- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz
bokarcsi71 #159975 üzenetére
Pl Marantz nd8006
-
válasz
bokarcsi71 #159969 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Yamaha fizetőssé tette az internet rádiózást bizonyos eszközein!
Valamelyik topikban olvastam is, hogy sok embernél kicsapta a biztit...mondjuk nem egy nagy összeg, éves díj van pár ezres úgy tudom... -
gago1975
őstag
válasz
bokarcsi71 #158443 üzenetére
-
gago1975
őstag
válasz
bokarcsi71 #158438 üzenetére
Szia.
Az egy FOCAL Chorus S700-as állvány ami 60K/pár.
Szerintem megéri, főleg ha FOCAL Chorus hangfalaid vannak amihez specifikusan lett kialakítva. -
fehér_ember
addikt
válasz
bokarcsi71 #158438 üzenetére
Ha nem találni olcsóbban és nem jó a zsalukő akkor igen.
Bírom
az ilyen semmitmondó hirdetéseket
-
Snoop-y
veterán
válasz
bokarcsi71 #150577 üzenetére
120-130K korul mar 826 signature-t lehet loni. Igaz azt meg mo-ra be kell cipelni de ha 40K a szallitas meg akkor is jobban jarsz...
-
robi-k
őstag
válasz
bokarcsi71 #149960 üzenetére
Már nagyon sokszor leírtuk, hogy nincs univerzális best of gyártó/modell: amely kábel az egyik rendszerben csodákat hoz, könnyen lehet, hogy egy másik rendszerben nem lesz jó.
A kábelekre is igaz a régi mondás: a puding próbája az evésAzaz tesztelni kell őket a saját rendszeredben.
-
BBéci
legenda
válasz
bokarcsi71 #149950 üzenetére
Jó lehet, de azért a Chorus 800 még jobb lenne. Árban, tudásban inkább passzolna.
-
zsoika
addikt
válasz
bokarcsi71 #149118 üzenetére
A BW asw600-at már linkeltem hogy jó. Szerintem annyit megér.
BBéci: Sok....annyit nem ér! Csak annyit akartam mondani hogy figyelni kell és türelmesen várni .....vannak akciók.
-
Snoop-y
veterán
válasz
bokarcsi71 #148540 üzenetére
Hat ez egyeni preferencia kerdese is.
El kene latogatnod valami normalis hifi boltba es vinni magaddal az erositot es kiprobalni milyen tipusu hangfalak tetszenek.
-
Snoop-y
veterán
válasz
bokarcsi71 #148530 üzenetére
Ennyi penzbol ez olyan mintha egy Porschera traktor gumikat szerelnel mert a kocsit orokolted de szeretned elvezni.
Sajnos ez ilyen. Ahhoz ,hogy kihasznald ezt az erolkodot meg hasznalt cuccok eseten is legalabb dupla annyit kene ra aldozni mint amit irtal.
-
-KP-
addikt
válasz
bokarcsi71 #146540 üzenetére
Szerintem BK electronics szubot vegyél ekkora keretből. PL. XXLS400FF, ha picit több a keret, esetleg mehet SVS. PL. SB12 NSD ha még kapni. Vagy használt. Ha meg mindenáron reflexes kell ott a BK Monolith, SVS-ből meg a PB12 vagy a PB1000 akár.
-
BBéci
legenda
válasz
bokarcsi71 #146540 üzenetére
Két hete van nálam egy olyan szubláda, tesztelés előtt járatom, nem rossz, de arról fogalmam sincs, passzol-e Tannoy Jupiter 308 mellé. Szerinted honnan a bánatból tudna bárki választ adni a kérdésedre?
Elsősorban nem hangdobozszetthez választunk mélyládát, más szempontok fontosabbak. -
Norbi 72
veterán
válasz
bokarcsi71 #145928 üzenetére
Az már nagyon jó vas,3010-esem van.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bokarcsi71 #145916 üzenetére
Jó ár érte.
(#145914) Quetz
Ha jó az ára,az is jó.És csak sorrendet írtam.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bokarcsi71 #145910 üzenetére
Mind jó 1030,1010,660 sorrendben.
-
WaterWave
veterán
válasz
bokarcsi71 #145818 üzenetére
hdmi panel meg szokott főni.. de nálam egyszer se volt ilyen probléma...
-
WaterWave
veterán
válasz
bokarcsi71 #145816 üzenetére
teljesen jók... nekem 818 volt, csak jót tudok róla mondani
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
bokarcsi71 #145815 üzenetére
Onkyo tx-nr616?
-
WaterWave
veterán
válasz
bokarcsi71 #145812 üzenetére
akkor már inkább egy onkyo... de hallgasd meg őket az a biztos
-
lemmy9
őstag
válasz
bokarcsi71 #145596 üzenetére
Valószínűleg. Brutál szub, imádni fogod.
-
lemmy9
őstag
válasz
bokarcsi71 #145593 üzenetére
A Platinum v.2 a jobb. Onnan ismered meg, hogy nem teljesen kocka, hanem az aljánál, és a tetejénél is lekerekített.
A szabolcsi famintás a jófogáson, az az. Írja hogy 28 kiló. Arra kell figyelni, hogy az első szériák elég érzéketlenek voltak a jelerősségre a feléledéshez. Ki kell próbálni, hogy halk mozizásnál lekapcsol-e a film alatt. Az utolsó szériák már javítottak voltak, nem volt ilyen probléma.
-
nebulo5
senior tag
válasz
bokarcsi71 #145590 üzenetére
Azt nem tudom tapasztalat alapján minősíteni, mert nem volt hozzá szerencsém. Neten találni a kettő közti különbségről (emlékeim szerint) és a nagyobb teljesítmény szól a v2 mellett. Nálam, a 22 nm.-en biztosan elegendő lenne a sima SW 10-es is, mert jelenleg 1/3 hangerőn szólaltatja meg az erősítőn -3 dB-re csökkentett jelet, de eléggé szomszéd idegesítő így is.
Csinos "kis" trafó van benne...
[ Módosította: Tamoo ]
-
nebulo5
senior tag
válasz
bokarcsi71 #145586 üzenetére
Hello!
A csatolt képen a SW 10 v2 van! A sima SW 10-nek a membránjában nincs az a "koncentrikus" kőr!
És valóban egy remek kis méregzsák. Kb. 2,5 - 3 éve van egy ilyenem, azóta meg sem fordult a fejembe, hogy feljebblépés címen érdemes lenne valami mást beszerezni. Árán bőven túlmutató doboz. Akkoriban, volt nálam jó néhány sub, kerestem a megfelelőt. Zártak is felkeltették a kíváncsiságomat, de mivel zenéhez egyáltalán nem használok mélynyomót, így a reflexes "picit dögösebb" hangvilága mellett döntöttem. -
lemmy9
őstag
válasz
bokarcsi71 #145577 üzenetére
A Platinum SW-10 v.2 ,egy rendkívül jó ár-érték arányú, nagyon jól sikerült szubláda.
A többi Taga kuka szerintem. -
Quetz
őstag
válasz
bokarcsi71 #145563 üzenetére
Számomra a legnagyobb minőségugrást a mélynyomó hozta. Volt idő, hogy az volt a legdrágább eleme a rendszeremnek. 180k kategóriában itthon én az SVS PB1000-t nézném meg, és élnék a 45 napos próba lehetőséggel. Külföldről utána olvasnék az XTZ SUB 12.17-nek- szimpatikus, hogy üzemelhet zárt és reflexes üzemmódban is.
Az én Arendal mélynyomómat sajnos nem tudom ajánlani, mert az kilóg a keretedből. -
Quetz
őstag
válasz
bokarcsi71 #145561 üzenetére
Sehol sem kapott 5 csillagos értékelést.
- UK AVForums review
- What Hifi reviewAz összevissza specifikációk 26-30 Hz-re teszik a az alját. Új ára 190k huf, ennyiért már kaphatsz olyan mélynyomót ami lemegy 20Hz-re.
-
BBéci
legenda
válasz
bokarcsi71 #145299 üzenetére
A felsoroltak közül kettő szerepel az általam ajánlottak listáján - Sunfire és SVS - de 25 négyzetméteres szobába sokkal inkább 30 centis hangszóró kellene, mint 25-ös.
-
BBéci
legenda
válasz
bokarcsi71 #145296 üzenetére
Egy ilyet: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Autós topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest