- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Kufár81 #17919 üzenetére
Úgy tudom, hogy azon játékosokat tudod pályára küldeni, aki a rendes HT-világ szerint is sérülésmentesek.
Úgy tudom a forma és erőnlét ugyanaz, mint HT-n, de persze nem számít a meccs sem a tapasztalatba, sem az edzésbe.
Minden csapat alap TS-sel és TC-vel megy pályára, és ha jól tudom, minden meccsen régióidegen-ként kezeli az össze csapatot, tehát nincs hazai pálya illetve derby előny.
Zs
-
-
zsolli
addikt
válasz
Kufár81 #17855 üzenetére
Otthon van egy linkem (most melózom), ami táblázatba foglalja, hogy osztálytól és meglévő szurkolótól függően mennyi a max. ami jöhet heti kétszer. Nyilván itt max. hangulatnál.
De rémlik, hogy az sem mindegy, mennyi a csoportodban lévő csapatok átlag szurkoló száma. Mert itt az átlagértékhez próbál közelíteni. Persze itt is számít, hogy mi a csapatoddal szembeni elvárás illetve az eredménytől függően milyen a szurkolói hangulat.
De van, amikor első vagy, oda-vissza szétszedsz mindekit, és még is alig jönnek a szurkolók. Ez azért van, mert a liga-átlaghoz képest sok szurkolód van. -
r0by
addikt
válasz
Kufár81 #17843 üzenetére
Üdv itt!
Ha jól tudom, csak ftc szüntette meg az ifiakadémiát.
Szerintem is jó dolog az ifikkel foglalkozni, de persze ahoz jó alapanyagot is kell kapni. Nekem például sosem volt még olyan ifim, akinek az egyik képességének maxa remek lett volna.Ejj, de csalódottak a szurkolóim: 7 szurkoló elpártolt a csapatodtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Videós, mozgóképes topik
- RAM topik
- Asztalos klub
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest