- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
válasz
bundli #142206 üzenetére
Nekem most gymbeam stevias csoki van. Ennek az összetevője pont nincs fent de a sima csokisba van szojalecitin meg aroma gondolom ebben szukraloz helyett stevia van. Szerintem vihar a biliben sokkal több xar kerül a szervezetedbe amugy nem gondolom hogy napi egy adag fehérje lenne probléma. Persze vedd nem tudom cafolni hogy attól szuper egészséges maradsz
-
válasz
bundli #142206 üzenetére
Azért, hogy normális állaga legyen, még minimum szója-lecitint kell bele rakni emulgeáló szerként. Élvezeti értéke még akkor sem lenne neki. Az Impact Whey Pro-ban is van, az ízesítetlenben is. Amúgy meg egy összeálló, vizet magába szívó, mindenbe beletapadó por lenne.
-
Lacy6
senior tag
válasz
bundli #142187 üzenetére
Szerintem itt nincs olyan ember, aki komolyan félne a fehérjepor összetevőitől.
Elvileg nem károsak, de én se nagyon bízok benne.
Ennek ellenére fogyasztom
De ha csak tiszta tejsavófehérjét találnék jó áron, akkor én is azt választanám.(#142203) Woodslave : Előnye szerintem, hogy nem viszel be bizonytalan adalékanyagokat.
Csomosodágátló, szinezék, édesítő (szurkalóz) stb.
Meg kell nézni mi van ráírva a dobozra. -
bundli
tag
válasz
bundli #142187 üzenetére
Akkor félig válaszolnék saját magamnak:
Valaki próbálta már ezt? ORGANIKUS, BIO WHEY PROTEIN -
Ijk
nagyúr
-
Ijk
nagyúr
válasz
bundli #85566 üzenetére
Csináld aztán majd kiderül. 2 hetet sem jósolok neked arra hogy te azt bírni fogod.
Igazából a kérdésed sem értem akkor, ha te elméletben jobban tudod mit lehet bírni mint én gyakorlatban. Mindentől lehet nőni ha előtte semmit nem edzettél rá utána meg igen, ez nem egy atomfizika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest