- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay #19352 üzenetére
tárgytalan
Gigabyte windows programot felraktam, kalibrálta is az összes ventit és nagyon jól lehet szabályozni hőfok alapján plusz manuálisan is.
szóval a CPUFAN és a SYSFAN1-2-3 ismár azt hittem vennem kell szabályzót de így le van tudva és mindenről van fordulatszám kijelzés is
-
Killer01
őstag
válasz
TeeJay #13998 üzenetére
Artic ventik gyári adatai finoman szólva is túlzóak....szvsz 0,5-ös szorzóval talán a helyes értéket kapod. Olcsón a Swift 120P ami elfogadható.
-
Pero
senior tag
hát 2db lesz elöl 1db lesz hátul+táp, és majd meglátom h oldalt a vga-hoz rakjam e vagy ne mert zalmi hütű van a kártyán ami a házon belüli levegőt kergeti a bórdák közt. csak 1 dologtól félek h eseleg rövidek lesznek a vezetékek ha előre akarom majd esetleg rakni őket a gyáiak helyére, ár majd meglátom mennyi húzatlesz, lehet h azokat ki is veszem mert kell a francnak ledes venti., holnap majd kiderül, tesztelgetek, van még másik 2 gép a családban, lesz helye a ventiknak
[Szerkesztve] -
Warnen
tag
Upszi. A 12cm-es venti miatt gondoltam, hogy a te tápod újabb kiadású, mint az én régim, és van rajta kézi szabályzó.
Amúgy bolondultam volna meg, amikor lecseréltem az U.Powert, hozott nekem valaki egy 12cm-es automata alsó szívású tápot. Először csak meleg volt mint állat, aztán egyszercsak eldurrant. -
Warnen
tag
Nekem is volt egy ilyen tápom, (Ultra Power) 420w, és kétoldalt 8cm fan (ami elég butus elrendezés).
A fordulat mindig alapon ment, és kezdett idegesíteni, hogy meleg a ház a táp felett.
Felvettem hát a kézi szabályzóval medium fordulatra, nem lett sokkal hangosabb, viszont jóval hűvösebb. -
-
elfelejtette
veterán
Amikor passzívan hűtöttem a procit, akkor a táp szívta el róla a meleg levegőt. Akkor lehet, hogy mivel nem volt leterhelve, azért nem pörgött fel a venti. Bár igaz, hogy nem sokat fogyaszt a konfigom (ld. Adatlap), a tápra meg az van írva, hogy 12V1-16A, 12V2-18A. Így valszeg soha nem fog felpörögni, tehát bőven elég lenne egy halkabb venti bele.
Üdv. -
-
BlacKSouL
addikt
Akkor nincs mese, többet kell áldozni rá, és vagy egy S-Flex21F, vagy Noiseblocker SX2, vagy egy YS-Tech 120-as jöhet szóba, mint viszonylag csendes opció. Vagy AcoustiFan AF120C, vagy annak az utódja, vagy valamelyik Primecooler. Vannak még 120-as ventik, de én ha most vennék, inkább áldoznék egyszer többet, minthogy esetleg ne legyek vele megelégedve úgy hang, mint légtolás szempontjából, és rövid idő után cserén gondolkodjak megint.
-
BlacKSouL
addikt
Viszonylag olcsó, viszonylag halk, és meglehetősen jó légszállítású opció a Coolink VS4B. Asszem kb 2000-es fordulatszáma van, gyári szabályzót adnak hozzá, bár ez tápba nem kell, és kb 75 CFM körül van a légszállítása. Olyan 2k körül kapható. Vagy estleg a gyorsabbik Papst, az 1500-at forog, de halk, és azért még elég levegőt tol, kb 55CFM. Vagy talán a leggyorsabb S-Flex, kb 63 CFM. Ők viszont jóval drágábbak, de talán halkabbak is annyival, tartósnak meg sokkal tartósabbak.
Én egyébként kizártnak tartom, hogy 2100-nál gyorsabb venti lenne benne akár gyárilag is, mert nem hiszem hogy akkora őrült légszállítás kellene bármely tápnak is. Nekem van egy 2100-at forgó ventim, de ha feltekerem maxra, akkor olyan szelet csinál, hogy elfújja a vezetékeket a gép mögött. Kell a jó hűtés egy tápnak, de fölösleges orkánt csinálni benne, ha elég a szélvihar is. Egy határon túl már nem hűt annyival jobban a nagyon gyors venti, pláne a 12-es, amennyivel nagyobb zajt csinál. Másrészt nem szabályzós a táp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged