- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Közben nekem is megérkezett a ház, tegnap este össze is raktam. Előlapi panellel szabályzom a ventik fordulatát, most is vissza vannak véve 600 RPM-re.Egy kicsit érdesnek tűnik a hangja, nem tudom hogy " bekopik-e "?
Annyira nem nézegettem még az előlapba berakható ventihelyeket, nekem kicsit furcsának tűnik ez a bepattintós megoldás, és nem nagyon láttam, hogy hogyan lehet oda 120 mm-es ventiket berakni.
A Wing-Boostokat ismerem, van is nekem 5 darab belőle , én nagyon szeretem őket.
-
zodo
nagyúr
Na, hosszas várakozás után végre sikerült hozzájutnom a rendelt Swif2 120P, 800, 1201-es ventikhez. 120P csak tartalékba vettem.
Viszont a lámaságom miatt részben, besz...attam magam a 1201-el, mert nem néztem meg a házam előlapi ventihelyét és cak 8 -9 cm-ek férnek el. Mindegy, betettem az oldallapba.A 120P-hez mellékelt elosztóra csatlakoztattam a 800 és 1201 párost az alaplapi pwm-es házventi aljzathoz.
Jó ez így, nem lesz gond ?
-
Vasinger!
nagyúr
Helló!
Nem, nem ugyanolyan jók. Sokkal rosszabb a Swif 1-es széria. A 2-es szériának nincs motorhangja, halk, csak szélzaj van és a csapágyazása is folyadék, ellenben a régi kék lapátossal, a golyós csapággyal.
#5644 potkem: Meglett!
artiny: A hsz. második részére. (az elsőt nem nagyon értem, vizuális típus vagyok, de amennyi lejött belőle Neked egy ilyen kéne vagy ha nem elég hosszú egy hosszabbító). Szóval ugyanúgy kell bekötni mint a 3 pineset, csak a sárga fordulatszámvisszaejelzőt kihagyod. Egy kis segítség: 1, 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged