- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget a döntésben.
Ismét visszakerülne a vizes rendszerembe egy Swiftech 120-as slim radiátor. A korábbiakban kettő Coolink Swif 2 120p venti volt rajta push-pull-ban.
Mivel pofátlanul olcsón jutottam hozzá, van kettő új EK Vardar 120 f3 ventim is.
Olvastam az előzőekben dvd_R+ esetét a vardar ventikkel és egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e lecserélnem a Swif2 ventiket.
A Swifek is vezérlőre voltak kötve, úgy 40%-on nem volt túl sok bajom sem a teljesítményükkel, sem a hangjukkal. (alacsony fordulaton azért volt egy kis kerregő hangjuk)
Van továbbá elfekvőben egy régi Noiseblocker BS XL1-es ventim, az most a beszerelendő radi helyén teszi épp a dolgát (1000 rpm, full hangtalan).
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a vardar ventiket a Swif2-k helyére tennem, (nyilván ugyanúgy 40%-ra leszabályozva), vagy esetleg még egy Noiseblocker ventit beszerezni és azokat használni inkább.
Lényeges számomra, hogy ne legyen (sokkal) hangosabb a rendszer, ugyanakkor a hűtési teljesítmény rovására se menjen a csere-bere.
Köszönöm a segítséget előre is!
üdv: mad
Új hozzászólás Aktív témák
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- iPad topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Eladó 3db NZXT Aer P 140mm ventilátor
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged