- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget a döntésben.
Ismét visszakerülne a vizes rendszerembe egy Swiftech 120-as slim radiátor. A korábbiakban kettő Coolink Swif 2 120p venti volt rajta push-pull-ban.
Mivel pofátlanul olcsón jutottam hozzá, van kettő új EK Vardar 120 f3 ventim is.
Olvastam az előzőekben dvd_R+ esetét a vardar ventikkel és egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e lecserélnem a Swif2 ventiket.
A Swifek is vezérlőre voltak kötve, úgy 40%-on nem volt túl sok bajom sem a teljesítményükkel, sem a hangjukkal. (alacsony fordulaton azért volt egy kis kerregő hangjuk)
Van továbbá elfekvőben egy régi Noiseblocker BS XL1-es ventim, az most a beszerelendő radi helyén teszi épp a dolgát (1000 rpm, full hangtalan).
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e a vardar ventiket a Swif2-k helyére tennem, (nyilván ugyanúgy 40%-ra leszabályozva), vagy esetleg még egy Noiseblocker ventit beszerezni és azokat használni inkább.
Lényeges számomra, hogy ne legyen (sokkal) hangosabb a rendszer, ugyanakkor a hűtési teljesítmény rovására se menjen a csere-bere.
Köszönöm a segítséget előre is!
üdv: mad
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest