- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Tomocso #11547 üzenetére
Alaplapod Manual-jában nézd át a beállításokat.
HA nem megy HDMI-n a hang, akkor használd az alaplapodon lévő koax- vagy optikai-digitális csatlakozókat és ezeket kösd a VSX-520 valamelyik digitális bemenetére.
Ilyen esetben a videókártya HDMI kimenetét közvetlenül a TV-re kösd.
Van fent a gépeden HDMI Audio driver?
-
Patice
nagyúr
válasz
Tomocso #11544 üzenetére
Milyen videókártya + milyen alaplap?
Találkoztam már olyan párosítással, hogy a videókártyához mellékelnek egy külön kábelt, amit az alaplap megfelelő helyére kell csatlakoztatni és csak így jut el a többcsatornás hang a videókártyára.
Más:
A videókártyán lehet beállítottad, de a PC-n is beállítottad, azt, hogy az elsődleges hangeszköz a videókártya HDMI kimenete legyen?
Hangkártya vezérlő panelében aktív a digitális kimenet?
Vagy:
Lejátszó programban lehet állítani külön, hogy melyik hangeszközt használja filmek nézése közben. (Media Player Classic például tud ilyet.)
-
Zanik
addikt
válasz
Tomocso #10097 üzenetére
Hát, ha a hangfalszett képességei és a 0% THM között kéne választanom, én bizony az elsőre voksolnék. Értem én, hogy kényelmesebb részletekben kifizetni, de a végén ott fogsz állni egy olyan szettel, amit bár sikerült részletre venned, de mégsem tetszik igazán, valamint tudod, hogy jobbat is kaphattál volna az adott árért. De ne legyen igazam.
Amúgy végignéztem a kínálatot, de a JBL ES sorozatán kívül nem hiszem, hogy bármit is elhoznék onnét.
-
Zanik
addikt
válasz
Tomocso #10062 üzenetére
Én inkább őt javaslom: MS Carnival HTS-5.1
Ha pedig még belefér árban, akkor esetleg ez: Proson Stadium CS-5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged