- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Csabroncka
addikt
válasz
korko78 #78498 üzenetére
Nagyon sok olyan nüansznyi inforáció van benne ami rendkívül fontos és sokszor bosszantó, mert csillagos apró betűs megjegyzés csak. Ezeket az infókat viszont rajtad kívül senki nem foglya követni.
Az, hogy ki mennyire ismeri az erősítőjét vagy a lejátszóját az ügy szempontjából mindegy, én 3 év után is simán előveszem a usert ha valami újat gondoltam ki, vagy tesztelni akarok és egyáltalán nem érzem gáznak.
-
törölt tag
válasz
korko78 #78483 üzenetére
Miért nem kérrsz segitséget a médiajátszó topikjában, és keresel rá? lehet meglenne a bünös, de a hd filmek lejátszása topik is segitségedre lehet. mert olyan nincs hogy DD és DD között akkora különbség legyen hogy ne játsza le az erősitő a sub jelet, tehát erősitőcsere nem fog segiteni, max ha feljebb lépnél de az uj erősitőnél is ugyanigy fentállna ez a probléma.
-
törölt tag
válasz
korko78 #78479 üzenetére
nem lehet HD hanem a core/mag vagy embedded/beágyazódott fálj megy ki az optikai/koax kimeneten ami egy magas felbontású DTS/DD. Nos a lejátszó szoft a beálitásoknak megfelelően engedi át, zért javasoltam egynek a turkálás pl a hangezsköt optikai kimenetében vagy egyenesen a lejátszó haladó beállitásaiban, nem e ott van letiltva a sub.
-
dunkel
őstag
válasz
korko78 #78469 üzenetére
Tessék elővenni a használati útmutatót. Tud az erősítőd aktív mélyládát meghajtani.
-
-
mivamma
senior tag
válasz
korko78 #76826 üzenetére
Mondhatjuk így is
Vettem egy lakást és most nagyon hiányzott volna ez a pénz a felújításból. Tehát nem erősítőt vettem, hanem kábeleket, bútort, festéket...... Nem biztos, hogy jó csere volt, de az asszony megölt volna, ha a nappaliban döngölt föld van bútorok nélkül, viszont a filmek k.. jól szólnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest