- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
pcgamer01 #14946 üzenetére
Vannak 200 CFM-nél erősebb ventilátorok. Kemény lehet.
-
bosi84
tag
válasz
pcgamer01 #11483 üzenetére
Mert 7 db venti van benne és az előlapi panelen 4db vezérlő. A ventik kettesével vannak összedugva, egy külön, így jön ki, hogy négy tápcsatlakozóhoz csatolódnak, amit az előlapi panel ad, ami a gép tápjából csak egyet kap.
Ergó, ha másmilyen csatlakozójú ventit rakok bele, az előlapi panellel nem fog működni, ezért kéne valami eredeti szerű megoldás, vagy moddolás.
-
Killer01
őstag
válasz
pcgamer01 #11475 üzenetére
Enermax és CM esélytelen, normális ventit -szerintem- egyik sem tud gyártani...Sharkoont nem ismerem, utánanézek.
benvolio:a Nanoxia ventijeit sem ismerem, megnézem. Te bent hagyod a hátsó 12-eset? Az a bajom, hogy hiába nyomatnék be előröl 2 14-essel normálisan friss levegőt, a melegnek valahol ki is kéne mennie...a gyári hátsó 12 centis viszont -az adatok alapján- nem meggyőző.
-
-
krichd1
addikt
válasz
pcgamer01 #11262 üzenetére
F8-at kerüld el, meg úgy általában az AC márkát, szerintem.
(#11267) p@gabi: Ajánlom a Nanoxia Deep Silence, EVO ventiket, vagy a Corsair SP120 is halk visszaszabályozva. Olcsóbban egy Thermalright TY-147 vagy az X-Silent is jó.
(#11270) neko18: Vízhűtésnél a radiátorokat kell hűteni ventivel. Egyébként AC vetiket már régóta nem ajánlunk ebben a topikban, hamar tönkremennek, egyébként átlagon aluli ventik és már nem is annyira olcsóak.
-
válasz
pcgamer01 #11205 üzenetére
Azóta lecsiszoltam a fémet belülről, mert mégsem túl kultúrált megoldás összeragasztózni a házat, és két-két lemezcsavart hajtottam bele a radírba, mintha winyót szerelnék be. Így csak a venti ragasztós, a ház fém része tiszta maradt és könnyen ki-be szerelhető a rezgéscsillapítós venti.
Viszont ennek az ON-topik részére változatlanul várok válaszokat, tippeket bárkitől.
-
neko18
senior tag
válasz
pcgamer01 #11193 üzenetére
Esetleg azt lehet megpróbálni, hogy kibelezel egy lfoppy meghajtót és akkor megvan a vázad
Kileeht venni könnyedén, rögzíteni. Akkor már csak az előlappal kell valamit mókolni. De abból is megvágsz egy floppyt és szerintem simán lehet rögzíteni valahogy. Legrosszabb esetben tényleg pillanatragasztóval és kész is. Tudom egy picit parasztos módszer, de a lényeg hogy tegye a dolgát. Ha komolyabban akarod rögzíteni akkor veszel egy ilyen kis pár milis fémet, megterezed, fúrsz-vágsz és akkor kész. Esetleg még lefested, beledezed vagy ami kell
Hogyan gondoltad a hűtőt? Merre fújná a levegőt?
__________ -
djdaniel
senior tag
válasz
pcgamer01 #11172 üzenetére
itt ph-án van 3100ft-ért, Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Valaki ajánlana egy 9cm halk ventilátort ? lényeg 4pines legyen, cm tx3-ra kellene mostani gyári nagyon hangos terheléskor.
Illetve egy 8cm-es ventilátort, most egy 8cm kék revoltec van de nagyon hangos kb 23dba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged