- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
tomiee85 #5412 üzenetére
Abban jobb, hogy sokkal halkabb nincs erős motorhangja és jobb a légszállítása. Az AC F széria hangra ugyanolyan mint a régi próbáltam mindkettőt. Ha olcsó kell akkor azt vedd ha meg fontos a halk működés akkor a Coolink-et. Ha nem kell a pwm akkor fan fix fordulatú is olcsóbban.
kmisi99: rá tudsz kötni azzal az Y elosztóval 2 ventit is a szabályzó egy ágára annyit simán ki szokott bírni. Amúgy az AC pro szériája mindössze annyiból jobb, hogy halkabb azonos fordulaton de a légszállítása sokkal kisebb mint az F-nek ráadásul rázkódik is. Egy gyengébb minőségű háznál az sem kizárt, hogy rázná a házat. Meg csak úgy lehet beszerelni a házba, hogy kifújja a levegőt.
-
LGLuke
őstag
válasz
tomiee85 #5412 üzenetére
Igen, én értettem a kérdést, és adtam egy linket, ahol megnézheted, hogy a 120P hogyan teljesít a leghalkabb ventilátorok között, mivel a teszt versenyzői egytől-egyig halkak.
Az F12 nem szerepel benne valóban. Én viszont csak annyit állítok, hogy a 120P komoly vetélytársak ellen is kiemelkedően szerepelt, ráadásul a 4-5k -s árú ultra halk ventikhez képest mérsékelt áron beszerezhető.
F12-ről sajnos nincs tapasztalatom.A döntés a Te kezedben van!
-
LGLuke
őstag
válasz
tomiee85 #5410 üzenetére
Te a 120P-t kérdezted!
S-Flexet is megelőzi a tesztbe, szóval nem rossz. Elég magas légszállítás a 11 lapátnak köszönhetően, nagy fordulatszám tartomány, és halkságát tekintve is előkelő helyen van.Egy szóval se mondtam, hogy az F12 is benne lesz a tesztbe, de Noctua, és S-Flex is mögötte szerepel.
Persze a zajszint kérdés igen szubjektív, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle fül, s mindenkinek más frekvencia zavaró. -
LGLuke
őstag
válasz
tomiee85 #5391 üzenetére
Van amelyikhez igen!
pl. Coolink swif2120p. PWM-es és van hozzá Y elosztó, így akár 2db PWM-es ventit is ráköthetsz, és az alaplapon csak egy aljzatot használsz fel.
pl itt kapható, bár argep.hu -ba beírva találsz rengeteg boltot. -
Henk
veterán
-
Daert
őstag
válasz
tomiee85 #5385 üzenetére
Talán a legegyszerűbb ha veszel egy Scythe Kaze Q-t, 3.5-4K Arra 4 ventilátort tudsz kötni és nem mellesleg a fordulatszámot is vezérelni.
Vagy esetleg veszel annyi 3 pin-es Y elosztót amennyi alaplapi ventilátor csatid van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest