- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok! No az SFF brand gepem passiójának a margójára: egy olyan megoldas lett a nyero amire nem annyira szamitottam: elol egy silent wings2 92mm, duplan leszabalyozva (2delock fordulatszám szabalyzo egymasba dugva, igy az 1800-as fordulatot kb 1000-re leveszi es igy mar eleg halk, de meg fúj.) es a gyari lenovo hutes. az a vacak borda a 8cm-es avc ventivel es azzal a legterelo lemezzel.
Az is60 a hocsoveivel a magyobb tomegevel a Lepa bol. quiet ventivel is 1-2 fokkal rosszabbul teljesit minden korulmeny kozott. nem talalok ra magyarazatot. a felrogzitesre ugyeltem nem huztam tökig a csavarokat mert hajlik tole az alaplap. de azert rendesen felfekudt az is60. a paszta kryonaut, x alakban felhordva egy keves.
A masik tapasztalat hatha valaki hasonloba belefut. Esetleg segitseg lehet. olyan ventiket szeret a sharkbay alaplap amik a gyárban ventik specifikacioitol nem ternek el nagyon. A lepa illetve az is60 ventillatora megy szepen. ezek 0,2 Amper minimal aramfelveteluek es a minimumfordulatszam nem kevesebb mint 600. a 3pines ventik mennek, de kulon kell oket szabalyozni valamivel. a silent wings3 pwm es a noctua redux b9 nem indult el. semmilyen hutesi profillal.
Mindenkinek köszönöm szépen az eddigi segítségét.
majd meg jövök más kérdésekkelEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest