Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Athleti #17954 üzenetére
27-28 éves ha nem is mindig, de idősnek számít. Kérdés, milyen képességekkel adod el.
Monoskillesen (csak jsz-e van de az nagyon magas) annyira nem viszik őket, mert a multis jobb. Ráadásul a monoskilles magas képességűeknek iszonyatos fizetése van.
Elméletileg 14-15-ös szintig kell edzeni a főképességet, utána jöhet egy kieg. (átadás, védekezés stb..), majd ha azok is magasan vannak, akkor élete végéig mehet a jsz és/vagy pontrúgás.
Elméletileg abban a playában van nagy pénz, aki már a pályán is tud teljesíteni és még bőven van benne potenciál a fejlődésre.
-
zsolli
addikt
válasz
Athleti #17949 üzenetére
Kicsivel több, mint 5 szezonig edzettem 6 kp-t és 4-5 szélsőt.
A kp-k 15-ös jsz-szel és 10-11-es átadással mentek piacra ~22 évesen.Na, őket eladtam ~4-4,5 milliárdért, és ~ 1-1,5 milliárdot fizettem az új srácokra.
Tehát menet közben, míg zajlott az edzés én is csóró voltam, hétről-hétre éltem
Kp edzésnél a magasabb skill-t elérve igen megterhelő ám a fizu.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Athleti #17936 üzenetére
Megnéztem most a szabályzatban, ahol is ezt írja:
Támogatónak kell lenned, hogy létrehozhass egy saját Privát ligát. A létrehozó választja ki a méretet, a nevet, a trófeát, mikor kezdődjenek a mérkőzések a napon belül és ő hívja meg a résztvevőket. A Támogatók ingyenesen vehetnek részt, a nem támogatók pedig Hattrick-holmikon keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged