- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
DirtyFREE #8933 üzenetére
így van, és köszi
azért nem mindenki oltott...Tamoo: ugye, milyen jó?
Radnix: thx neked is, és teljesen jogos.
csak értelmesebb a hangnemed, érdekess...
six pack mondom nem izgat, de pár %-ot le akarnék pattintani, vagy átformálni izommá
viccen kívül, tavasztól rajta leszek, több tekerés, meg szabadidős tevékenységek... -
meroly
veterán
válasz
DirtyFREE #8912 üzenetére
Szépen alakul ez, látszik hogy foglalkozol a témával és azért az a 8kg se semmi, nekem 62-ről ment fel a két év alatt 73, igaz ebből legalább 6 az elmúlt egy évben, mióta "rendesen" tömegelek.
Ez mind türelem, kitartás és idő.hű de bölcs lettem köztetek
Nightmare: a méret feszítve vagy simán lógva? Most már megmérem én is....
-
kNG
senior tag
válasz
DirtyFREE #8912 üzenetére
Ha hiszed ha nem 65 kg-osan kezdtem el edzeni...most ugyanakkora testzsírszázalék mellett vagyok 74kg, kb. 2 év volt ezt elérni, de a 188cm-es magasságomhoz ez a súly nekem nem sok...
szóval én is küzdök, olyan 90kg a cél szálkásan, szóval még pár évig elleszek!
Vérbeli ektomorf vagyok, szóval tudom min mész keresztül...
Nem lesz ez rossz, majd meglátod!
Szerintem kezdj el emelni igazán nehéz súlyokat, de szabályosan, kaját ha leírnád akkor abban is tudnék segíteni, de én most 4,5 g ch-t tolok/TSKG...ha rendben van a kaja is, meg az edzés is, akkor kreatin az lehet segítene, bár sokan itt ebbe bele fognak szólni, de nekem pl. bejött anno...eddig 1 kúrát csináltam csak, monohidráttal...most fogok belekezdeni a másodikba, mert nem hiszem el hogy ne lenne elég 4-4,5g CH/TSKG + 2 g fehérje/TSKG... 3-4 hete ragadtam meg ennél a súlynál úgy, hogy izom memória jelenségnek is közbe kéne játszania... (anno 87 kg voltam, csak lesérültem...volt rajtam zsír is, mert túlzásba vittem a zabálást, méregből ettem xD ne kövesd el ezt a hibát)...
Jaj igen, és nem én szartam ki a spanyol viaszt, de azért szeretnék segíteni a srácnak, mert hasonló genetikája van mint nekem! Így legalább a saját tapasztalataimról be tudok számolni!
És újra újságírós stílusban válaszoltam szóval emiatt előre is sry! xD
-
kNG
senior tag
válasz
DirtyFREE #8702 üzenetére
Többen kell menni...és meg kell valahogy tanulni kiszűrni a kamu állásokat... valamit csinálnunk kell gyerekek ha itthon nem lesz meló, az egyszer biztos... sajnos ránk már ez a világ vár, ebbe csöppentünk bele... de talán ez a nehéz helyzet új lehetőségeket is hord magában, meg kell próbálni így gondolni az egészre!
-
meroly
veterán
válasz
DirtyFREE #8674 üzenetére
Akkor miért csaj az avatarja, na mindegy....
Polacheck: nekem mindkettő, a hollywoodi mosolyoz barna bőr jár (arról nem is beszélve hogy az izmok ugye barnán jobban látszanak
)
(#8676) kNG: három rántott hús+rizs, de mindjárt kipukkadok, tudom nem kimondottan gyúrós az olaj meg a pranír miatt, de maradt hétvégéről.
-
deniro2
senior tag
válasz
DirtyFREE #8604 üzenetére
Ja, abból a sorozatból én is láttam párat, valami furcsa evők, vagy mi volt a címe. Elég röhejesnek tartottam, hogy felnőtt férfiak 2g paradicsomot nem tudnak lenyelni, legyen a háttérben bármilyen lelki sanyarúság... Egy normális férfi a szart is megeszi két hányás között, ha muszáj... És növényeket enni muszáj... Feltéve, ha az ember nem akar idejekorán kinyiffanni...
A halat vagy az extrémebb belsőségeket én sem szeretem, de megeszem, ha eldöntöm, hogy meg kell ennem.
Nyilván vannak pszichés rendellenességek, amik ellen kevés az akarat, mert, ha az ember alacsony szerotonin szinttel ébred, akkor hiába akarja az ellenkezőjét, akkor is szar lesz a hangulata, vagy, ha megfájdul a feje a buszozástól, akkor is kevés, hogy nem akarja, hogy így legyen, de egy paradicsomot le lehet gyűrni akarattal, maximum nem lesz kellemes... -
meroly
veterán
válasz
DirtyFREE #8604 üzenetére
Szüleim szerint kb 4 éves koromig ettem mindent, aztán utána egyik napról a másikra nem, ismerem a zöldségeket, gyümölcsöket, sőt még az ízüket is tudom.
Ma mell-tricepsz-has, már alig várom! Holnap party, úgyhogy amit ma csinálok azt a holnap estével elb@szom, de ez van. Volt hogy buli előtt letoltam az esti (akkor még ittam este is) proteint, hát nem próbáljátok ki
(#8603) shteer: úgyhogy holnap lesz részem a gyümölcs ilyen formájában való fogyasztásában
-
meroly
veterán
válasz
DirtyFREE #8516 üzenetére
Cottage cheese-t én mindig az aldiból szoktam és azok közül is ezt: [link], mert ebben kevesebb a zsír mint a többiben, nekem is simán lemegy vacsira egy fél doboz natúrban.
(#8518) DirtyFREE: nah ez tuti csúszna
(#8521) Eagl3: miért mi bajod a mikróval? Még hiszel a csodákban, hogy rákot okoz mint a telefon?
-
-
Yeffy
veterán
-
Jim-X
őstag
válasz
DirtyFREE #8149 üzenetére
2rongy egy digitális mérleg... U Jelly?
(#8164) BÁ Nutrition : Mikor rendelted? Mert nekem basztak szólni ma... Kezdek ideges lenni
(#8178) Szaky : Ennyiért nagyon jóóóó...Még szerencse, hogy voltam ma a Lidl-be pulykát venni... De persze nem vettem észre, hogy óccsó a zab (sparosat szoktam nyomatni)
Amúgy Hát vót, nagyon ATTA
-
-
Dani82
senior tag
válasz
DirtyFREE #7257 üzenetére
De a nyakam fájt, ott húzodott meg valami szar, de kibaszottul. Még ma is iszonyatosan fáj és nem tudom semerre mozgatni a fejem.
Ez a kibaszott Kobralgin krém meg lofaszt se ér, rámerőltette a buzi patikus, hogy ez kurva jó lesz, 1800Ft 50g tegnap vettem kb. ma üres.Coccolino: Mire gondolsz? Haskerekeztem edzés után és belenyilalt a fajdalom, de utana csinaltam tovabb, mert nem fajt.
-
törölt tag
válasz
DirtyFREE #6958 üzenetére
Egy videóinterjú jobb lenne. Megtudhatnánk végre mit hogyan basztunk el eddig, hogy nem lett olyan jó genetikánk mint "nekik"
Boxi azért azt ne felejtsd el megkérdezni hogy "hanyas a pajszer, tesó"?
Nálunk is volt a termben egy figura, aki Katona Ervinnek képzelte magát és a fiatal srácok azzal szivatták mindig, hogy közös fényképet meg aláírást kértek tőle a trikóra. Utána mindig mondták neki hogy "hozza az erőt fater". Az meg kacsintott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged