- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #18324 üzenetére
A könnyebb számolgatás érdekében jó lenne tudni László Kígyósi jelenlegi játékszervezését.
Martin-nak 4 meccs kell majd a szj-re, hogy 5,0-ról 6,0-ra fejlődjön.
De előtte kéne egy olyan meccs, ahol Laci kp-n van és kapná a jsz-t. Mivel Martinnak sem ismert a jelenlegi jsz-e, így őt most nem szélső posztra kéne tenni, mert akkor nem biztos, hogy Laciról kapsz infót.
Talán meg lehetne így csinálni:
- Laci kp-n,
- Martin szélsőhátvéd posztonElsődleges edzés: játékszervezés,
Másodlagos edzés: keresztlabdák.A lényeg, hogy középpályán és szélső poszton csak olyan legyen Lacin kívül, akinek ismert a jelenlegi játékszervezés képessége.
A másodlagos keresztlabdákból egy kicsi azért jut Martinnak is.
Ha kiderül Laci jsz-e, akkor a következő meccsen Martin is mehet fel kp-nak és Ő is kaphatja a játékszervezés/rövidpasszok-at. Mivel mindkét srác átadása alacsony, lehet maxolnak is ennyitől.
Aztán majd lehet egy olyat is, ahol Martin és Laci szélső poszton van. Mehet a keresztlabdák/széleken támadás. Így Martin közelíteni fog a megfelelőhöz, illetve megtudjuk Laci szj maxát. Arra figyelni kell, hogy itt olyan játékos legyen majd csatárposzton, akinek ismert a szj max-a.
De menet közben ez változhat, amint jönnek az infók az aktuális szintekről.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13 #18166 üzenetére
A www-s részt majd cseréld ki a megfelelőre.
http://www92.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?matchID=414276520,414302396,414297748,414311188,414311190,414176785,414301222,414292707,414285987&actionType=addMatch&SourceSystem=HattrickHajrá mindenkinek mára
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Buffalo13 #17881 üzenetére
Most ránéztem és jól tettem. Azt hittem hogy valami jó csapat mert a tulajdonosa már sokkal régebb óta HT-zik mint én. De a nagy francokat ez valami újrakezdett keret lehet mert az össz TSI-je úgy hogy többen vannak mint mi kb az én csapatom ötöde...
Akkor visszaszívom nem fogok remélhetőleg egyből kiesni főleg hogy 1 játékos híján a legerősebb csapatomat küldöm pályára.
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #16400 üzenetére
Betojok
Mondom 4-5-1-ben lefekszem PIC-elve. Kp-m, támadásom és védelmem nudli. Olyan erősebb VII-ed szinvonalbeli. Erre a "kapusom" 2-t véd, csak 2-t kapok. Több mint 70%-ban lebirtokolnak, de már kimaradt egy helyzetem.
Mondom félidőben cserélek a csatáraim közt. Lejön a Technikás csatim, aki amúgy is kapott egy negatív WSE-t (időjárás), bejön a Gyors csatim a 46. percben, majd a 47-ben szerez egy gólt Gyors SE-bőlZs
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13 #16395 üzenetére
Nincs meg mindenkié most, de kiindulásbak jó lesz:
http://www77.hattrick.org/Club/Matches/Live.aspx?matchID=398506688,398512223,398506063,398481228,398506233,398563631,398596394,399107340&actionType=addMatch&SourceSystem=HattrickA www77-et a sajátodra kell cserélni, ahova bejelentkeztél.
Hajrá mindenki!
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #16045 üzenetére
Nagyon szép, gratu
Remélem a védekezése felmehet gyenge-középszerűre (ha magasabb, az az igazi kánanán), illetve jó magas pontrugást még elérhetne.Mit edzel neki az elsődleges védésen kívűl?
Mindenki: szépen lassan jönnek az új srácaim, bár még a régebbiekből (9-10 fő) még csak 3 lett eladva.
Szélső posztok (4 hely):
- 2 db gyors
- 1 db kiszámíthatatlanIde még tervbe van véve 1 jól fejelő is.
Belső kp poszt (6 hely):
- 1 db spec nélküli (saját ifi - remek jsz)
- 1 db technikás (saját ifi - már remek jsz - késöbbiekben TDF-nek szánom)
- 1 db jól fejelő-t már megvettem (remek jsz)Jön még:
- 1 db erőteljes (saját ifi, U20 esélyes)
- 2 db jól fejelő (ebből az egyik U20 esélyes lesz)No, egyelőre ennyi.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #13494 üzenetére
Én nekem a fő favorit a Bayern, utána jön a Real.
Sajna egy ágon vannak, de úgy vagyok vele, mind1 ki jut tovább, nyerjen a végén.Persze a tegnapi után akkor sem dőlnék a kardomba, ha a Chelsea nyerne
Szal ma a Bayern-nek fogok szurkolni, de a lényeg, hogy jó focit lássunk.
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13 #13420 üzenetére
Abból jó kapus lehet, simán lehet belőle jó a végén, ami kapusnál ugye a maxot jelenti ifiknél.
Én is kaptam most csodák csodájára egy normális játékost:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve György Semsei, és 15 éves.
Ez a játékos jelenleg középszerű szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy jó Védekezés képességű játékosod.Ha sikerül kimaxolni, akkor marad nálam, úgyis védekezést eddzek. Remélem másból is lehet neki magas szintje, és kiderül róla, hogy van neki spec-e is.
-
-
r0by
addikt
-
-
r0by
addikt
válasz
Buffalo13 #11604 üzenetére
Én drukkolok, de az sajna kevés lesz
zsolli: Nem mintha lett volna esély a feljutásra, de azért volt aki reménykedettNah, de én is kiváncsi vagyok a következő szezonra, hogy mi lesz, de olyan messze van még...
Na meg persze kiváncsi vagyok az ifi felhozatalra is. Hogy működik, mennyit fogok kapni a francos csatáromért, akinek sajna nincs spec-e...A 2. helyezettel kezdek az első fordulóban. Kemény lesz, basszus...
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #11204 üzenetére
Szép volt, gratu
Ahogy néztem r0by, Dávid és én hoztuk a papírformát, nagy arányú győzelmet arattunk.
Newpest kolléga rohadt izgalmas meccset nyomott, és sajnos a végén alulmaradt idegenben 5-4-re
Megjegyzem nem biztos, hogy jó volt a játéktördelés taktika, mert a saját helyzeteket is tördeli, ill. a meccs végére kipurcannak a srácok, de fene tudja mi lett volna enélkül.
Balu ellenfelének egy kicsit nagyobb esélye volt a győzelemre, de szerencsére pontot mentett a "Bazdelőre" brigád
Patrick idegenben volt a csoportelsőnél. Huhh, nem semmi ellenfél, nem hiába csoport első. Erős középpálya, masszív védelem, és egy szélen erős támadás. Nos a "bajnok" kapott egy 11-est, és 2 helyzetet az erős bal oldalára
DopeBob szépen behúzta a meccsét, és ha jól számolom, már vitathatatlan a bajnoki címe. Meglátjuk, hogy szezon végén kell-e osztályozót játszania.
Gratu DopeBob
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #10758 üzenetére
Védés: 2 kapuspalánta, megfelelő vagy jó védés skillel. Egyik barátságoson, másik bajnokin véd. Ha van rá pénz és lehetőség, figyeld a védekezését és pontrúgását. (Kiszámíthatatlan specnél az átadást - bár ez ritka).
Védekezés: 10 db minimum megfelelő védekezés skillűt kéne beszerezni. További taktikáktól függően (nálad vagy a jövőbeni vevőknél) más-más mellékskill ill. spec. javallott.
Jól fejelő, Gyors, Erőteljes stb.
5 db bajnokin, 5 db barátságoson játszik. (Lehetséges felállások: 5-2-3, 5-3-2, 5-4-1, 5-5-0.)Játékszervezés: 10 db minimum megfelelő jsz skillű játékos. A 3 belső középpályás 100% jsz edzést kap, míg a 2 szélső csak 50% jsz edzést kap.
Ha van pénz, szélső posztokra lehet magas szélsőjátékú és/vagy átadású playát venni.
Szintén fontos a specialitás. Szélsőknél Gyors, Kiszámíthatatlan, Jól fejelő. Belső kp-nál Jól fejelő, esetleg technikás.Gólszerzés: 6 db minimum megfelelő gólszerzés skillű játékos. Mellékskillek átadás, szélsőjáték, játékszervezés. Spec itt is fontos. Gyors, Jól fejelő, Kiszámíthatatlan, esetleg Technikás (ennél nem árt, ha van jsz-e).
Szélsőjáték: 8 játékos. Szélső poszton 100%-os edzést kapnak, szélsőhátvéd poszton 50%-os edzést kapnak. Ezt talán érdemes később edzeni, mert szélsőhátvéd posztra nem árt a magas védekezés. De van aki evvel kezdi, mert relatív gyors edzés. Fontos mellékskill az átadás, játékszervezés, védekezés. Specek, Gyors, Kiszámíthatatlan és Jól fejelő.
100%-os edzésposztokra tehát 17 éves 30 napnál fiatalabbat érdemes venni. Spec-re és mellékskillre figyelj, ha tudsz, mert később nagyon meg lehet érezni a hiányukat.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13 #10758 üzenetére
Látom vásároltál sok játékost.
Nem erősítened kell, hanem kitalálni, melyik edzéstípust választod. Az edzés típushoz megfelelő felállásban kell játszani, hogy minden edzett poszt ki legyen használva.
Most átadást edzel, de 4-3-3-ban állsz fel. 2-5-3-ban használnál ki minden posztot az edzés szempontjából.Ami nagyon fontos lenne, hogy edzett posztokon 17 éves pár napos (max. 30 nap) fiatalokat vegyél, minimum megfelelő edzendő skillel. Ha van pénzed, akkor figyelheted a mellékskillt és a specialitást is. Jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel mihamarabb be kéne majd szerezni, és 10 segédedző ajánlott még.
A 100% edzésintenzitás rendben van, az erőnlét 5-15% között javallott. Minél alacsonyabb az erőnlét, annál gyorsabb a játékosok fejlődése. Első időszakban nem lesz annyira eredményes (csoport és edzéstípus függvénye), de kell is a türelemZs
Ui.: az átadás mellékskillnek számít. Főskill edzés mellett vagy után persze szükség van arra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged