- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
g4bb3r #101620 üzenetére
Ez nem koksz...
Ennek a szernek a hatóanyaga a clenbuterol, ami igazán érdekes és figyelemreméltó készítmény.
Nem szteroidhormon, hanem egy béta-2-szimpatikomimetikum. A gyógyászatban egyébként asztmagyógyszerként használják (nem véletlen, hogy az élsportolók jelentős része "asztmás")Ennek a szernek kifejezetten zsírégető hatása van. A zsírt diéta nélkül égeti el, mert könnyen megemeli a szervezet hőmérsékletét, miáltal a szervezetet arra ösztönzi, hogy a zsírokat fűtőanyagként e felmelegítéshez felhasználja.
(Saját véleményem illetve tapasztalataim alapján viszont azt mondhatom, hogy diéta nélkül NEM működik)Fokozza az állóképességet és a kitartást is (kerékpárosok ill. egyéb kitartást igénylő sportolók előszeretettel alkalmazzák, bár doppinglistás termék)
Adagolása
Az adagolás a testsúlytól függ, és testhőmérséklet-méréssel tökéletesíthető. A szokásos napi adagja általában 5-7 tabletta, 100-140mcg. A szedés normális esetben 8-10 hétig tart. A legjobb hatást azonban 2hét szedés-2hét szünet ciklizálással érhetjük el.
Mivel nem hormonkészítmény, ezért nincs az anabolikus szteroidokra jellemző mellékhatása.Mellékhatások
Nyugtalanságérzés, szívdobogás, enyhe ujjremegés, fejfájás, túlzott izzadás, álmatlanság, estleges izomgörcsök, vérnyomás-növekedés, rosszullét. A tünetek átmeneti jellegűek, a szedést követő 8-10. napon általában megszünnek.
A fejfájást alkalmanként 500-1000mg L-Tyrosine és 60mg Ginkgo Biloba (ezek étrendkiegészítők) egyidejű beszedésével enyhíteni, illetve megelőzni lehet.Gyógyszertárból illetve egyéb forrásból beszerezhető. Ára kb 3500ft/100 tabletta
Na ez már az....és nagyon hatásos is lehet ....
-
Woodslave
félisten
válasz
g4bb3r #101617 üzenetére
mivel ilyenkor tengerpart max Thai vagy Mexikó környéke, remélem legalább xarul fogsz kinézni
(
- lassan mindenhova kell jelezni hogy csak vicc)
Vótam atta.
Guggolás 4sorozat 80-al 8-8-8-13 (legalábbis remélem mert elvesztettem a fonalat valahol pedig direkt csak 2x4-ig számolok)
Felhúzás 4*8 mondják hogy a regenerációt a fogáserősségen lehet lemérni, hát most 5 volt a max sima fogással de inkább 4 a többi felemással kellett. Szombaton nyomtam végig ezt kb. ez kevés pihi volt.(remélem Aleister számára is volt némi infotartalma)
-
Zola007
veterán
válasz
g4bb3r #100926 üzenetére
Én is voltam kint 1 évet egyetem alatt tanulni.
Úgy terveztem, hogy "kint felejtem" magam, de akkori párom (exem) nem akart kint letelepedni, így lemondtam róla. Életem legrosszabb döntése volt
Mivel a távkapcsolatban nem hiszek, így azóta ha érdekel valaki, elsők között azt puhatolom ki, hogy hajlandó lenne-e kimoccanni a jó meleg, kényelmes panelből vagy magyar földhöz ragasztotta a fenekét. -
kolosanyi
veterán
válasz
g4bb3r #100834 üzenetére
Itthon is drágább az élet a fővárosban, mint vidéken. Unokatesóm egy éve akar vidékre költözni és otthagyni Londont, de nem nagyon megy neki. Nem tudom, hogy mi az oka, de nehezen találna ott munkát, közben Londonban ez már a harmadik munkahelye 1 év alatt. De mondom, szerintem hülyeség volt kimennie egyetemi végzettséggel. Nem azért csinált meg egy pénzügyi szakot, hogy sült krumplit süssön a Burger Kingben. Ő persze másképp gondolja, nem jönne vissza ide, de én meg biztos, hogy nem mennék ki az angolok csicskájának, ha nem muszáj.
-
S. Bálint
csendes tag
válasz
g4bb3r #30455 üzenetére
Ez a túledzéses vélemény egy faszság, már bocsánat, egy idő után idegi fáradtság jön az emberre, nem is fizikai, a folyamatos monotonitástól. Legalábbis napi két edzéssel, hónapokig, havonta 3-4 teljes pihenőnappal elég könnyen megcsömörlik az ember, tapasztalatból mondom...
(#30464) Jinxb1rd
Esti aerob hatásosabb, illetve látványosabb lesz másnap reggel a mérlegen az eredmény. Mi úgy nevezzük, hogy tulajdonképpen "beszáradsz", ha iszol utána 1 litert, akkor is jó súllyal ébredsz. -
Woodslave
félisten
válasz
g4bb3r #23108 üzenetére
de várjál. Pont az a lényeg, hogy edzés előtt nem eszel ch-t. Ha reggel edzel akkor miért kéne jobban ch előző este, mintha délután edzel?
Ha minden nap edzel akkor mehet a ch elvileg minden este.
Ha meg az én elméletem szerint carb loadolsz (amitől nem leszel izmos persze
)
Akkor este kell ch: 1. edzés előtti napon
2. edzés után3 edzéssel számolva tehát szombat este nem lehet ch este, de kell csalónap is
-
kennystyle
aktív tag
válasz
g4bb3r #22441 üzenetére
Én asszem 3 napig voltam CH mentes, de véletlen mert úgy alakult hogy nem tudtam elmenni edzeni.
Egész jól viseltem, nem történt személyi sérülés.
összességében egyelőre tetszik a dolog, 1-2 hét alatt tényleges eredményről persze nem lehet beszámolni, de a szervezetemhez egyelőre érzésre ez illik legjobban
napközben CH nélkül nincsenek azok az álmos időszakok kaja után, este meg a bezabálás jót tesz a léleknek, és könnyebben is alszok el így, edzés közben is mintha jobb lenne a durranás -
Woodslave
félisten
válasz
g4bb3r #22449 üzenetére
á, nincs annyi pénzem, hogy éhenhalás nélkül 10 napot 0 ch-zak
De nekem a carb loading annyi hogy este eszek kakaócsigát, meg palacsintát. Tök mindegy edzek vagy nem
(látszik is, Kiefer nem kérne fel a módszer reklámarcának) Most már délben elkezdem a carb loadingon névnapi süteménnyel
Coco: kicsit korai, de ha így sikerült
de ennék egy jó rakott krumplit, de igazán jó kolbásszal sok tojással drágább mint a csirkemell
-
meroly
veterán
válasz
g4bb3r #21688 üzenetére
Kösz, lehet mikor már ott tartok hogy szálkásítanom kell, valami ilyesmit próbálok meg, mert elvileg a koplalás nagyon megy nekem. Most is sokszor úgy eszem, hogy eljött az idő, nem úgy, hogy éhes vagyok. Se tömegelni se diétázni nem jó, de ha választani kéne, akkor már inkább az utóbbi.
-
Casanova*
veterán
válasz
g4bb3r #21684 üzenetére
biztos jó,amit csinálsz. nem egy tömegnövelő módszer.
pl. én olyan vagyok,ha éhezek párszor,mindjárt mennek össze az izmaim. nekem mindig ennem kell.
fogyni nagyon tudok,tömegelni szép lassan... nagyon nehezen tudok hízni
(#21685) drogery : betegek vagytok,hogy nem ettek.
éhgyomorra edzeni nem bírnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged