- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
menledge
senior tag
válasz
atish15 #14338 üzenetére
Hát akkor igen, ha von ott venti, ha nincs, akkor szerintem kevésbé.
Igen, ha valami nagyon fűtő VGA-ja van, akkor lehet hasznos mivel közvetlen ráfúj. De szvsz, egy jól szellőző házban totál felesleges, mert a hosszanti levegőáramlás is tökéletesen hűti az összes hardvert!
-
Henk
veterán
válasz
atish15 #14217 üzenetére
A Viper-nek elég nagy a légszállítása max fordulaton, de alapvetően ezek nem házhűtőnek valók. A fura lapát kialakításnak köszönhetően eléggé szélzaja van. Nem tudom a házad venti vezérlője hány voltot ad 3-4 fokozaton, de még így is 1000 rpm fölé saccolnám a Viper-t vele. Bitfenix-et nem ismerem, bár én is gondolkodom egy 14-es beszerzésén.
samu000: ez nem 5 hanem 12 V-on pörög 800-at. Nem pwm-es és valóban halk, nem tudom 8,5 dBA e, de teljesen vállalható. Viszont nem 60 CFM-et tud hanem 60 m3/h-t.
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz
atish15 #14217 üzenetére
Esetleg van egy vadonatúj Xilence Red Wings-em,2 hete én vettem meg az utolsót Merlintől.Nagy légszállítás és pwm-s.Végül a Lepa Vortexet használtam fel,ha érdekel szólj.Természetesen doboz,gari papír van.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Henk
veterán
válasz
atish15 #14213 üzenetére
Nem tudom most milyenek, én anno SilenX-ből az iXtrema-t próbáltam az hatalmas csalódás volt. Lehet én fogtam ki egy hibás darabot de nagyon hangos volt amellett, hogy méreg drága. Be sem került a házba úgy adtam is el annyira hangos volt. Akasa-nak nagy a statikus nyomása és leszabályozva a hangja is jó, nagy fordulaton viszont erős szélzaj jellemzi. Nekem Apache Black van belőle, 600 rpm-en használom úgy jók. Játék alatt szoktam maxra feltekerni, annyi ideig el tudom viselni a hangját mert jól átszellőztetik a radikat.
-
pcgamer01
senior tag
válasz
atish15 #14213 üzenetére
itthon ilyet nem lehet kapni.
van hasonló: Xilence Red Wing de ebből se kapni már itthon kifogyott,PWM-es van még egy-két helyen.Pete55555: Még ez van 14-es.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+
-
Bacusuz
őstag
válasz
atish15 #14021 üzenetére
14 ből is a viper ami szóba jöhet FN063. 110cfm vs 33 cfm shrkoon?
te döntöd el.
Ha még a z77 mpower lapod van/adatlapodról néztem/ ott lehet hogy be tudod 4pin pwm csatira kötni a ventit ,és csak akkor megy hangosan,ha emelkedik a hőfok.de azt hiszem hogy 3 pines csatiról is működik ,de ez nem biztos.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
őstag
válasz
atish15 #14018 üzenetére
Akasa Viper AK-FN-059.Folyadékcsapágyas halk,ha tudod szabályozni csendes lesz.
Van raktáron is,de Bluechipről is rendelhető.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
pcgamer01
senior tag
-
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
atish15 #14013 üzenetére
Nekem közvetlen tapasztalatom nincs. Látványos, meg biztos halk is, de a légszállítása elég alacsony. 56 m³/h, azaz 33 CFM. Ezt egy normális 9cm-es ventilátor is tudja. Én nem használnám, bár nálunk a napsütéses órák száma, országos átlagban a legmagasabb.
[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest