Új hozzászólás Aktív témák

• Hikvision

senior tag

Üdv Mindenkinek!

Adott egy Denon X2400h erősítő, és egy pár JBL Studio 290-Front hozzá, gondolkodtam, hogy ki kellene használni a Bi-Amp opciót, kérdés, hogy van-e hallható értelme?

Az Erősítő manuáljában nincs sok varázslat, menüben bekapcsolom a Bi-Amp-ot, aztán a 2-sorround back-et pedig beküldöm a hangfal másik két csatlakozójába, miután kivettem a gyári jumpereket.

Ami ez előtt volt Jamo 626, ott kipróbáltam a dolgot, és iszonyú dinamikátlan lett az egész, aztán mivel nem volt időm vele akkor többet foglalkozni, ment is vissza a normál módban.

Tehát a kérdés, az, hogy a Hangfalnál fel van tüntetve hátul, hogy a két alsó csatlakozó a mélyekhez megy, a két felső pedig a magasakhoz (micsoda varázslat), viszont az erősítőben nincs külön feltüntetve, hogy a mostani front L/R vagy a Sorround Back L/R melyik hova menjen, tehát ebből következtettem, hogy elvileg mindegy, de gyakorlatilag meg szerintem nem, hiszen pont az lenne a lényege (szerintem), hogy már eleve külön végfokon menjenek a mély és a többi hangok, tehát az erősítő kimenete se mindegy lenne, hogy a hangfalnál melyik (alsó vagy felső) csatlakozóba mennek be.

Szerintetek?

[link]

Új hozzászólás Aktív témák