Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Haho!
T Urak, tudtok nekem valami topikot olyan ugyben, hogy hangtechnika javitas vagy valami effeleve foglalkozot?
Ugyanis elegge fura dolog tortent
Van egy aktiv hangfalparom radugtam egy szamgep alaplapi line out-jara
2-3 hetig mukodott is (mert miert is ne), aztan egyik nap megadta magat oly modon, mintha a tap doglott volna meg az az aktiv hangfalon - egyszeruen meg a bekapcs led sem vilagit...
ok, felretettem, na ez eddig birta cimszoval, majd elovettem egy Denon AVR 1804, itthon volt tarcsiba
Szinten oszedug szuperul muxik vagy 2 hetet, aztan egyszer csak Denon reset, ugye jol hallani ezt, amikor rakapcsolja a hangszoro kimenetet, majd innentol nem semmi bugas van a hangszorokon...minden csatornan minden kimeneten...olyan, mintha tapfesz kerulne ki a hangfalakraMit csinalt a szamgepem ezekkel a cuccokal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest