-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
khes
tag
válasz
torreador22 #14478 üzenetére
Ezt nem teljesen értem... bár a HDMI az csak akkor ad jelet, amikor a VGA is jelet ad, bekapcsoláskor pl. kiírhatja azt, hogy No Signal, ha sokáig tart be boot-olni. Bár ezt inkább tedd fel itt, biztos többen tudják ott erre a választ.
-
khes
tag
válasz
torreador22 #14476 üzenetére
Ja...
Írj üzit nyugodtan.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
torreador22 #14470 üzenetére
Hőfokok?? -
khes
tag
válasz
torreador22 #14461 üzenetére
Oldalt hova? A cpu-ra, vagy a vga-ra fújna? Meg a kábelelrendezéstől is nagyban függ.
-
khes
tag
válasz
torreador22 #14459 üzenetére
50°C, de ha nagyon hangos lesz, akkor új hűtő kell majd.
-
khes
tag
válasz
torreador22 #14457 üzenetére
Ha jól tudom, az AMD-nek van a cool & quiet technológiája. Azt keresd meg biosban, kapcsold be és a célhőmérsékletet állítsd be valami nem túl magasra.
Ja és szerintem jobban járnál egy DeepCool 4k ft-ba kerülő procihűtőjével, mint 3 ventivel.
-
Bacusuz
őstag
válasz
torreador22 #14451 üzenetére
BIOSban HW monitor fulon tudod allitgatni.[link] 44 mp- nél.
Amugy egy olcsobb proci huto is sokat segit mind hofokban mind zajban a gyaritol. -
Bacusuz
őstag
válasz
torreador22 #14448 üzenetére
A helyedben csak akkor nyulnek a venti fordulathoz ha mar van szellozese a haznak.A fordulat azert emelkedik,mert a proci is melegedik.
Ha le veszed a fordulatszamot mert zavar,akkor a proci is melegebb lesz jatek kozben.
Javaslok elolre egy jo legszallitasu 12cm ventit,hatra sajna csak 8cm es fer be ezert olyat vegyel.
Hogy milyev ventik ajanlottak ebben a meretben azt nem tudom. -
pcgamer01
senior tag
válasz
Sajnos én nem ismerem az Uefit nincs ilyen lapom
Viszont valahol az "Advanced" menüpont alatt kell lennie Cpu fan-t keress és írd meg mi van.
Ventit igazából pénztárca alapján vehetsz mennyit ér meg neked,de egy Arctic F12leszabályozva jó lesz. -
khes
tag
válasz
-
JohnK
aktív tag
válasz
Sziasztok!
Segítség kellene. Egy 14 cm-es ventilátort szeretnék tenni a házba, de kifogytam a 3 pines csatlakozókból. Maga a venti 3 pines, tehát ez adott. Mit tudok tenni, van valamilyen átalakító, ami esetleg a táp egyik kábelét alkalmassá teszi ventilátor rákötésére? Gépem összetevői adatlapomon.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
torreador22 #14448 üzenetére
ez azért van mert biosban a cpu hőmérséklettől függöen változtatja,bios-ba állítsd át fix-re(nemtudom milyen lap)
Hátulra azért rakhatsz ventit hogy a meleget kivigye a házból+plusz előre egyet,ha van lehetőség 12Cm-est behelyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged