Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem volna, hogy Sony STR-DN1000 erősítőn az istennek nem tudom belőni a HDMI hangot.
Kép megy rajta rendesen, optikaival is át tudom vinni, koaxot nem próbáltam, de biztos.Azért utána googléztam, találtam EZT a fórumot (angol) ahol a tulaj hasonló problémákkal küzd, a Sony azt javasolja, hogy külön kábelt használjon.
Igen ám, de ITT viszont azt írják a tesztben, hogy képes HD hangok szállítására a HDMI porton keresztül.
Meg amúgy is! Tudtommal az optikai és koax átvitel nem képes HD hangok szállítására a szűk keresztmetszet miatt.Akkor most mi van? Lesz DTS HDMA, vagy nem? Sajna épp kupi van és a BD játékosom össze van rakva, de ha nagyon kell, egy PS3 rendelkezésre áll BD lemezekkel tesztelésre, de egyszerűbb lenne, ha valaki felhomályosítana.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest