-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mpo
veterán
válasz
Shkiz0 #160322 üzenetére
Ha már ennyi pénzt elkölt, akkor csak az "A" verzió a jó megoldás.
Ha nem PC guru, akkor az mpchc+madvr helyett egy médialejátszóval jobban jár, én is ezt választottam CE+Kodi, amit más is tud használni. Kell 2 db Premium High Speed HDMI kábel.
Itt a topik, az összefoglalóval kell kezdeni:
[link] -
drdr
senior tag
válasz
Shkiz0 #160299 üzenetére
Megnéztem a kapcsolási rajzot, a transzformátort kellene cserélni, de a készenléti kapcsoló üzemű táp is cserére/módosításra szorulna... Szerintem pár tucat tízezres lenne ezt megcsinálni.... (Ha egyáltalán vállalná valamely szerződött szervíz az alkatrészek beszerzését, ugye a sarki boltban nem kapni mindent...., sufni-tuninggal nem megoldható (szerintem))
-
-
zsoika
addikt
válasz
Shkiz0 #154549 üzenetére
Az első szám a kategória, a második az évjárat és a harmadik = az elsővel, tehát nincs jelentősége.
Az 575 újabb széria több ficsörrel, a 656 meg eggyel nagyobb kategória ,de régebbi.
A 646-hoz képest mindegyik újabb de az 5-ös eggyel alatta van kategóriában.Szerk. Látom már 154558) Sanci38 is leírta.
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #154549 üzenetére
Először a tipus számozás: az első a sorozatot jelöli utolsó aznnak tükrözése, középső pedig az évjáratot . A te esetedben pl az 575 1 évvel ujabb kiadás a 656-nál, 2 évvel a 656-tól viszont eggyel gyengébb. tehát ha a minőségnél akarsz maradni akkor a 656-ra ki kell egészitened..
én azért meghallgatnám a 686-ot is.. több okból. megérheti a ráforditott összeget. -
WaterWave
veterán
válasz
Shkiz0 #153125 üzenetére
hdmi panel hibás, a 2010-2011-2012 es modellek voltak emlékeim szerint,,, talán még a 2013-as is. Utána javították a "gyerekbetegséget".
Ettől eltekintve az Onkyo remek erősítő, igaz a mostaniakra már nem jellemző az a magamutogatós dübörgős hang, kicsit zeneibb lett, ezt a régo onkyosok nehezményezik, akik most csatlakoztak, azoknak meg jó ahogy van. -
törölt tag
válasz
Shkiz0 #152757 üzenetére
Ezt az elvet nem ismerem így érdemben nem tudok segíteni, de egyáltalán nem megoldatlan kérdés: hálózatképes médiajátszót kell venned, akár ilyent akár ismertebb márkákat, pl Dune himedia de ha minőség is számit és árban el tudsz menni akkor oppo vagy Cambridge audio CXUHD . Na ezeket épp erre találták ki, és innen mehet erősitőbe és onnan a tévébe.
-
törölt tag
válasz
Shkiz0 #152710 üzenetére
info:626-tól kezdődően nincs hdmi mizéria. Tehát ha ez tart vissza, nyugodtan válaszd az Onkyot, 646 remek vétel.
Vagy: Denon, Yamaha, marantz, Pioneeer..
HDMI-nél azért két ökölszabály:
-csatlakoztatni csak áramtalanitott készüléket szabad, különben tönkrevághatod akár a tévéd paneljét is! Ez nem USB!!
-Hagyj körülötte és felette elegendő helyet szellőzni, ha végkép megoldhatatlan akkor laptophűtővel oldd meg. -
WaterWave
veterán
válasz
Shkiz0 #150691 üzenetére
Mennyi rá a maximum keret?
Jha látom 50-60k. Nem rossz vas, nekem anno 607-es volt, de nem volt semmi hdmi panel problémám, ami nem azt jelenti, hogy nem létezik a jelenség, mert igenis létezik, nagyon sok elszállt.
Szerintem a 609 rendben van, bár én 25 nm-re 818-ast vennék, igaz az 110-ezer, de azért az komolyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged