- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
Sorry, de én még mindig a házventiknél vagyok leragadva.
Szal valszeg utolsó kérdésem, hogy sima 3-tűs ventik Speedfannal való szabályzásához ez kell nekem? [link][ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
Ahhoz is PWM venti kell nem?
Egyébként ezzel a splitterrel csak úgy mernék vezérelni 4 ventit, hogy kettőt veszek belőle, és kettőt-kettőt kötök egy-egy splitterre, gondolom 2 ventivel kisebb az esély, hogy az alaplapnak baja lesz."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
Közben rájöttem, hogy nem mennék sokra egy ilyennel (vagyis semmire), mert a házventijeim nem PWM-esek, szimpla háromtűs csatlakozósak.
Szóval akkor anélkül, hogy lecserélném az összes házventit PWM-esre nem is tudom megcsinálni azt, hogy a jelenlegi házventik vmiféleképpen a házbelső vagy a cpu hőmérséklettől függően változtassák a fordulatszámot. Csak szimplán a ventiszabályzóval lehet ilyesmit csinálni, de ez manuális.
Vagy igen?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
Újabb kérdés.
Azt meg lehet oldani vhogy, hogy 4-5 házventi PWM-en keresztül legyen szabályozva?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Egy kis help kéne. Meg tudjátok mondani, hogy melyik 120 mm-es "high airflow" házventi felel meg a következő követelményeknek?
- 800-1200 rpm-en kussol
- ehhez képest a legnagyobb a "légszállítása"
- legolcsóbb
- LEDek és kinézet nem igazán érdekel (csak ne legyen barna/bézs...Most van nekem néhány Nexus Real Silent Case fanom meg néhány Coolink swif2-1200-am, van értelme ezeket lecserélni? A Nexus tényleg hangtalan, de sztem nem sok vizet zavar, alig érzem, hogy jönne belőle a levegő alacsony fordulatszámon.
CM Jetflo?
Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest