- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Igaz , hülye kérdés volt. A történet lényege 25 év után ismét elkezdtem ZENÉT hallgatni. Kezdetnek megvettem a barátom acoustic research 5 db hangszóróját ( a hátsók is monitorok,nem is a legkisebbek) majd egy C.A. 651r azurt. Csak ügye a mozizás alatt kiderült ez még át sem engedi a 4k t. Nosza egy Denon x4500h szereztem. Mindent tud, csilivili de a hangja.....Maradt a 651r. Sztereoban is sokat hallgatom. Ismeritek azt az érzést amikor másfél órán keresztül mozdulatlanul csak zenét hallgatsz( Marcus Miller,Stanley Clark). És amikor abbahagyod percekig csak nézel magad elé, mint valami döbbenet jó film után a moziban. Ezt adja nekem a 651R . Ezen felbuzdulva keresek újabb, illatosabb,modernebb erősítőt. De jól tudom van olyan av erősítő ami mellé stereo integráltat is lehet tenni,és zenén azt használni? És akkor nem kell végfokozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic