- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Realme is elhagyja Németországot
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme és Rolex kollaboráció a láthatáron
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz Neurotoxin #5997 üzenetére
Hopp, tényleg, azt át kell kapcsolni...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nebulo5
senior tag
válasz D®. GeNy@ #6000 üzenetére
Hello!
Itt rengeteg hasznos infót fogsz találni: [link] Ezen felül, van bolhapiac szerű topic is.
És ha elfogadsz egy tanácsot: olvass sokat ezen a téren, nagyon körültekintően válaszd ki, amit szeretnél. Amíg nem kezdesz okosodni audio/video + hangfalak területén, nem is sejtheted, mennyire összetett dolog egy rendszer kiválasztása. Komoly kompromisszumokat kell kötnöd az elképzelésed vs. pénztárcád szabta fronton.
De tapasztalatom szerint: nem törvényszerű, hogy mindig a drága cucc, a legjobb.Üdv: nebulo
-
tapsiHun
csendes tag
Sziasztok!
Tovább nézegettem...
Felmerült a Denon 1610-el (előzőleg is volt egy hozzászólás), hogy az nem tud 1080p-t.
Ez mit jelent pontosan? Ha az erősítőn keresztül szeretném az Xbox 360-at akkor nem Full HD-m lesz a Full HD Tv-en? Amire használnám: Full HD TV, Xbox 360, Sat beltéri, számítógép mkv filmek lejátszására (1080 és 720) és DVD (még régi típus, de le szeretném cserélni egy blue ray lejátszóra). Köszi előre is a válaszokat. Tapsi -
nagyúr
válasz tapsiHun #6003 üzenetére
A Denon AVR-1610 a HDMI-n keresztül a FullHD TVre csak 480p-ig tudja a videojelet továbbítani, ennyit jelent, ez kb egy szimpla DVD minőséget jelent, nem egy nagy szám. Amelyik tudja a 1080p-t, azokban a Faroudja chip szokott lenni, ami a Denonnál az AVR-1910 vagy a tavalyi 1909-es modellekben is van már. Blueray playert véleményem szerint nem éri még megvenni, mert ami jó az 100k felett van és mkv-t még mindig nem tudnak csak max 2-4GB méretig ami ugye hajrakenős dolog... MKV-t ha akarsz lejátszani akkor WD HD TV Player vagy ehhez hasonló megoldás a legjobb jelenleg.
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
tapsiHun
csendes tag
válasz Vikthor #6004 üzenetére
Szia Vik!
Akkor ha az Xbox360 és a Full HD előnyeit ki szeretném használni, AVR-1910 marad a megoldás. Illetve még marad az erősítő nélkül közvetlenül a TV-re kiküldött videójel és csak az Box hangja menne keresztül az erősítőn. Nem tom megéri e plusz 40ezret az, ha az erősítőn keresztül menne a Box?!
A blueray lejátszót én is később szeretném majd, egyenlőre egy kis htpc látja el az mkv-k lejátszásához a lejátszó szerepét.
Köszi a választ!!Tapsihun
-
highness
tag
válasz Vikthor #6004 üzenetére
Bocs hogy újoncként belekotnyeleskedem, de Bluray lejátszó választásnál nézz utána az LG BD390-nek, az már mindent lejátszik, még az mkv-t is, és NTFS winyót is rá lehet kötni. Én már szemezek vele egy ideje, de itthon csak mostanában kezdték forgalmazni. Szerintem ez év végére talán az ára is jobb lesz.
A HD 1080p-t azt hiszem az Onkio TX-SR577 is tudja. Erről a tipusról mi a véleményetek?
Igazából hasonló cipőben járok. Én is egy elfogadható házimozit szeretnék összehozni, amire az Xbox360-at, és a fentebb említett LG hálózati lejátszót szeretném rákötni. (Persze addig sokat kell túlóráznom, hogy meglegyen rá a pénzem. )
Ja, a hangfalak kiválasztásán még sokat fogok tépelődni, de ezt majd év vége felé Ti is meglátjátok, mert szerintem ennél a topiknál hozzáértőbbeket máshol sem találnék. Ezért ki szeretném majd kérni a véleményeteket. -
nagyúr
-
nagyúr
válasz highness #6006 üzenetére
Szia,
Ha jól tudom az LG BD390 nem tartalmaz mkv lejátszás terén újításokat a BD370hez képest ugyanúgy 4 GB a limit, mert pont az a lényege, hogy NTFSt nem viszi csak a FAT32t. Onkyoval én spec hadilábon állok, és a modell amit írtál az nem skálázza fel 1080p-re a HDMIt. Ami tudja az ez a típus: [link]
[ Szerkesztve ]
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
-
highness
tag
válasz Vikthor #6009 üzenetére
A Denon1910 nekem is jobban tetszik. (külsőre mindenképp) Lehet, hogy kicsit tovább kell rá várnom, de ezt fogom választani. A BD390 NTFS kezeléséről az egyik magyarországi forgalmazó honlapján olvastam a vásárlói véleményeknél. [link] Ha lehet hinni ezeknek a véleményeknek, talán ki fogom próbálni, de leghamarabb az év végén. Addig még több "játékos" is bemutatkozhat, és az ismertetők is pontosabbak lesznek.
Amúgy mi az oka, hogy a Denon népszerűbb az Onkiónál? Mert az elmúlt 3 hónap hozzászólásaiból Én ezt szűrtem le. -
nagyúr
válasz tapsiHun #6012 üzenetére
NetDepo
Igaz a listaáruk nekik is 142k de ugye aki ügyes és próbálkozik egy kedvezményes árajánlattal (alku), annak adhatják olcsóbban is, pláne ha hangfalakat is veszel hozzá tőlük. Nekem most perpill pechem van ilyen téren, mert pont feketében nincsen 1910 modeljük, csak ezüstben, amivel én szintén hadilábon állok.
Üdv,
-
nagyúr
válasz highness #6011 üzenetére
Én lehet mégis maradok a WD HDTV Player+PS3 kombónál, mert a PS3-nak nagyon dícsérik a képminőségét, sőt az még SACD-t is visz. Jelenleg még mindig nincs olyan asztali lejátszó ami vinné az összes divx/mkv-t magyar felirattal, ami egyben SACD/DVD Audio lejátszó is, ezért kell vmi kütyüvel az mkvkat lejátszani normálisan. Mivel a WD folyamatosan supportálja ezt a terméket mint pl a firmwarek, ezért én tuti veszek egy olyat.
Hogy a Denon miért népszerűbb az Onkyonál vagy sem, ehhez nem tudok hozzáfűzni, de nekem spec árban is és kinézetben is a Denon designja tetszik jobban.
Üdv,
Vik[ Szerkesztve ]
-
tapsiHun
csendes tag
válasz Vikthor #6013 üzenetére
Szóval azt mondod símán lehet próbálkozni?!
Nem akarok pofátlannak tűnni, de azért ha pár ezrest le lehetne alkudni az jól jönne.
Még egy kérdés hdmi upscale-el kapcsolatban. Ugye említettem az Xbox-ot kötném pl össze. Miért jobb, ha erősítőn keresztül vinném a video jelet és nem közvetlenül a TV-re?
Ok, hogy a 1910 tud felskálázni 1080p-re, de ha a komp. bemenetére kötöm a HD Tv-mnek a boxot, akkor megy az 1080p. Azt nem értem - még mindíg és bocsi érte - a jövőben mihez fogom/lehet majd használni az erősítő ezen funkcióját? (vagy szimplán azt jelenti, hogy ha veszek egy hdmi lehátszót és az erősítőn keresztül viszem a TV-re akkor ha a lejátszó 1080p az AVR-1610 miatt a HDTV-n már nem látom 1080p-ben?).
Köszi és bocsi az értetlenkedésért.
tapsiHun -
multimelon
tag
Én is bajban vagyok szeretnék egy jobb erősítőt venni az olcsóbb kategóriában, tehát max 70-80e lenne rá. Valahol láttam Onkyo TX-SR507 et 82e ft ért, de egyszerűen nem találok vissza arra az oldalra, ha vki megtalálja ennyiért vhol az légyszi szóljon.
Más lehetőség mi lenne még más márkáknál ? mondjuk sony, pioneer, harman/kardon
mission mv hangfalszett lesz hozzáOnkyo TX-SR307 amit még néztem
Denon AVR-1509[ Szerkesztve ]
-
Jarlaxle
senior tag
válasz tapsiHun #6015 üzenetére
Nálam is úgy van hogy Xbox-ból hdmi kábel Onkyo 607-be, és onnan meg hdmi kábel a tv-be, ennek semmi köze az upscalehez hanem ahhoz, hogy így egyszerűbb, és nem kell külön optikai kábelt venni xboxból erősítőbe. Minőségbeli különbség nincs és nem is lehet ezzel a megoldással ahhoz képest ha optikain tolod a hangot és egyből tvbe a képet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz multimelon #6016 üzenetére
Denon AVR-1509 tavalyi model, nem tudja még a TrueHD, DTS HD míg az idei model a 1610-es ami ezt váltotta az tudja. A www.netdepo.hu vagy a www.streamaudio.hu oldalain tuti megtalálod ezeket.
Üdv,
-
multimelon
tag
köszi Vikthor
A szervízháttér milyen a denon és onkyo esetében?
Sony, pioneer av erősítők milyenek, kb max 80e ig tudnék elmenni árban. Egyelőre Denon vagy onkyo ban gondolkodok.
[ Szerkesztve ]
-
multimelon
tag
Lehet mission mv 5.0 hangfalszettet veszem meg, ehhez milyen erősítő passzolna, vmi ajánlása van vkinek, max 80e körül?
-
róbert gida
tag
válasz multimelon #6020 üzenetére
Yamaha RX-V463 vagy 563-as[link]
Nyugalom ,a hosszú élet ritka ! Ne igyál bele a medve sörébe!
-
Thuglife
senior tag
válasz multimelon #6020 üzenetére
A Mission MV szettjét ajánlom, nekem is az van és nagyon tetszik a hangja... Igaz én Onkyo tx-sr 506-os erősítővel párosítottam, és mélyládát még nem vettem hozzá de így is meggyőző!
-
multimelon
tag
válasz Thuglife #6022 üzenetére
köszi
egyébként lehet nekem is a tx sr506 lesz majd rákötve, Szóval akkor jól szól ez a mission mv szett. Egy pár szót írhatnál róla, milyen hangzás, dinamika, milyen erő van a két frontban, mélyet hogy adja vissza, zenére milyen meg ilyen dolgok. sajnos nem tudtam még meghallgatni élőben, nem volt rá lehetőségem. Szeretem ha egy hangfal oda teszi a hangokat rendesen.
A másik lehetséges választásom jelenleg még a JamoS606-os szett, ez valószínű nem olyan minőségű hangzás vagy jbl scs178. -
multimelon
tag
válasz róbert gida #6021 üzenetére
köszi
mondjuk yamaha-kat nem nagyon ismerem RX-V463 az tavalyi modell, esetleg akkor már az új 365 vagy 465 ös milyen lenne. egyébként a yamahakra mi jellemző?
-
Freeman2
tag
válasz multimelon #6024 üzenetére
Egy yamaha jellemzést én is szívesen vennék,akinek a birtokában van ilyen erősítő adjon róla egy kis ízelítőt,miben jo nagyon,hibái stb!köszi
Half Life Story!
-
tapsiHun
csendes tag
Sziasztok!
Denon AVR-1910 v. Yamaha RX-V565?
Mindkető tudja már az analóg 1080p-re való felkonvertálást.
A kettő közül melyik lenne a jobb választás? (a kinézetet leszámítva, az nem érdekel most)
Köszi!
Üdv. Tapsi[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
válasz Freeman2 #6025 üzenetére
Nekem yamaha rx v363am van(mint sokaknak itt a fórumon), System fidelity sf3000es hangfalak vannak rákötve center nélkül+1 mélynyomó(szintén SF).Nincs összehasonlítási alapom,mert az első HM erősítőm,de mozira szerintem kiváló.Zenére nem ajánlják,de én elégedett vagyok vele(ott is bekapcsolom a mélyet-nah mindjárt mit kapok ezért)1ébként ha már "felskálázás":nálam csak a videót viszi át a HDMI csatlakozó.Kérdés:ha egy mezei dvd playert S-videón kötök az erősítőre,azt pedig HDMI-n a tv-re,akkor az erősítő elvilegben feltornássza 1080p-re?(nincs hd tv-m,csak 1 tíz éves 55cm-es Daewoom,így nem tudom kipróbálni)
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
nagyúr
válasz tapsiHun #6026 üzenetére
Nekem a Denon hangja sokkal meggyőzőbb volt mint a yamaháé, tisztábbak voltak a magasok, mélyei meg erősek, de nem zavaróan. A Yamaha valahogy meg nekem úgy tűnt, hogy csak "szól". De hallgasd meg őket te is mielőtt döntesz. Én a 1910-re várok fekete színben, mert pont abból nincsen persze...
Azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy a Yamaha 8,5kg a Denon meg 10,6kg ami igenis számít. A másik ami nekem a Yamahába nem tetszett, az a hangfalak csatlakozása... a frontok normálisan meg vannak csinálva, de a többi vmi katasztrófa, a csíptetős megoldás nagyon gyermekded erősítő benyomását kelti.
Üdv,
Vik[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Neurotoxin #6027 üzenetére
HDMInek akkor van értelme, ha az embernek HD vagy FullHD TVje van... Addigg meg marad a SCART, RCA meg ehhez hasonló megoldások...
-
róbert gida
tag
válasz Freeman2 #6025 üzenetére
Nekem 463-as van a télen cseréltem le az" öreg onkyo-t".A döntésemet nagyban befolyásolta,hogy előtte is yamahám volt egy sima sztereó reciver.Akkor arra Prelludiumok voltak rá kötve.Nagyon tetszett a hangja .Most Heco victa szett van a 463-on és nekem meggyőző a hangja zenén és filmen is.Subom sajna nincs csak 5.0.Hát hibáit egyenlőre még nem tapasztaltam talán túlságosan sok rajta a fölösleges szolgáltatás.Viszont az előlapi USB az tuti, Pen Drive-ról is egészen szépen szól. A dokkoló állomást még nem tettem rá nem is fogok a távszija mindent visz (tv,videó ,dvd,stb).Hdmi-t szeretném kipróbálni rajta majd.Optikai kábellel kötöttem össze a műholdvevőmmel filmek dolbyban ütősen szólnak.Természetesen ez az én szubjektív véleményem és a Denon termékeit is ismerem és jó cuccok azok is.De ha arra gondolok ,hogy anno a Yamaha DSP A1 volt akkor az év legjobb erősítője akkor biztosan nem rosszak a Yamaha termékei sem.A rádió része jó és érzékeny.A külseje szép ,a teljesítménye jó bár én nem hiszek el mindent amit a kis könyvbe leírtak ahhoz egy pár kilóval nehezebbnek kéne legyen ,de a lakásunkba bőségesen elegendő a hangereje.Egyszóval ajánlani merem
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Van egy Pioneer VSX-418as erősítőm, Jamo E3-as hangfalakkal. Az volna a gond, hogyha nem szól semmi, akkor a mélyekből apró búgást hallok.
Nem tudok rájönni, hogy miért. Kábeleket cseréltem, erősitőt kivettem a helyéről, stb. mégis hallatszik az az apró búgás, és nem akarom hogy a hangfalaimnak bármi baja legyen. Igaz csak akkor hallatszik, ha a hangfalhoz "nyomom" a fülem, de akkor is zavar. Vkinek van valami ötlete, hogy mitől lehet? Honnan szedi össze a zajt?Renault Megane IV Limited
-
őstag
Amit leírtál, abból nekem ez nem földhuroknak tűnik. Ugyanis a földhurok nem apró bugás, és nem csak akkor hallatszik ha a hangszóróhoz nyomod a füled. Egyedül ezzel tudtál volna te otthon valamit házilag csinálni.
Ez amit hallasz simán az erősítő. Google szerint a legalacsonyabb, 50khuf és környéke kategóriás termék, így nincs min csodálkozni. Sajnos mindenki a csodálatos varázsszavakra bukik (aminek a felét se tudom felsorolni) amik varázslatos effekteket, meg csodálatos hd hűséget biztosít. Kár hogy mindezt egy abszolút low-cost erősítőbe rakják bele aminek az egész elektronikája jó ha eléri a több évtizeddel ezelőtti magyar termékek színvonalát (amik bizony egyáltalán nem magasak).
Szóval no offense, ne vedd sértésnek, de a legolcsóbb házimozi erősítők ennyit tudnak. Én inkább vettem több éves, de akkor felső-közép / csúcskategóriás av erősítőt, ami hifiben is megállja a helyét. Az hogy nincs rajta hdmi pl meg hasonló, "sose nem találkozol vele" cuccok azokon meg túltettem magam.
-
Jaded
őstag
Persze, ez nem egy csúcskategóriás erősítő, sőt az egész cucc nem az, de nekem tökéletesen megfelel+sztem nem egy rossz cucc alapszinten (persze van kategóriákkal jobb, ez is biztos). Ez is szépen, tisztán szól, 12nm-es szobába bőven elég, és ez is ugyanúgy "megszólaltatja" az ablakokat, ha akarom. Többe nézem, ezt az alap hangcuccot, mint bármelyik egydobozos, műanyag sokol-hangszórót, amit ma már egy 20asért utánnad dobnak.
Igazából ha 100%osan tudnám hogy a hangfalaknak nem lesz bajuk, akkor nem érdekelne a dolog, de megnyugtatni senki sem tudott eddig még.
Remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az volt a célom, ez csak egy vélemény.Azért köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
-
róbert gida
tag
Nos ,hogy honnan és miként szed össze egy erősítő zajt annak több oka is lehet.A zaj az mindenképp abból ered,hogy a hangfalaidra feszültség jut ki alap nyugalmi állapotban is ami valószínűleg egy 50Hz-es brumm.Két dologra gondolok :sok erősítőt javítottam már és találkoztam már ligő logó forrasztásokkal illetve a tápban kiszáradt kondikkal is.Nem tudom ,hogy ez hirtelen jött elő vagy egy lassú folyamat eredménye.Én valószínűsítem ,hogy a brumm a tápból jön és ez billenti ki az offszetjéből a végfokot így ezt csak szkóppal lehetne biztosan megmondani.Javaslatom az hogy keress föl egy műszerészt akasszatok rá a kimenetre egy szkópot és ha szép szinuszgörbéket láttok akkor brummos a táp ha egyenes vonal akkor egyenfesz (ezt nem hinném) .A hangfalaidnak a brumm nem árt csak ha egyenfesz menne ki de azt kizárom .Ott már a védelem beleavatkozna.A bemeneti kábeleket is egyenként nézd át és minden bemeneten próbálkozz.
-
őstag
válasz róbert gida #6039 üzenetére
"találkoztam már ligő logó forrasztásokkal illetve a tápban kiszáradt kondikkal is"
Egyik se jellemző szerintem egy relatív új készülékre. Mind a kettő inkább régi hifi készülékek sajátossága. Főleg hogy néhány régi gyári forrasztás mára borzalmasan nézz ki (lehet frissen is borzalmas volt mondjuk).
A kiszáradt tápkondenzátor pedig zajt nem okozott nálam. Pedig fél napig el se indult az erősítő. De miután már volt benne annyi kapacitás hogy a feszültség szint elérje a szükségest, már elindultak a digitális áramkörök (fm rádió) és szólt rendesen. Majd állt egész este, és másnap reggel megint ez.Noh meg ha garanciális akkor műszerész még "csak megnézzük" szinten se turkáljon benne.
Én továbbra is a zajos elektronikára szavazok. Ami lehet erősítőn kívül is akár, hiszen azt hiszem nem derült ki miről hallgatva zajos.
-
Jaded
őstag
válasz róbert gida #6039 üzenetére
Az a gubanc, hogy ez az első bekapcsolástól ilyen. A régebbi onkyo erőlködőm is ilyen "hangot" adott ki, más hangfalakkal. Teljesen mindegy, hogy melyik bemenetre van állítva. Egyébként valóban nem régi erőlködő, tavaly decemberben vettem. Nem tom miért csinálhatja, lehet hogy a 220ból vesz fel valamit?
Renault Megane IV Limited
-
őstag
Ebből amit leírtál hogy "újkorától ilyen", "régebbi erősítő is csinálta" megint arra billenti a mérleget hogy nem hiba, hanem ez simán zaj. Persze lehet maga az erősítő csak rátesz egy lapáttal, és a forrásod a zajos.
Nekem pl. a (sok-sok idézőjelben) "monitor" rendszerem erősítője alapjában egész korrekt zajt tekintve. Ám az integrált hangkártya amire rákötöm majd meg 10x-ezi a zajt. Én meg sokáig az erősítőt szidtam -
Termi16
őstag
Sziasztok!
Készülök összerakni egy olcsó házimozit (egyelőre 5.0 szett +vmi olcsóbb, esetleg használt erősítő), kérdésem az lenne, hogy a két kinézett szetthez milyen erősítőt ajánlanátok?
Jó lenne olyan, ami le tudja választani hdmiről a hangot és a képet is, de gondolom az jó sok pénz, úgyhogy nem feltétel.Ez lenne a két szett: Egyik
Másik.A szoba 20nm2.
Vagy nagyon gagyi a két kinézett szett és gyúrjak még pézügyileg?
Bármilyen épitő jellegű tanácsot szívesen fogadnékKöszi.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
nebulo5
senior tag
válasz Termi16 #6044 üzenetére
Hello!
Nem az észt akarom osztani, de érdemes lenne eloszlatni a "homályt", mit is nyújt (és milyen műszaki háttérrel) a HDMI. Teljesen felesleges ilyen tudású erősítőbe invesztálni, ha az általad linkelt kategóriába tartozó hangfalakat szándékozol beszerezni.
Ebben a topicban "általánosságban" emlegetett A/V erősítők és hangforrás rendszerek csak az önhitegetés célját szolgálják tulajdonosaik számára.
Általános felhasználásra, egyébként sem forrta még ki magát a HDMI technológiát szolgáltató rendszerek tudása/árfekvése.
De ha anyagi lehetőségeid megengedik majd, akkor biztosra veszem: meg fogod találni azt a fórumot, ahol érdeklődésedre kielégítő tapasztalati háttérrel, megfelelő választ kapsz majd.
De addig (mint ahogy én is teszem), lehet itt álmodozni.
Természetesen, meg lehet kövezni a fentebb írtakért, de előtte érdemes kis önelemzést is tartania a kődobálóknak...
Minden nap, akár többször is látogatom ezt a topicot. Hasznos lenne az új látogatóknak visszaolvasni is... Elkerülhetőek lennének a 17826 x-re feltett azonos kérdések, és lehetne szakmaibb élményekről - tapasztalatokról olvasni.Üdv: nebulo
-
Termi16
őstag
válasz nebulo5 #6046 üzenetére
Köszi, az okosítás jöhetett volna privátban is, sok köze nincs a topikhoz
Látom figyelmetlenül olvasol Azt is leírtam ,hogy hdmi-s erősítő nem feltétel, csak opció. Egyébként kényelmi okokat szolgálni, mert így csak összekötném a vga-mat az erősítővel, azt meg a tv-vel és kész is. Ráadásul hangkártya se kéne. Azt is olvashattad, hogy tisztában vagyok vele, hogy ezek jóval drágábbak, ezért nem is nagyon reménykedem benne, de ki tudja.
Úgyhogy köszi, de az okoskodából nem kérek. Nem vettem a szívemre, csak vhogy úgy látom, hogy kiragadtál egy részletet és azt feszegeted itt nekem, feleslegesen.
A pénz annyi, amennyi. Tudod, diák vagyok, 19 évesen. Munkára egyelőre semmi esélyem, így abból kell főznöm, amim van. Ergó ha 80000ft-ból akarok összerakni egy 5.0-ás szettet egy használt erősítővel és erre kérek tanácsot, akkor a felesleges agytágítás és károgás helyett esetleg tanácsokat várnék
Olvasgatnék én vissza, csak sürget az idő, 1-2 napon belül szeretném megvenni a cuccokat, ha meg vatera vagy ph lesz a beszerzés helye, akkor ugye nem árt sietni, nehogy megelőzzenek. Másrészt pedig eléggé szélsőséges a kis pénzmennyiség, amiből gazdálkodnék, ezért is mertem visszaolvasás nélkül ötletet kérni.
Bocsáss meg, hogy bízom abban, hogy nálad segítőkészebb emberek is járnak ide, akik esetleg ötlettel is tudnának szolgálni számomra.
Továbbra is várom az ötleteket
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
róbert gida
tag
A készülék korát sem ismertem és a hiba idejét sem de abban megegyezhetünk ,hogy a zajt ebben az esetben is a hangszórókra jutó kicsiny feszültség jelenléte brumm formályában tehát 50 hz jut ki rá.Jelen esetben speciel a garanciáját nem veszti el egy olyan méréstől amihez az erősítőt nem kell szétszedni és semmi hibát nem okozna .
"Noh meg ha garanciális akkor műszerész még "csak megnézzük" szinten se turkáljon benne."
Mivel a gép még fiatal én is az elektronika zajosságára voksolok.Egy tápegység nem csak két pufferből áll ami sose szárad ki 10 év után sem (vannak kivételek).Annak persze én is utána nézhettem volna,hogy mennyi idős az erölködő.Lehet még rajzom is van róla.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest