- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
oropher #35733 üzenetére
Az a gond hogy ha megcsap egy kis édes íz, annál jobban fogod kívánni. Ha meg kizárod 2-3 nap gondolni sem fogsz rá. Édesség függőség baromi könnyen legyőzhető, mivel nincsenek elvonási tünetek. A többi csak picsogás és gyengeség.
Az egyetlen nehézség kizárni ebben a civilizációs kényelemben. Otthon kisöpörni minden szart, boltba listával menni. Legkönnyebb ha egyedül él az ember és nincs otthon dugi szemét kaja.Mondjuk ezekben a minőségi kiegészítőkben nincs sok édesítés, legalábbis én régebben vaníliás myproteint ettem, teljesen korrekt volt.
-
Kleroo
veterán
válasz
oropher #35727 üzenetére
Szerintem ez nem vezet végleges megoldáshoz,mert ha minimálisra csökkented, akkor minimálisan meglesz,és sosem alakul ki az,hogy marhára nem kell/nem jó.
Egyik nap még édeset eszel,másik nap 0, zéróóó; és idővel elszoksz.
Nekem ez egyszerű volt,mert amikor ezt megléptem élni sem volt kedvem, pont nem érdekelt,hogy akarok e csokit zabálni vagy sem. Illetve a legfontosabb szerintem,hogy semmilyen üdítőt,"levet" ne igyál, kizárólag vizet. Az ördög szerintem ebben van elásva.
De ez csak az én nézetem, lehet másnak célravezető a "lassú" leszokás.
-
Kleroo
veterán
válasz
oropher #35721 üzenetére
Majd kinövöd.
Elhatározás, megszokás kérdése. Nálam édesszájúbb embert nem ismerek/ismertem. Cukrot cukorral, cukorban. Még a sós kaját is.
Most viszont már egy icipicit édesebb cucc is gusztustalanul édes. Némi tömegnövelő szénhidrátpor a turmixot pedig szinte ihatatlanan cukormasszává teszi érzetre. Tökéletesen át lehet formálni ezt a jellegű "ízlésed".Furcsa is szembesülni vele,hogy egyszerűen xar íze van már annak is amiben egyáltalán van cukor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest