- Magisk
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Telekom mobilszolgáltatások
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget a döntésben.
Ismét visszakerülne a vizes rendszerembe egy Swiftech 120-as slim radiátor. A korábbiakban kettő Coolink Swif 2 120p venti volt rajta push-pull-ban.
Mivel pofátlanul olcsón jutottam hozzá, van kettő új EK Vardar 120 f3 ventim is.
Olvastam az előzőekben dvd_R+ esetét a vardar ventikkel és egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e lecserélnem a Swif2 ventiket.
A Swifek is vezérlőre voltak kötve, úgy 40%-on nem volt túl sok bajom sem a teljesítményükkel, sem a hangjukkal. (alacsony fordulaton azért volt egy kis kerregő hangjuk)
Van továbbá elfekvőben egy régi Noiseblocker BS XL1-es ventim, az most a beszerelendő radi helyén teszi épp a dolgát (1000 rpm, full hangtalan).
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a vardar ventiket a Swif2-k helyére tennem, (nyilván ugyanúgy 40%-ra leszabályozva), vagy esetleg még egy Noiseblocker ventit beszerezni és azokat használni inkább.
Lényeges számomra, hogy ne legyen (sokkal) hangosabb a rendszer, ugyanakkor a hűtési teljesítmény rovására se menjen a csere-bere.
Köszönöm a segítséget előre is!
üdv: mad
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest