- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
Nem, rengeteg van. Ránéztem neked E-bay-en, de amiket én ismerek, szinte mind kihalt. Régi TC electronics-okat akartam ajánlani, de ahogy látom szinte nincs is eladó. Mind tönkrement szerintem, nálam is meghalt kettő. Jó hangjuk volt pedig. Kutakodni kell és hallgatózni, nagyon nehéz ügy. A DAC-okkal én is mindig óriási kálváriát jártam. Mondjuk nem írtad, hogy milyen rendszerbe teszed, ami azért lényeges, mert azért a dac nem annyira elsődleges véleményem szerint. Másrészt nem tudom mit mutat ma például egy Focusrite 60-70k környékén újban, meg kellene hallgatni. Akkora a fejlődés, hogy akár jó is lehet. Mindenesetre, ha van rá időd, menj és hallgasd meg! Ha vidéki vagy, akkor tudom, hogy ez szinte lehetetlen. Pesten azért van pár hely, ahol sok demo lehetőség van. Én vidéken lakom, látatlanba rendeltem a dacokat. Volt drága, ami sz*r volt, de az olcsók sajnos sose voltak jók. Nyilván egy alaplapi hangkártyát egy legolcsóbb Behringer is überel, de attól még nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest