- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Ja-ja, tudom, bár én még messze vagyok a jelentős poszterősítéstől.
Valószínüleg előről kezdem a kp edzést, immáron a két remek jsz-es ifimmel, és veszek hozzájuk magyar speces srácokat edzett posztra.
Aztán meglátjuk, mennyi pénzem lesz ezeken felül. Majd veszek egy idősebb pontrugásos kapust, de előtte kéne még 4 db magyar, fiatal és speces szélső-palánta (minimum ragyogó szélsőjátékkal) az 50%-os edzett posztokra.
Valószínüleg a poszterősítéseket is hanyagolom majd, mert ha új kp-val kezdek, akkor tutti a kiesés-visszaesés, így feleslegesen ne fizessek jobb képességű srácokat, akik képességét mire ki tudnám használni, ki is öregednek
Na, de majd meglátjuk, ha odakerülünk. Lehet, hogy veszek kapust, és 5 védőt, aztán megy az 5-5-0-ban a jsz edzés, mellette meg rizikózom a CA-val
-
plus44
veterán
Beszéljünk róla?
TSI: +2520 / -5270
ÁF: 5,32
Forma: +7 / -8 (előző heti formáim: +2/-9 +3/-12 és +6/-10....)
Skillup: 1 (világklasszis védés)...éééééés ha ez nem lenne elég: 3. hete számolom direkt Hattrick training speed tool-lal, hogy mikor lép szintet a kapusom, ez mutatja elvileg hibátlanul. Mindig a következő hétre mutatta titáni szintet és még most sem lépte meg, holott, jövő héten hozom fel a 17 éves 0 napos ifimet, tehát ha titnáit akarok, akkor vagy az ifim nem kap edzést, vagy a másik kapusom, de valaki szív. Jah és akkor, HA megléoi addigra a titnát, mert ha nem, akkor 2 edzést is bukik valaki. Jó mi???
-
zsolli
addikt
Fenébe, még én is idegenben fogok menni
Ennyire előre lennék sorolva?
Ráadásul Gyöngyibácsi csapatához megyek. Ismerős a neve, vagy én, vagy valamelyikőtök már meccselt vele.
Na, meglátjuk. Elég szép kp-t hozott össze most, de lehet, hogy MOTS-olt, vagy csak a bajnokikon PIC-el. Fene tudja. Valszeg "B" csapat megy bajnokira PIC-kel, úgy is elpicsáznának, és "A" csapat megy szintén PIC-el, de kp-t erőltetvén a kupára. Majd meglátjuk, mi lesz. Jó lenne eljutni hazai kupameccsig
-
Patrick
addikt
Óriási különbség van igen és ez elég durva és szánalmas... nehezen jutok én is egyről a kettőre... gyakorlatilag, ha nem adok el playert, akkor soha nem lesz pénzem, mert a szponzor az lófa, meg az egyéb díjak. Gólkirályi cím 2 milla, ez komoly?
Szánalom amúgy az egész.
-
zsolli
addikt
Mivel múlt hét szombaton nem tudtam hajnalban húzni (délután értem haza az 1 hetes pecából), így volt még egy plusz lehetőségem az előző hétre.
Úgy időzítettem, hogy a péntek esti pénzügyi frissítés előtt ejtem meg, csak sajna bealudtam
Így meg lehet csinálni, hogy péntek késtő este (pénzügyi frissítés előtt közvetlenül) hívom a megfigyelőket, utána meg szombat hajnalban 00:15-kor még egyszer.
-
zsolli
addikt
Nem tudok erre mit mondani
Megtehetnéd, hogy a 4-5 utolsó meccsed értékeléséről készítesz screen-t, ott látjuk a hozzáállást. El nem tudom képzelni, hogy a TS csak úgy magától így lecsökken. Játékos-átigazolást se látok, ill. ha jól emlékszem (most melózom) talán április elején volt eladásod vagy vételed, de az nem hathat ki most, és ennyire.
Zs
-
Speedhs
őstag
Köszi a kimerítő választ !
Okosabb lettemÉn hülye, használtam ellentámadást, nem is egyszer 3-4-3 ban is ..
Középen támadás lesz a taktika. Ha, majd erős szélsőim lesznek, akkor széleken támadásra átváltok.
A Te csapatodnak mi a neve ? Ilyen tudáshoz biztos komoly csapat dukál.
-
zsolli
addikt
Csinálj akadémiát
Nem akarlak idegesíteni, átérzem a "fájdalmad". Vagy abbahagyod az ifit, vagy újra akadémiázól, és mindannyian nézzük, mi és hogyan alakulgat a házad környékén.
Balu-val egyetértek abban, hogy az ifinél a lutri, hogy eleve jót találj. Erre leírtam, hogy kb. mik a lehetőségek, avval a "felállással" azért szezononként 1-2 tehetséget meg lehet csípni.
A kiedzésük meg nem nagy dolog, csak össze kell hangolni, ha van egy kis eltérés itt-ott skillekben.
Zs
-
zsolli
addikt
Nem tudok mit mondani erre. Én mindegyik ifimet tudatosan tudtam edzeni, és úgy fejlődtek, ahogy én azt terveztem.
Több "multis" ifit is kineveltem, ahol minden skill-t az én beállításaim alapján edzettem.
Nem tudom elképzelni, hogy miért történt az Nálad, amit leírtál. Csak beállítási problémára tudok gondolni, vagy fene tudja
-
zsolli
addikt
Én ellenkeznék evvel.
Azt aláírom, hogy szerencse kell a jó srác megtalálásához, de az ifik edzése is egyértelmű.
Az hogy másról beszél, az nem baj, attól még az edzés megkapták.Beszélhet az elsődleges edzés jelenlegi szintjéről valakinél, a másodlagos edzés maximális szintjéről valakinél, egy másfajta képességről is beszélhet, illetve tippet adhat stb..
A sallangdumát Youthclub "lefordítja" érthető mondatokra.
Zs
-
-
zsolli
addikt
Igen, vannak durva meccsek.
Nekem is bejön néha 1-2, de eddig max. döntetlen lett.Kupameccsen volt már pár érdekes meccsem, főleg az előző szezonban. Valami mákfonalat elkaptam akkor
De a mostaniban vissza is jött a pofon, meg sem lepődöm már
Mondjuk most én is magam alatt vágtam a fát, nem Olaf ejtett ki. -
zsolli
addikt
Hát ez kész bazze...
Ráadásul a "nemnormális" ellenfeled benyomja a középen támadást, amikor a széleken erősebb a támadása.
Esélyesebb voltál, sajna hazai pályán éppen egy kicsivel nagyobb arányban birtokolt. Nem tudom, hogy eddig a bajnokságban vagy kupában hogy menetel, de talán az önbizalma is rendben lehet, ha a középszerű támadások 2-szer is átmentek a jó védelmen.
De fene tudja. Azt szokták mondani, hogy Te voltál az esélyesebb (52,19%), de 20,8 % esély volt a döntetlenre is
-
zsolli
addikt
Az "azt is"-ből, és a magas taktikai szintből úgy gondolom, itt nem csak szezon-szüneti átadás edzésekről van szó
Nem muszáj elmondanod, mit csinálsz, de ebben az esetben a kollégákkal elkezdjük kielemezni minden lépésed, és beírjuk ide a frankókat...
...max. jókat röhögünkZs
Ui.: a kiállítást tudom, azért írtam poénból, hogy neked még a 2-5-2 is remek szintre van gyakorolva
Megj.: nekem a 3-5-2 és a 2-5-3 kiemelkedőn, a 4-5-1 nagyszerűn van. 5-5-0-t nem gyakorlom be, mert támadni szeretek
-
zsolli
addikt
Akkor elméletileg verhető, de ne centizd ki, mert most elkapta a szerencse-vonalat.
Első meccsen kikaptam tőle, pedig elméletileg esélyesebb voltam. Bár annyira nem reklamálhatok, mert a rossz formák miatt csak egy oldalas támadást vittem, de az X mehetett volna
Lehet, hogy igazad van a hegyibeszéddel, de annál akkor ki kellett volna írnia, hogy milyen szintre esett. Szerintem a kettő egymástól független, és továbbra is kitartok a mellett (
), hogy itt a kupameccseken előjöhető tapasztalati különbségről van szó.
Lehet, hogy nem tudták a csapatnevedet, de azért párszor reklámoztam
-
zsolli
addikt
Koli FC? Az nem az én csoporttársam?
Már melózom, így nem látom.
És természetesen gratu a hosszabbítás gólértA tapasztalati dologra és a felállás-szervezettségre meg majd keresek otthon ezt-azt.
Az elsőnél biztos nem a felállásoddal volt baj, mert akkor írta volna, milyen szintre esik.Ja, és már multkor betettelek a "kedvencek" közé, így kapásból rá tudok sasolni a meccsedre
r0by, gratula még egyszer, és hmmm, tényleg mák volt
DopeBob, a Tiédet (értékelés stb..) már nem volt időm megnézni, de természetesen neked is gratula.
-
zsolli
addikt
r0by ellenfelének csak "A" csapata van.
Mivel az ellenfele van otthon, ezért r0by még "A" csapattal sem birtokolná (PIC-kel meg főleg nem).
Nem tudom, r0by-nál milyen szinten van a CA szint, de nem hinném, hogy magas lenne a védői átadása.Azért is írtam, hogy sajnos ellenfelét, még kiszámíthatósága ellenére sem verték el a bajnokságban, mert így nyilván az önbizalma is rendben van. Ezért a jó-remek támadása átmehet r0by brutálabb védelmén.
Szal "A" csapatnál is rizikós a dolog, nem beszélve arról, hogy nem csak edzés vesztés adódhat ebből, hanem sérülés is, ami a bajnokságban galibát okozhat.
A döntés mindenképp r0by-é, mi csak vázoljuk az "oldalakat"
Engem az zavar, hogy az ellenfelének elég jó esélyei vannak minden verzióban odahaza. Sajnos otthon a kp jónak tűnik, ill. az önbizalom viccesen átviheti a gyengébb támadást az erősebb védelmen.
Zs
-
plus44
veterán
És tényleg.
Zsolt: 19. perc: Lajos Bicski nagyszerűen beívelt szögletét Filippo Scagnoli erős és pontos fejese követte, így a pontrúgást elvégző Sörhas csapata örülhetett a gólnak. 0 - 1.
Nagyon fosok gyerekek. Jönnek a sárgák, a sérülések, durvul a meccs. Nem szeretnék pirosat, vagy sérültet...
-
-
plus44
veterán
Na igen, épp ezért kérdeztem, mert a nagyobb erőnléttel esik az edzésintenzitás, nekem meg - függetlenül a holtszezontól - minden edzés fontos, hogy ahol csak tud, fejlődjön a fiatal kapusom, hogy minél drágábban tudjam eladni. Így nekem VI.-ban lehet nem éri még meg ez a 33%-os erőnlét, hanem inkább minden hetet kihasználok az edzésre és majd később V.-ben vagy felette csinálom ezt, addigra ha jól kalkulálok már egy nagyon jó hátvédsorral és csatársorral rendelkezek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest