- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
z4zelda #162381 üzenetére
Tulajdonképpen ki mire esküszik, nekem van néhány készülékem XLR ill RCA val, nem tudnám azt mondani, hogy egyik jobb lenne a másiknál, vagyis az XLR kábelem egy igen jó minőségű kábel, de másik láncom ami zenére lenne, azon nincs XLR, de mégis jobb RCA kábellel igaz ott előerősítő/végfok azonos gyártótól van, tehát össze van lőve. Nálam konkrétan a mozis végfokok RCA kábelekkel vannak összekötve, de ha olyan végfokot veszel amin van XLR bemenet és a processzoron is lesz, vehetsz hozzá XLR kábelt mindjárt, mellé nem tudsz nyúlni.
Amúgy jól döntöttél! -
python1
veterán
-
exception
aktív tag
-
mettek
addikt
válasz
z4zelda #161994 üzenetére
Nálam a nad 758 olyan mozit csinál amilyet régóta nem hallottam...akkor is csak egy demo szobában. Illetve hasonló hangot kaptam még anno a primare spa23-tól ami millió fölötti avr volt.
De persze minden ízlés, rendszer és akusztika függő. Max ha nem jön be, visszaküldöd.Még annyit a dirac-hoz hogy az alap licensz ami jár hozzá az csak 500hz-ig dolgozik és korrigál. A teljes tartományhoz meg kell venni a full licenszt 100 dollárért. Én megvettem. Csak hogy ne érjenek meglepetések.
-
mettek
addikt
válasz
z4zelda #161981 üzenetére
Nekem nad t758 v3 van. A korábbi bemérőrendszerekhez (audissey, ypao) képest ez fényévekkel jobb. Azonban kell hozzá egy pc vagy laptop mert azon fut a szoftver. Teljesen rendben van a program, szép és egyszerű kezelőfelület, sztem hülye biztos kb.
Azonban ha visszqolvasod a hozzászólásaimat akkor láthatod hogy a szub csatornán ez sem képes csodákra. Nálam 2 szubbal csak úgy lett jó a hang hogy előtte rew-vel megkerestem a szubok ideális helyét.
A másik gondom az volt hogy ha a szubot a többi hangsugárzó hangerő szintjére húztam akkor nagyon sokat visszavett a szubból a dirac és így kb nem volt mélyem ezért lehet többször kell mérni és próbálkozni vele. Nálam az oldotta meg hogy rew-vel megtaláltam a jó helyet és kicsit alul kalkuláltam a szubok hangerejét bemérés során, így nem vett vissza belőle annyit. Bemérés után meg tekertem rá a szub erősítőjén.
Ami nálam még kicsit fura es bosszantó volt hogy ha a dirac bemérés megvolt és ez be van állítva az avr-en akkor manuálisan swmmilyen értéket nem tudsz utólag módosítani. Ez annyira nem jó. De amugy szuper munkát végez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged