- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athleti
csendes tag
én sem vagyok támogató és nem is szándékozom pénz költeni erre, igza nem olvastam utána csak amit a provátliga főoldalán kiírt az meg ez: "Jelenleg nem vagy egyetlen privát liga résztvevője sem.
Új privát ligákat csak a Támogatók indíthatnak. Ha szeretnél meghívót kapni, nézz körül a fórumokon."
gondoltam fórumon kell kuncsorogni meghívóért Tévedtem!
-
Patrick
addikt
Szurkolói klub: 1 937 tag
A szurkolók hangulata: csalódott (4)
Célkitűzés a szezonban: Nyerni kell ebben a szezonban (6)VI.889
Ez a csoport az értékelések alapján 112. helyen áll az osztály 1024Van egy bot csapat, kettő nagyon gyenge 50 és 70k TSI-s. Van egy 600K TSI-s és a maradék 3 pedig 300-400K TSI-s csapat.
-
zsolli
addikt
Nézd druszám, fogalmam sincs
Én azt csináltam, de hogy mi a jó...
...aztat nem tudomArra nincs pénz, hogy tökéletes játékost vehessünk. Egy dolgot még javasolhatok, aztán hogy van-e ilyen, vagy jó áron van-e azt nem tudom. Ha Gyors speces szélsőt veszel, akkor jó ha minimum 5-ös jsz-e és átadása van. (Tervezed majd az átadás edzést?)
De ha lehet, legyen gólszerzése is. De ez nagyon ritka, és lehet megfizethetetlen is.
Elég sűrűn kapok én is Gyors SE-t. Talán ez a leggyakoribb a szöglet + fejes után.
És a Gyors SE-nél számít a gólszerzés is, akárcsak a Gyors + passz SE-nél a befejező játékosé is számít.Zs
-
zsolli
addikt
Szerintem a srác szélsőedzésre vágyik. Minimum 10-es szintig. Utána kaphatna jsz 50%-os (nem 505-ös
) poszton.
Amúgy jó srác, tökéletes speccel. Ha 18 évest veszel 10-es szélsőjátékkal, akkor az pluszban szépen hozzátesz a szélső támadáshoz azért. Nem beszélve, ha az 50% jsz edzés mellett még kap nálad 1-2 szintnyi átadást is.Persze minden csak szerintem.
Zs
-
DopeBob
addikt
Én is nagyon gondolkodom rajta... semmire nem megyek a védő edzéssel, hiába erős a védelmem, gólt majdnem mindíg kapok, ha másnem spec eseményből, a birtoklást mindíg bukom, támadásom pedig gyakorlatilag nincsen...
Nincs alternatíva, 2-5-3 vagy 3-5-2. Más járható utat nem látok én sem
-
Speedhs
őstag
Kicsit idős, de bármi lehet belőle. Középszerű játékosnál lehet remek képesség ugye?
Nekem ilyennél ezek a képességek vannak, jó, megfelelő(7, 6) meg valami még van, nem derítettem ki. 15-18 között van, tehát még van neki valamiMegfelelő játékosnál: remek, jó, középszerű ( 8, 7, 5) 18-21 között van.
-
zsolli
addikt
Mocskos jó képességek. Kora miatt szerintem nem jó U20-ra, illetve a spece olyan, mintha nem is lenne.
Nem venném meg. Bár én is vettem nagyon jó spec nélküli magyar fiút, de Ő kora miatt esélyes U20-ra.
Én speces 17 éves jó srácokat jellemzően 100-150 milla között vettem. Mondjuk 3 belső kp suhancom saját akadémiáról van...
...főleg miattuk döntöttem a csapat leépítés miatt.Zs
-
zsolli
addikt
Számolgass. Kb. mennyi ideig akarod edzeni?
Külföldi és magyar játékos fizetése között nézd meg, mennyi különbség van. Magasabb képességszintnél 6 belső kp fizetése igen megterhelő. Heti több millát ha felszorzol szezononként 16-tal, a végén csak az jön ki, hogy jobban jársz. Tehát oké, magasabb a bekerülési költség, de menet közben ez meghálálja magát.
Első garniturám mind külföldi volt, és a vége felé vakaróznom kellett, hogy nulszadós legyek.
Ezeket csak hasraütésre írtam, nem számoltam utána, de szerintem jócskán megéri magyar játékost venni. Főleg ha 15-ös jsz-ig akarod vinni, esetleg utána 1-2 szezon átadás.
Aztán értelemszerűen ha be is fejeznéd a jsz edzést, lehet 1-2-t megtartanál. Elvégre nagyon jók, és isteni hűségük van. Akkor sem mind1, mennyi a fizetésük.
Zs
Ui.: javítva a Havi - Hetire.
-
-
zsolli
addikt
Druszám, ezt döntsd el Te
Régen azt mondtad, hogy nem hiszel ezekben a variálásokban.
Mondjuk most meg tudod nézni, az 5 perces értékelésnél, hogy mi változott a posztcserének köszönhetően.
Mondjuk akár igaz, akár nem, az ellenfeleid úgy is csak ezt gondolják:
"...bazzeg, ez a csávó nagyon penge. Megvariálta a széleket és elkezdte szórni a gólokat..."
Zs
-
zsolli
addikt
Szabolcs Fődi a sztárkapusom. Rengeteg lövést kivédett már ebben a szezonban is.
Képességei:
Védés: 3/20 csapnivaló (3)
Védekezés: 0/20 nem létező (0)
Játékszervezés: 3/20 csapnivaló (3)
Szélsőjáték: 0/20 nem létező (0)
Átadás: 2/20 pocsék (2)
Gólszerzés: 0/20 nem létező (0)
Pontrúgás: 5/20 középszerű (5)Hehehehe
-
-
zsolli
addikt
Dehogy anyáztam
A poén, hogy akiket barátsogosokon játszatok, azok előrébb vannak jsz-ben, már mind a 3-an kiemelkedőek. Ebből 2-en anyaegyesületi bónuszt is élveznek. Míg bajnokin lazázok, nyilván Ők jobb értékelést hoznak. De nézegettem, milyen kp-id voltak barátságosokon, és úgy voltam vele, jó értékelést úgysem tudok hozni (tudnék, de nem akarom az "A" csapatosokat pluszban játszatni pl. támadó középhátvédként).
Meg úgy voltam vele, a védelmeden úgy sem tudok átmenni. Láthatod, nem is csináltam támadást. Elméletileg, ha akarok, talán 10-es szélső támadásokat tudnék hozni, persze kp- és védelem rovására.
Én lepődtem meg a legjobban, hogy birtoklok, és hogy 2 gól is szereztem akcióból. Utána az értékeléseket nézvén, tudtam hogy sosem mosom már le magamról a "MÁKOS" jelzőt
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Még a támogatói státusz megszerzése előtt, 3 támogató jelölt meg támogatottnak és semmilyen plusz előnyt nem kaptam.
Ez szerintem csak annak ad könnyítést, aki bejelöl, mert gyorsabban és könyebben nyomon tud követni. Illetve most esik le, hogy volt, amikor bejelentkeztem, és közvetlen utána kaptam üzenetet fórumon, vagy pm-et. Tehát jelezte nekik a gép, hogy belépett az illető.
Zs
-
zsolli
addikt
Még nagyon nem vizsgáltam a dolgot. Egyelőre annyi f@szság van még. Tökölök a meztervezéssel
Azt hiszem, jelenleg 8 csapatot lehet támogatnom. Ez semmilyen plusszal nem jár (szerintem), csak jelez a játék, ha belép a támogatott illető, illetve a meccseit nézhetem stb...
Legalábbis azt hiszem.
Zs
-
zsolli
addikt
2 csillag? Az szuper. Az én kapusom is hoz annyit, Szabolcs Fődi. Ritka jó kapus, Jól fejelő speccel
Ráadásul ilyenekre képes:
- Thomas Laffargue egy középen vezetett hajmeresztő szólóval majdnem vezetést szerzett a vendégcsapatnak 4 perc elteltével, de Szabolcs Fődi belekapott a lövésbe és szögletre mentett.
- 72 percnyi játékidőt követően György Semsei káprázatos lehetőséghez jutott a vendégelőny növelésére egy jobb oldali kapáslövéssel, de Szabolcs Fődi jó helyen állt, és a labdát szögletre tolta ki.
Nemrég középszerű középső védelem mellett kimaradt a jó középső támadás. Mondjuk ez még megmagyarázható valahogy. De amikor csapnivaló marad ki a kiemelkedő?
-
Patrick
addikt
Nekem, amennyiben az A tervem nem jön össze, már mint, a középpálya még hiányzik a csapatból, akik titániak lesznek stb stb és azzal nem érek el eredményt, akkor le fogom tojni... inkább kiesek VIIIIIIIIIIIIII-ba, lesz egy alap csapatom, akik 2. helyre jók vagy 3.ra és gyűjtöm a lét.
-
zsolli
addikt
Stratégiai nem jó. Rabja leszel, asszonykád meg beadja a válópert.
Anno játszottam egy stratégiai játékot. Egy nagy szövetségnek voltam am diplomatája, és kimondatlanul a vezetője. Több, mint 100 fős szövetség volt. Minden belső és külső ügyet én intéztem. Saját embereink féken tartását, illetve külsős agresszorok megbékítését, először szép szóval, aztán ha ez nem ment, akkor egy brutális katonai offenzívával. Katonai akciókat számoltam ki, kinek, mikor, milyen és mennyi katonát hová kell küldenie stb...
Emellett folyamatosan fosztogattam, mert kelett a plusz nyersanyag a fejlődéshez, katonák "gyártásához" és/vagy eltartásához.
Nem akarom dícsérni magam, de rohadt hatékony fosztogató voltam. A "legrövidebb idő alatt, a legkisebb katonai veszteséggel a legtöbbet" volt a mottóm
No, de az ember nagyon bele tud bonyolódni...
...volt, hogy beállítottam az ébresztést hajnali 02:17-re, mert 02:20-kor ért haza egy teljes flottányi fosztásom, és a kipakolást követően küldtem őket tovább, már előre kinézett helyre.Nooormális?
Zs
-
zsolli
addikt
Előző szezonokban mindig előre rinyáltam, hisz tudjátok
De most tényleg nem fordítottam sok időt erre. Elvetettem a MOTS-ot, utána csak arra figyeltem, meglegyen az edzés a srácoknak. Nem is nagyon variáltam, mert ügye a 3 kp-t figyelik U20-asok, így nekik kell játszani bajnokin. A szélső kérdés is meg lett könnyítve, mert csak 2 volt egészséges (akkor).
Tehát pikk-pakk összedobtam...
...és ez vanNa, de még nincs vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest