- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozzz
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Megvettem a Denon X2000 erősítőt a mai napon. Szépen össze is lett csatlakoztatva a PC-vel HDMI-vel, és a TV-is HDMI-vel. Minden beállítás zökkenő mentesen ment.
Viszont próbáltam több FullHD filmet is lejátszani vele, de valami nem kerek. Mikor elindítom, mindig Multi Chanel-ben indul el, tök mindegy milyen hangformátumú a film, mindig ezt írja ki... ÉS váltani se tudok az erősítőn rajta. A régi 1311-es erősítőmön tudtam váltani, ohgy stereo/multi/PLC stb. És ha olyan volt a film akkor meg annak megfelelően DTS/Dolby stb. De most nem tudok még csak sztereóra se átváltani, ő eldöntötte, hogy Multi C. és kész. Szóval, hogyan tudok váltani? A régin volt erre dedikált vezérlő gomb, de itt semmi. Valamint tippet kérnék, hogy mi az amit a PC-n esetleg át kellene állítanom? Ez legalább megoldaná azt, hogy normális formátumban nézzem a filmet, de had döntsem el én hogy hogyan szeretnék valamit hallgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Powerbank topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Formula-1
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
- RCF Ayra 6 hangszóró (párban)
- iFi Zen Can 3 balanced fejhallgató erősítő eladó garanciával, dupla xlr 4.4mm kábellel - leárazás
- Jabra Speak 510+ MS (7510-309) vezeték nélküli konferenciahangszóró
- NEUTRINO MINI HYPEX NC252MP 2x250W 4Ohm (2x150W 8Ohm) sztereó erősítő
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest