- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16366 üzenetére
Összességében nézik asszem az elért eredményt. Tehát ahanyadik helyen voltál a magyar menedzserek között. Én asszem a 2 uccsó nagy arányú vereségem ellenére is benne voltam az 1.000-ben. Ha jól emlékszem 930 körüli volt a legjobb eredményem, de szezon végén ha minden igaz 995 környékén zártam. Meg van adva, hogy mennyi felhasználó van. Ha pl. 15.000 menedzser (ill. csapat, mert vannak botok) van, akkor én a 15.000-995-kel kezdtem.
Elméletileg akkor lenne hazai meccsem, ha 1.990-nél (tehát 995x2) kevesebb kuparésztvevő van már csak.
Legalább is azt hiszem
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16361 üzenetére
A kupapárosítás az előző szezonban elért eredmény alapján történik.
Nem véletlenül emeltem ki a párosítást. HT fórumon be ne írjátok a "kupasorsolás" szót, mert több, nemigen jószándékú fórumhuszár nektek esik. Szeretnek szavakon lovagolva a kevésbé tapasztalt menedzsreket kifikázni.
Tehát én előző szezonom alapján igen előkellő helyet biztosítottam be magamnak, de a csapat le- illetve átépítés miatt ezt nem fogom kiélvezni. Minél jobb az eredményed, annál kedvezőnn a kupasorsolásod. Tehát a legerősebb mindig a leggyengébbel kezd stb...
Így én sokára jutnék el hazai pályás kupameccsig. De ezt most sem fogom megérni, mert jövő héten idegenbe megyek egy tulajdonképpen nem is olyan erős csapathoz, de félő, hogy az új srácaimmal nem tudom nagy %-ban vinni a kp-t, így az erős középső támadásait nem fogom tudni levédekezni. Ha kb. egálban lenne a birtoklásunk, akkor talán 3 esélyesnek nevezhető a meccs. Specesekkel elég jól állok, na de ez majd később fog csak igazán beérni
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16258 üzenetére
Én már annak is örülni fogok, ha az első körön túllépek a kupában
Ügye, most elég előkelő helyezést szereztem, ezért első körben, ha minden igaz, elég ratyi ellenfelem lesz (bár ez sem biztos). De második körben, a jelenlegi srácaimmal nem fogok tudni idegenben labdába rúgni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #16243 üzenetére
Elhiszem, hogy kevés a pénz, és Ők voltak olcsóak...
...de sajnos nagyon sokat számít a specialitás. Jellemzően akkor, ha két hasonló erejű csapatról van szó, ott az esetek döntő többségében a specialitáson dől el sok minden.Jellemzően ahol alacsonyabb a kp és támadás, és brutál a védelem. De ahol erős védelem és kp van, de gyenge támadás, ott is a pontrúgó és a specesek száma dönt.
Persze van rá példa nem is egy, hogy a szöglet + Jól fejelő SE-t az a csapat kapja, ahol 2-3 Jól fejelő van, olyannal szemben ahol 6-7 van. De azért ez a ritkább. Persze tény, hogy előfordul. De az esélyt le lehet csökkenteni a jó specesekkel.
Zs
-
szimisi
tag
válasz
plus44 #16233 üzenetére
Aztán majd kapnál egy olyan osztályozós ellenfelet, hogy akármit csinálsz, a végén úgyis beszopod. Friss tapasztalat.
Amúgy tiszta szégyen, hogy 15 év alatt nem bírták a meccseket normálisan megcsinálni, hogy ne az legyen, hogy 80 percekig semmi, aztán 4 perc alatt 2 helyzet meg 2 gól (vagy ez fordítva). Rengeteg gól születik egy perccel az azt megelőző után... Felcseszett megint ez a csodás játék... Jöhet az újabb szezon a hatodban.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #15988 üzenetére
Sajnálom, de ez van nálam is.
Kétszer jobb a védelmem, és pont azt edzem? Birtoklok is, otthon is játszom? Ha otthon játszom, akkor essen már az eső, mert minek a bevétel, túl sok a pénz. Na de majd adunk az ellenfél technikás csatárának negatív eventet. És akkor csak két gólt fog rúgni, hogy csak egy góllal kapjunk ki.Ha Speedhs nem veszi meg a titáni védőm, akkor még mindig nem tudom eladni 200K-ért. Csak (nem emlékszem pontosan) 5 szezonon keresztül edzettem.., az semmi, csak 2 év. Rohadt gyors ez a játék, és tényleg, előrébb jutottam azzal a 200K-val. Tudok venni belőle, őőő mit is: jah, igen mondjuk 2 darab 17 éves jó védőt. Úh bazzeg, akkor most jól
megerősödtem..
Ki van ez találva úgy, mintha én találtam volna ki.Az a baj, hogy én napi 8+ órában programozok, de az ilyen "bug"-okat már nem bírom idegekkel.. Meg kell, hogy házasodjak...
És persze abba kell ezt hagyni. Ha kiesek VI-ba, komolyan elgondolkodom ezen.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #15985 üzenetére
Nah, hát hasonlóan gondolom én is.
Ellenfelem nagyon jól játszott, megérdemelte a győzelmet. Az én csapatom szedet-vedett suhancok, 95%-a isteni hűségű, tehát hűtlenek. Nem tudnak focizni, védekezni meg főleg, mert az edzés a szexre van beállítva. Erőnlét is szar, edzőm is szar, stadionom is kicsi, ahol az eső mindig esik. Persze Szeged a napfény városa
Soroljam még -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15300 üzenetére
Úgy-úgy
Ezen felül én még nagyon csipázom a TDF-et, ill. egy brutál Kiszámíthatatlan szélső
Aztán attól függ ki-mit játszik. Aki tördel, annál elfér az erőteljes védő is. Asszem pont Patrick egyik ellenfelénél volt régebben erőteljes védő. Tördelt a srác, és szakadt az eső. Szerintem azóta sem volt olyan védelmi értékelése, mint akkor volt.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15298 üzenetére
Nagyon szép!!!
Jó az a Gyors spec. Térképezd fel az ellenfeleid, és mindig oda tedd ahol az ő Gyors csatijuk vagy szélsőjük van. (Értelemszerűen ha náluk jobb oldalt vannak, akkor Te bal oldalra tedd
)
Nagyon jó döntés volt, egyre nagyobb teret kapnak a Gyors csatik.
Gratu
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15296 üzenetére
Egy ötlet (bár közel sem biztos, hogy tényleg így van):
Az esetek döntő többségében a középső védelmek erősebbek, mint a szélsők. Így ha már támadni akar az ember, lehet érdemes először (ha fokozatosan erősíted a csapatot) a szélső támadási értékek növelésére koncentrálni. Tehát egy csatár (nem feltétlen full extrás) és egy jobb szélső (persze speces, akárcsak a csatár és a többi playa).
Aztán ügye el kell gondolkodni, hogy pl. a másik szélen is támadást erősítesz, vagy inkább kp-t. Ez ügye függ a középpályásaidtól, illetve az aktuális csoportod erősségétől. Mert ha kp kell, akkor ott középre irányított szélső kéne, nyilván az is egy kp
TDF-fel lehet kp-t és szélső támadást is erősíteni, de a jó TDF-eknek megkérik az árát. Szal mire ezt kisakkozza és kigazdálkodja az ember...
Ja, és még valami. Én személy szerint utálom az egy széles támadást. Tehát pl. egyik oldalon csinálok ragyogó támadást, a másikon csak megfelelő van, akkor Olaf kegyeire vagyok bízva, hogy a megkapott szélső támadásomat melyik oldalra fogom kapni. Ezt is bele kell kalkulálni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15292 üzenetére
Na és milyen támadóértékekelést hozott az a csati? Önmagában édes kevés ám
Nézd meg az én srácaimat, akik nyomába sem érhetnek a csatidnak. Most visszahúzódást is kaptunk, és a 60. perctől egyre jobban visszavettem a támadást, így is két szélen kiemelkedő támadást hoztam össze
Szal oké, hogy csodás, vagy varázslatos, de kik vannak mellette-mögötte. Az a lényeg.
Ha tudnátok, a csatijaimnak milyen gólszerzése van...
...meglincselnétekZs
-
Speedhs
őstag
válasz
plus44 #15290 üzenetére
Én 840 ért adtam el a varázslatosat most
De vettem még egy fiatal csatárt, aki technikás és jó játékszervezése és jó átadása van
a gólszerzése csak középszerű, de csak 17 éves és 3 napos. Aztán amíg a jelenlegi 2 jobb csatárom eléri a titáni szintet akkor eladom az egyiket és veszek védőket-
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15274 üzenetére
Oké, innentől ne csak a szuper tehetségeket írjuk ide be, hanem azokat is, akiket kénytelenek vagyunk elfogadni utolsó ajánlatként
Íme az utolsóm:
Azt hiszem, találtam számodra egy ifjú tehetséget. A neve László Szlezák, és 17 éves.
Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül csapnivaló szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt?
A srác most 17 éves 55 napos
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #15157 üzenetére
Csak frissen (2 napnál nem régebben) felhozott ifit lehet linkelni, aki átadón van. Erre 2 topic van. Az egyikbe mindegyiket be lehet írni, a másikba csak olyat, amelyiknek legalább egy skillje jó vagy remek.
Felnőtt, átadón lévő játékost nem lehet linkelni, csak olyat, aki mondjuk U-20 vagy NT érdekelt, de Őket is csak az U-20 vagy NT kapitány, az erre kijelölt topicban teheti közzé.
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #14969 üzenetére
Azt is nézzed mán, hogy:
Nem is tudom mióta, kb. 2 szezon óta eddzek védekezést, és most lesz meg csak az első titáni védőm. Igaz, már két hete meg kellett volna, hogy legyen...
Szóval ha azt elég jól haladsz. Igaz ugyan, hogy egy osztállyal feljebb vagyok, de lehet, hogy idén kiesek,és akkor... -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14773 üzenetére
Most melózom, de úgy rémlik, hogy árbecslésnél 700 milla feletti összeg volt.
Gondolom sokan úgy vesznek kapust (ha sok pénzük van), hogy legyen már védekezése és pontrúgása. A Tiédet én akkor venném meg, ha lenne pénzem, és mondjuk védekezést edzenék. Akkor barátságosokon menne a védelembe, és tolnám a védekezést neki.
Bizonyos osztály felett már kell a védekezés illetve pontrúgás is a kapusnak. A mi osztályainkban ha erre nincs is feltétlen szükség, akkor meg külön pénz nemigen van egy fiatal titáni kapusra.
De ezek csak általánosságok, remélem legközelebb megtetszik valakinek, és rádob egy licitet.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14729 üzenetére
Úgy tudom 15 helyzet kerül kiosztásra.
Mindkét csapatnak van saját 5 helyzete. Nem mindig kerül kiírásra, ha pl. kimarad.
Van 5 közös helyzet is, amiért a kp birtoklással harcoltok, hogy ki kapja meg.
Talán CA-nál van lehetőség a 10-nél többet megcsípni, de ügye ez elég ritka, mert működő CA-nál kevesebb %-ban birtokolsz, így az 5 közös helyzetért folyó harcban a "kockadobásnál" igen kicsi esélyed van mind az 5-t bemákolni.
És ügye a CA az, amikor az ellenfeled helyzetét is Te kapod meg, amikor az Ő támadása van visszafordítva. Persze a meccsleírásból nem fog kiderülni, hogy taktika függő, vagy taktika független CA-t kaptál.És természetesen fenáll a lehetősége annak, hogy nem így van, én se nagyon vágom
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14624 üzenetére
Nehogy megvedd a csatit
VI-ba csodás skill nem kell. Titáni fölött amúgy is dobálják a skillt, életkortól függetlenül, de a legfontosabb, hogy a fizetése miatt sem szabad megvenni. Magasabb osztályokba való, minket csődbe visz egy ilyen playa.Gondold el, a 2 heti mérlegedet 40 millával megemeli.
Zs
Ui.: bocsánat, hogy nem tudtam hamarabb írni, rengeteg melóm volt. 16 órázom ma
Ui.: gratu a kapusodhoz
-
r0by
addikt
válasz
plus44 #14574 üzenetére
Jövőhéten lesz meg az első titáni védőm, ha minden jól megy. De egyenlőre nem akarom eladni csak a szezon vége felé, mert addig kell, hogy erősítse a csapatot. Bent kéne maradni..
De gondolom addigra megveszegeted őket. Mondjuk nem magyar, így lehet, hogy nem is lesz érdekes a számodra -
zsolli
addikt
válasz
plus44 #14564 üzenetére
Ez már csak azért is jó döntés szerintem, mert még a 18 évesekhez van sorolva az árbecslésnél, holott nemsokára 19 éves
A többiről fogalmam nincs
A lényeg, hogy tudd, melyik verzióval milyen értékelést érsz el, ez mire elég, és hogy ettől a felállástól hogyan tovább. Mennyi idő múlva, és mely posztot fogod tovább erősíteni stb...
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest