Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Kezdő hifisként én sem hallottam a tábkábeleknél semmit. Pedig nagyon akartam. Valamit, hogy tisztábban szóljon, valamit, hogy mélyebbre/magasabbra menjen. Bárminek örültem volna, csak halljak valamit. Aztán egyszer ott maradt nálam egy furutech elosztó (saját kábellel) egy hétig és amikor vissza kellett adni, akkor döbbentem le, hogy mennyire karcos, reszelős hangja lett a CD lejátszómnak. Akkor egy pár perces ABX vakteszten biztosan megbuktam volna vele.
Ez az egész hifizés egy hosszú tanulási folyamat, ahol rengeteg dolgot kell elsajátítani és szerintem csak egy része ennek a fül (agy) felfejlesztése a megfelelő szintre, meg hogy mire kell figyelni, mik azok a jellemzők, amit te általában meghallasz (tehát teszteknél fel fogod tudni használni a magad javára). Türelem, akarat és önismeret is rengeteg kell, különben a dolgok sosem fognak a helyükre kerülni, csak égeti az ember a pénzt - amíg van mit, aztán feladja az egészet.
Hifistaként igenis komoly teher, amikor nem jön ki a különbség, pedig kétszer annyiba kerül. Nehéz megemészteni, hogy nem hallom, pedig kellene. Vagy elismerni, hogy nincsen rá szükségem. Elismerni, hogy most nem megy, mert nem tudok figyelni.
Szóval tesztelni csak türelemmel, odafigyeléssel, nem erőlködve. Ha nem megy, akkor sincsen baj, vannak ilyen napok is bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Opel topik
- További aktív témák...
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest