- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
a cél halktalan szellő ez így azt jelenti,hogy hangosat akarsz.
AC-ből inkább a hagyományos keretes ventit válaszd meg keskenyebb 9mm-el mint amit kinéztél,viszont minden másban ugyanazt tudja.
Az a keskeny Scythe venti ha most jelent meg akkor valószínű,hogy még nem kapható,de kérdezd meg a Scythe topikban Crusher-t ő megtudja mondani mikortól árusítják itthon ezt a fajtát. -
Yo-Da
csendes tag
Szereztem egy 1U magas szerver házat. Ez 5cm magas. Ebbe szeretnek egy gépet beletenni, és a hűtés miatt kérdezem.
így néz ki hátulról:
[link]
belülről meg így:
mivel eléggé régi a belseje, ezért egy asus mATX lapot néztem ki cserének, és egy p4 es procit. viszont erre kell az extra hűtés mert ami most van benne, az gyenguska....
Tehát jó szellőzést is szeretnék és azt is hogy kevésbé melegedjen
[Szerkesztve] -
Yo-Da
csendes tag
-
TeeJay
félisten
nekem több mint egy éve megy napi 10-12órát a 12centis 1200-as Coolink és még ma sem hallani a hangját
szóval egy picit se lett hangosabb a csapágyazás
Silent Blade ventim is volt de egy idő után elég gázos hangot adott a csapágy
én azóta csak Coolink ventiket veszek
azok bejönnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest