Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozzz
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Megvettem a Denon X2000 erősítőt a mai napon. Szépen össze is lett csatlakoztatva a PC-vel HDMI-vel, és a TV-is HDMI-vel. Minden beállítás zökkenő mentesen ment.
Viszont próbáltam több FullHD filmet is lejátszani vele, de valami nem kerek. Mikor elindítom, mindig Multi Chanel-ben indul el, tök mindegy milyen hangformátumú a film, mindig ezt írja ki... ÉS váltani se tudok az erősítőn rajta. A régi 1311-es erősítőmön tudtam váltani, ohgy stereo/multi/PLC stb. És ha olyan volt a film akkor meg annak megfelelően DTS/Dolby stb. De most nem tudok még csak sztereóra se átváltani, ő eldöntötte, hogy Multi C. és kész. Szóval, hogyan tudok váltani? A régin volt erre dedikált vezérlő gomb, de itt semmi. Valamint tippet kérnék, hogy mi az amit a PC-n esetleg át kellene állítanom? Ez legalább megoldaná azt, hogy normális formátumban nézzem a filmet, de had döntsem el én hogy hogyan szeretnék valamit hallgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest