- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
-
MasterMark
titán
Ezt a Dolby Atmos demót keresd meg és töltsd le rendes minőségben.
Illetve az Unfold is jó. Meg hasonló ilyenek.
-
BBéci
legenda
Azt feltételezed, hogy 2-3 centi számít valamit? Felejtsd el!
Ha nem vagy hajlandó bútort cserélni, akkor egyetlen megoldás a tv fali konzolra szerelése. Eleve az a legjobb helye, azért találták ki a lapostévéket, hogy mint egy képet, a falra lehessen azokat akasztani. Ha kihúzható/dönthető/forgatható konzolt választasz, akkor további előnyöknek fogsz örülni. Valamint az AVR és a centersugárzó végre optimális helyre kerülhetnek. -
Quetz
őstag
Az Onkyo honlap szerint:
Power consumption in standby mode
In the following cases, the power consumption in standby mode may reach up to a maximum of 55 W:
–When "HDMI CEC (RIHD)" is set to "On". (Depending on the TV status, the AV receiver will enter normal standby mode.)
–When "HDMI Through" is set to other than "Off".Ha ezeket már kikapcsoltad és mégis magas a standby fogyasztás, akkor még csinálnék egy hw/sw resetet az erősítőn, hátha beragadt neki valami, esetleg egy kapcsolós-okos konnektorba kötném és áramtalanítanám amikor nincs használatban.
-
BBéci
legenda
Mivel a meleg levegő felfelé áramlik, a mögötte lévő terület nem segíti a szellőzést, hűtést. Ezt saját tapasztalatból is tudom. Azóta nem forró a készülék teteje, (8 centire van a felette lévő polc alja) amióta laptophűtő van rajta.
Ahogy a többiek írták, a centersugárzód elhelyezése beleillik az elrettentő példák gyűjteményes kiadásának címlapjára. -
skippper
senior tag
Denon 3800 van nálam.
Ezeket próbáltad?
Power consumption in standby mode:
In the following cases, the power consumption in standby mode may reach up to a maximum of 55 W:
–When "HDMI CEC (RIHD)" is set to "On". (Depending on the TV status, the AV receiver will enter normal standby mode.)
–When "HDMI Through" is set to other than "Off". -
jeni
félisten
Mindenesetre elgondolkodtató ,hogy gari idő után sz@rnak az ONKYO ÜGYFELEKRE!
Anno ugyan ezt tették velem,mikor kértem a magyar nyelvű füzetet és szoftver frissítés kértem. Nem rájuk vonatkozik,vigyem vissza ahol vettem a TX-605 cuccot,ott oldjam meg a problémámat. Végén a boltól kaptam egy PDF fált ami magyarul volt a használatija és nem volt másolható sem. -
Joshi
titán
Itt olvasgass.
Ahogy olvasom, az Onkyo szervíz programja a 2009 és 2012 között gyártott készülékekre vonatkozik. -
€uro
őstag
Találtam egy ilyen oldalt: TX-SR309 - No Speaker Output
Ugyanerről a jelenségről írnak.
A VCR/DVR-On/Standby reset-et elvégeztem. A helyzet változatlan. És most már több, mint egy órája nincs hangom. Ha lesz még hangom, többet ki sem kapcsolom az erősítőt.
De lassan szerintem intéznem kell a javíttatását.
-
törölt tag
erősitő menüjében a HDMI CEC-et ki kell kapcsolni.
Paci88: Létezik sztereó erősitő 59 ezeréer optikai ls koax digitális bemenettel a netdeponál BC márkanévvel, jó hamgfallal társitva inkább ajánlható mint bármelyik soundbar vagy 100 ezer alatti uj házimozi erősitő.
Más: Penna poornál érdeklődök Kimber kábelek iránt, szerintetek a 4VS megéri az árát? (8 tc-re nem telik sajna) ÉS a kwik sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest