- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebi
tag
válasz
struszi #32408 üzenetére
Alpenfohn-bol soha senkinek nem lesz szinhelyes szettje.
-
Albigator
őstag
válasz
struszi #32376 üzenetére
Igen alapból szar volt a szellőzése a háznak, de már elfogadhatóra beállítottam. Csak tudom, hogy lehetne még jobb egy kis energia vagy pénz ráfordításával.
Ahogy írtam is, most 2 BEszív (1 MAX és 1 Turbo módban) 2 KIfúj (1 Turbó Módban, 1 Low fokozaton) már nincs negatív túlnyomás a házban.Erről a swichről még nem is hallottam, csak az elosztóról azzal pedig az gond h ugyanolyan 2 vagy több ventit kell rákötni mert egyszerre lehet szabályozni őket. Nem jól tudom? Amit linkeltél egyébként biztos nem "gagyi" minőségű termék? Mert más egy porszűrőt venni Kínából, mint egy ilyen swichet. Erre rádugok egy sata kábelt és egy molexet és az alaplapról lehet mindet külön szabályozni utána?
abridabri, rasotamas
De gondoltam rá, hogy meg lehetne fordítani az egyik vagy esetleg mind2 fent lévő ventit. De ha 4 BEszív és 1 KIifúj, az már nem okoz túl nagy a pozitív túlnyomást?
Meg ha kiszedem a PCI takarólemezeket, akkor mikor ki van kapcsolva a gép akkor nem megy be sok por?
Amúgy lehet ez a megoldás lesz a nyerő úgy érzem. -
válasz
struszi #32363 üzenetére
Ezt most nem igazan ertem mire gondoltal.
Front -back airflow a leg idealisabb , tovabbra is tartom; elol 3 be , hatul 1 ki . Esetleg fentre mehet akkor a gyari 20as ,de semmikepp se tobb ( A CPU huto elol lopnad el a levegot, ha a haz tetejen lenn meg kifujo )Latom Vega64 ed van ami 300W ot bezabal, en ilyen nagy hotermelesu kartyaknal minen esetben kiszedem a hazbol a PCI takarolemezeket ,igy hatul gyonyoruen ki tud menni meleg levego ,es nem maga alatt kavargatja a VGA.
-
válasz
struszi #32361 üzenetére
Ha 120mm a WB2 akkor elol 3x 120mm befujo +1x hatul kifujo
Amennyibel 140mm rol beszelunk akkor elol 20cm gyari befujo+140mm WB2 befujo + 1x hatul ki.
Fentre leghuteses CPU eseten csak kozvetlen a CPU huto feletti slotba (leghatso) erdemes ventit rakni ,de csak par fok javulast lehet vele erelrni, altalaban nincs ra szukseg. -
Grózi
Topikgazda
válasz
struszi #25581 üzenetére
Hát 290-nel azt a konfigot abba a házba betenni nem volt okos ötlet-én inkább házat cserélnék.
Ha mindenképp ragaszkodsz a házhoz,akkor a WB2 jó választás,hiszen összefűzhetők.3darabot raknék az egyik pwm-s aljzatra(bordák),másik hármat a másik aljzatra(2 befújó és 1 hátsó).És gondolom felülre megy a többi venti,oda meg 2 db 3 pinest választanék ami mehet a feszültségalapú aljzatokra.Ez útobbiban van ledes is,az Aerocool DS.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest