVR-2803-at.
Amúgy látom Te is pécsi, üdv[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Gál István #34554 üzenetére
de a súly abszolut nem arányos a hanggal.
a kismalac fele volt a rotelnek.és hát gyári állapotban minimum fej-fej mellett voltak.vagy pl a rubi hátterei 5 kilósak sincsenek, asszem.
Hivox szerint egyik borzalmasan jó monitort lehet belőle kihozni.és az átkábelezés nem viszi fel a súlyát a bűvös 9 kilóra...de a végeredménnyel,h pénzt nem adnék műanyag subért,egyetértek.
eladó topping dac
-
Gál István
senior tag
válasz bajnokpityu #34559 üzenetére
Szerintem meg arányos. Nem egyenesen arányos de mindenképpen számít. Alaposabb megépítésre és minőségibb anyagfelhasználásra utaló dolognak tartom.
Erre jó példa az általam kedvelt (imádott) Monitor Audio kisdobozok, mint az RS1 és GS10. Mindkettő ugyanolyan méretekkel rendelkezik,mindkettőben ugyanolyan hangszórók vannak mégis a Gold 8.5 Kg a Silver pedig "csak" 6kg. Árban a duplája, hangban pedig mindenki döntse el mennyire, de nyilván szebb a Gold.
-
bajnokpityu
félisten
válasz Gál István #34562 üzenetére
igen, de sokkal könnyebb merev dobozt kapsz ivesen, mint vastagabb oldallal.
eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
válasz Thuglife #34564 üzenetére
a felsőbb kategóriákra is jellemző egyébként,h fejlődnek hangban a hm erősitők?
mert a 2106nál azért jobb a 2309,és ezek alapvetően egy kategória.szóval nem biztos,h sajnálni kell a 3as végű denont.bár nagyon olcsó volt..
nem vagyok benne biztos,h ott is igy működik-e,de majd a többiek,megmondják az igazat
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Gál István
senior tag
válasz bajnokpityu #34565 üzenetére
Szerintem 50 azért sok egy 2803-as denonért. Nem túlzóan de nem tartom annyira azt a gépet.
Szerk: A tegnapi brigád.
[ Szerkesztve ]
-
Thuglife
senior tag
válasz Gál István #34566 üzenetére
Belegondolva 40-45nél többet nem ér... majdnem 10 éves már.
Uhh, azok az MA dobozok gyönyörűek Kíváncsi vagyok mikor jönnek majd Gold v. Platinum szériások hozzád
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
válasz Gál István #34568 üzenetére
ilyen kategóriájú hangfalakon gondolkodol,miközben még mindig HM erősitőről megy?
eladó topping dac
-
Gál István
senior tag
válasz bajnokpityu #34569 üzenetére
Arra is megvan már az elképzelésem Arcam Alpha 9/10 vagy talán egy jobb Denon lenne még beiktatva, de a Denonban nem vagyok biztos annyira.
A 3808 szerintem zenén nem szégyenkezhet, gondoltam én hogy vennék ilyen 50-70 ezres stereot zenére de mint kiderült jóval drágábbal kellene kiváltanom.
-
Thuglife
senior tag
válasz bajnokpityu #34569 üzenetére
Ezt már én is akartam kérdezni Istvántól, hogy miért nem sztereó láncot alakít ki?
-
Thuglife
senior tag
válasz Gál István #34572 üzenetére
Ebben egy percig sem kételkedtem
-
Dorian
félisten
válasz Gál István #34570 üzenetére
38-as Denont is agyonveri egy használt áron 50-70ezres sztereó.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Gál István
senior tag
válasz Dorian #34574 üzenetére
Új árban gondolkodtam, konkrétan a most nagyon sztárolt Jungson-ra. gyes fórumokon istenítik meg hogy mér csak ennyi stb.Nyilván ha vennék egy Arcam Alpha 10-est 80-90k körül akkor már jobb lenne mint a mostani av erősítőm.
Neked milyen 38xx Denonod volt hogy tudod, így agyonverné?
[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
3808at nem hallottam konkrétan.sőt, egyedül a 250es arcamot hallottam.enyémnél drágább HM erősitőt. az nálam nagyságrendileg a 2309 szintje volt, de ugyanúgy kompromisszum a jó zene és a hm között.
én HMben nem fogok a 2309 fölé lépni hangban.mozizni én igényeimnek tökéletes.tere, atmosztférája,élvezeti faktora nekem elég.de zenére meg sajna nagyobb az igényem.
eladó topping dac
-
BBéci
legenda
válasz Thuglife #34567 üzenetére
Úgy emlékszem, újonnan 270000 forintért adták, ahhoz képest az 50 reálisnak tűnik.
(#34576) bajnokpityu
Két hónapig használtam 3808-ast, elégedett voltam vele. Valamivel jobban szólt a 3802-nél, viszont az Audyssey sokat javított rajta. Monitor Audio RX dobozok remekül illenének hozzá.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Dorian #34574 üzenetére
Ebben az esetben nem szerencsés a megfogalmazásod, mert a használtan 70000 forintos sztereó erősítő, újonnan akár ugyanannyiba is kerülhetett, mint a 3808-as.
Még szép, hogy agyonverné.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
torma1981
veterán
Proson event 5.0 szett mennyivel jobb mint a JBL SCS178 5.1-es szett?
Mert ha nem sokkal akkor jobban megéri a JBL mert az 5.1-es.
Vagy a Proson időtállóbb egy jobb subbal?
Szerk:
Lenne egy Denon AVR-1907 45000-ért megéri?[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Erre válaszoltam:
"A 3808 szerintem zenén nem szégyenkezhet, gondoltam én hogy vennék ilyen 50-70 ezres stereot zenére de mint kiderült jóval drágábbal kellene kiváltanom"
Tehát itt teljesen mindegy mennyi volt újkorában, használt 3808 és használt 50-70ezres sztereó viszonylatáról van szó: 50-70ezerért nagyAVR verő sztereóra tehetünk szert. (ha bevállaljuk a hangfalkábel átdugdosást és esetleg a távirány hiányát)
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz Gál István #34575 üzenetére
38-as Denonom nem volt, csak 28-as van, ami mondjuk egy kategóriával kisebb (ahogy nézem 28-ast és 33-ast sosem adnak ki egy évben)
A 2809 is jó zenére, persze. Egy darabig azt hittem megtaláltam a túinvant. De egy 35ezres Rotel simán veri (ha bemelegszik) Ebből mertem következtetni, hogy egy 2x ennyibe kerülő sztereó biztosan odaverne a 38-as Denonnak is.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bajnokpityu
félisten
ez nehezebb szülés lesz. sokkal több féle sztereo van,mint hm.
és mint látod, semmi sem egyértelmű.pl malac,rotel...szinte mindegyik sztereo jobban fog tetszeni ilyesmi árban, de hogy melyik lesz a legjobban tetsző neked, pláne mikor találsz olyat jó áron,na ez a tudás/mák.
bár ahogy elnézem,lassan összefoghatunk,annyira sok minden megfordul nálad is, nálam is.
most pl megérkezett az uj DACom...1 hónap gondolkodás, + 1 hónapnyi melója Pistinek,mindketten tűkön ülünk, hogy mennyire fog tetszeni.Zoli szerint lesz akkora váltás a viba meg eközött,mint pl a rotel tuning, v egy komolyabb hangfaltuning esetén.ő évek óta ismeri a srácot aki csinálta.
jövő héten,v utána érkezik egy rakás kábel,mindenféle márkából. mondjuk párat már előre eladtam belőle, de egy próbát akkor is tudok tenni.
eladó topping dac
-
Gál István
senior tag
válasz bajnokpityu #34583 üzenetére
Hát igen, biztosan nagyon nagy választék, egy rahedli márka amit nem ismerek... Egyszer majd bele kell cseppenni ebbe is.
-
torma1981
veterán
A HDTV kompatibilitás az erősítőknél mit takar?
-
zolaas
senior tag
válasz Gál István #34584 üzenetére
A dalikat csütörtökig jegelnéd? Addig kiderül, h elviszik e enyimet.
Ja és nekem 2803-m van. Simán megéri az 55-t a mai piacon És vmi bontható (elő/végfok) sztereó erősítőn nem gondolkoztál már? Akkor nem kell kábeleket cserélgetni. Én is így használom jelenleg.
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
TazLeacher
nagyúr
Olvasom az Onkyo 508 használati utasítását:
Banándugók használata esetén (ez Európában tiltott dolog!)
Ezmiez?
-
törölt tag
válasz TazLeacher #34590 üzenetére
Pedig nem tiltott. Én pl. idén is vettem.
Elég sok furcsa törvényt hoztak az EU-ban amit senki sem tart be.[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
válasz TazLeacher #34592 üzenetére
European electric wall plugs are round, and the same size of a standard banana plug.
Tehat gondolom volt par okos aki a konnektorba dugta
OK
-
BBéci
legenda
-
kasee
aktív tag
Hello
segítsetek pls
Lehetőségem lenne cserélni a Onkyo 508+ Jamo s606 hcs3 szettemet, egy Hk 255 -re plussz valami hangfalszettre, az árban még meg kell egyeznem.
Milyen hangfalat javasoltok a hk hoz? Jbl es80 at néztem jó áron.
kb 25 m2 re kellene kb 50-50% film-zene
olvastam hogy sokan ajánlják a Hk hoz.Mennyire lenne ez előre lépés a mostani szettemhez képest?
köszi
-
BBéci
legenda
A két erősítő között nincs drámai különbség, de a H/K AVR255 - szerintem - jobb. Viszont a JBL ES egyértelműen, sokkal jobb filmre és zenére is, mint az S Jamo.
Keresd meg, írtam róla tegnap némi sommás véleményt![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zolaas
senior tag
válasz bajnokpityu #34595 üzenetére
táprész elég ütős
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
bajnokpityu
félisten
válasz zolaas #34598 üzenetére
munka 60%a a tap volt. a bal 2 azok dupla tapok.külön áramkör q bemeneti, a clock, és a két dac chipnek. a két jobboldali azok a kimeno trafok. nagyon durva lett a hangja. van meg bőven tennivaló vele, ki kell cseréljék egy rakás ellenállást, meg az út során sztem megsérült a koax kábel.
mint írtam a Viba is nagyon sokat hozott a 30-40rugos cdken. namost az ennek fényében vágja a magasat, és elnyeli az info felét. féltem ennek is döglött lesz a hangja, mint az eddig hallott OS dacoke, de erre ez nem igaz.
eladó topping dac
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App