- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
vlaho
aktív tag
Na én megmértem neked.A fogyasztásmérő egy olcsó 3000 forintos,tehát az adatok nem pontosak.
A szett egy HT-S3305,a hangfalak lecserélve mission mv-8 cinema pakkra.
Ha nem kap jelet az erősítő 45W,film alatt 25-ös hangerőn 45W (ezt érdekesnek találtam,gyorsan átraktam az lcd tévére a mérőt,hátha bekrepált,de nem.Ott szépen ugrált az érték attól függően,hogy világos volt-e a kép vagy sötét.) -
törölt tag
-
törölt tag
Igen,átlagban borítékolható a 25-40 watt,. Ha van jel akkor ugye felvesz többet is és akkor már kinyitnak a tranzisztor vagy IC kapui,ha megfelelő polaritású és ez már áramtöbbletet igényel,amit fel is vesz a tápból.És leadja vagy egypár,vagy akár az összes hangdobozra. és mennyisége a hangerőszabályzó állásától függő,ami megint emeli ugye az áramigényt.
-
robi0604
őstag
Nem mondom, hogy rossz vétel, mert a Geniusos cuccoknál csak jobb, de a nagyobb testvérének nagyobb a tápja és aktív mélyet adnak hozzá.
Ezek elengedhetetlenek a későbbi bővítés esetén.Gyorsan leegyszerűsítve, a nagyobbat tudod a későbbiekben bővíteni (pl. hangfal csere, stb.), a kisebbik kompletten eladás.
Az összes közül még mindig a nemrég említett pio és jbl párost ajánlanám, akár használtan is!
-
törölt tag
-
BaLee
addikt
Elég reménytelen.
Ha használt cuccokat nézzük és 5.1ben gondolkodunk akkor olyan 100ból még elég belépőszintű hangfal+erősítő párost kapsz.
Újonnan erősítő (50-70) plusz 5.0 hangfalszet (60-90) és akkor még ott van a mélnyomó.De javaslom olvass vissza, ez a kérdés elég sokszor ki lett tárgyalva. Elég ha rákeresel a Genius szóra, hetente-kéthetente jönnek emberek ugyanezzel a kérdéssel.
Sőt fél éve én is innen indultam...
-
törölt tag
Ha jobbat akarsz akkor nem tudod megkerülni. Az egybeszettektől én is óvnálak,habár vannak jó megoldások,pl. digitális bemenetes szettek amik csak erősitőt és hangfalakat tartalmaznak (itt nem a Logitechre gondolok). Kb.30-ból kijön egy digitális-analóg adapter de ez is csak áthidaló megoldás. Vagy nézz inkább 7.1 analóg kimenetes médiajátszót,olyan is létezik,pl Dune,A C Ryan,stb..
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest