-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #104437 üzenetére
Köszi, lehet beszerzek egyet!
-
Racecam
nagyúr
válasz
szőröscica #103139 üzenetére
Még jó, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy ezt eldöntsd, vagy bármilyen formában beleszólj. Biztosan működik a topic önmoderációval is, bevallom nem követem annyira, de ha olyasmit találok, ami ellenkezik az Alapelvekkel, bele kell avatkoznom. Ezt vagy megérted, vagy nem, de ettől még így van.
Nem hiszem, hogy bármikor is lett volna közöttünk vita, vagy ilyesmi, úgyhogy kicsit furcsállom ezt a hangnemet, amire szerintem nem adtam okot, de Te tudod...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szőröscica #102928 üzenetére
Az algopirin már vényköteles, amúgy se szedek be ilyeneket már, ha beteg lennék akkor sem.
Már másfél napja fájt a fejem, komolyan zavart a dolog.
Megittam egy kávét, félórán belül elmúlt. Erre nem tudok mit mondani -
TBone
tag
válasz
szőröscica #101719 üzenetére
tricepszet ki milyen gyakorlatokkal szokta meghajtani? nekem a trinyo egy olyan izom, amit ha eppen olyan napja van akkor faszan bedurran tenyleg, de am kb 70%-ban elmarad az a "hupasztmek" erzes mikor tenyleg nagyon eg. bicepsznel nincs ilyen gond. pedig itt is megvan a kontrollalt mozgas, vegponton kitartva megfeszitve stb. de mondom viszonylag ritkan sikerul jol bedurrantani (ekezetekert bocsi, telorol irtam
)
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #101717 üzenetére
Atta vagy nem atta?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
szőröscica #101548 üzenetére
Én is voltam síelni. Merre voltál? Volt izomláz a sok ekézéstől vagy mi az. Bal lábszáram bedagatt úgy nyomta a cipő. De legalább bebasztam párszor
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #100368 üzenetére
ez igen. Ez a jó hozzáállás. Irigyellek hogy ezt látod meg benne
-
syl5
őstag
válasz
szőröscica #100024 üzenetére
Finomabb volt, mint ahogy kinézett, illetve élőben jobban is festett.
Pizza forte-s egyebkent. Nyilván nem egy olasz pizza, de meglepően finom és gyorsan házhoz hozzák. -
syl5
őstag
válasz
szőröscica #100021 üzenetére
Pina.
Mi lenne? -
Fandango
veterán
válasz
szőröscica #99852 üzenetére
191 centihez 71 kg, kicsit túl lőttél a célon.
Én 2m vagyok, 90kg, de simán jöhetne +5kg vagy akár 10 is, hogy emberesebbnek nézzek ki.
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #99852 üzenetére
Az én szerelmem falusi lyány, náluk egy hétvégén feljön 3 kiló minimum. Jövő héten megyünk is vele az anyukájához egy kis látogatásra. már előre félek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #99850 üzenetére
Hány centihez? (bocs ha írtad régebben
)
Én most mértem magam, 76.7 kg. Haladok a cél felé, még egy 7-8 kg a cél, és azt kicsit leszárítani 80-82-re.
-
kovsol
titán
válasz
szőröscica #99440 üzenetére
Én hát mellé tricepszezni szoktam. Nálam az nem adja, hogy hát és bic együtt, mert hátazás közben némileg használva van úgyis a bicepsz. Ez igaz nálam a mell+tric dologra is.
Persze ez egyénfüggő is.
Én most így tolom:
láb-váll
hát-tric
mell-bic -
syl5
őstag
válasz
szőröscica #99319 üzenetére
Nem kell annyira elóvatoskodni, számold ki a szintentartód, aztán kezd el azt enni.
Mérd magad naponta (súly, mell, derék, esetleg váll, csípő kerület), aztán két múlva látni fogod, hogy reagálsz. Igazítsd úgy, ahogy kell.
Értelmes mennyiségű Ch (3g/tskg) kell még a szintentartóhoz is, én se tudom ezalatt tartani a súlyom akármennyi zsírt eszek mellé. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
szőröscica #99319 üzenetére
Ez az. Megeszem a hús adagot,de mellé cht nem bírok enni. Örülök ha lemegy a 200 g rizs. Egyszerűen nem bírok többet. Okádok tőle. Habár sült krumpli lehet jobb lenne
-
Zola007
veterán
válasz
szőröscica #99221 üzenetére
Ezért sütök én meg előre 50-et
4-esével lefagyasztva "pick up & go" kaja -
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #99211 üzenetére
Tudod mi a jó? A p*nci. Na az jó.
-
aleister
veterán
válasz
szőröscica #99104 üzenetére
Hádde én a karnitinra írtam.
-
aleister
veterán
válasz
szőröscica #98998 üzenetére
Nem úgy volt, hogy már leálltál a diétával?
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #98953 üzenetére
De reméljük hogy ilyen homár sem leszel.
Bár ki tudja hogy most sem vagy az. -
sutyesz96
őstag
válasz
szőröscica #98942 üzenetére
71kg-mal szerintem én vagyok a legkönnyebb a topikból.
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #98942 üzenetére
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #98913 üzenetére
Aerobozik karnitinnel.
-
negyedes
addikt
válasz
szőröscica #98837 üzenetére
reszmunkaidoben.
-
negyedes
addikt
válasz
szőröscica #98833 üzenetére
hat ha a tuz oltasa a munkaja?
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #98833 üzenetére
Fallikus jelkép? Egy vigyorgó fülvédős porral oltó? Tessék? He? Wut?
-
negyedes
addikt
válasz
szőröscica #98793 üzenetére
tegyel ra vlm fuszert.
azt hiszem a bonduelletol vettem fel kilo fagyasztott zoldseget + rizs, ami mar elore van izesitve. vagy sima rizs es a grillhus serpenyojeben megpuhitod a gyorsfagyasztott zoldseget es ize is lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #98793 üzenetére
Én szeretem. Zöldbab brokkoli kelbimbó bár ez utóbbi ritkán. Spenót. Én meg ezekből tudnék többet
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #98790 üzenetére
Miért? A zöldség egészséges
.
150 gramm csmell mert a gyereknek adnom kellett meg 100 gramm zöldbab. -
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #98606 üzenetére
Nekem is ez a bajom vele. Egy oldalon többször szerepel egymás után a "böhöm nagy autó" (mintha más jelzőt nem ismerne), a b*szás, s*ggbeb*szás, p*nci, f*sz, p*cs, az "aktusokat" csak úgy jellemzi, hogy "elölről, hátulról, oldalról, másik oldalról, alulról, felülről". Nagyon kreatív. Önmagát állandóan úszó fenoménnek, bajnoknak nevezi, végzet asszonyának, démonnak, "formás, kívánatos feneke van". Központozás, stilisztika nulla, szókincs a béka segge alatt, mondanivalója sincs igazán, ugyanazt a gondolatmenetet írja körül újra és újra 340 oldalon keresztül. Én a feléig bírtam, ennyi elég volt belőle. Meglátszik, hogy fél életét a medencében töltötte, nem pedig magyar nyelv és irodalom órákon. Ez utóbbi mondjuk nem árt ha írói ambíciói vannak az embernek.
Illetve eléggé elb@szott gondolkodása van, már amennyiben tényleg ő írta és igaz is, nem csak egy újabb botránykönyv, amiből pénzt lehet csinálni. Természetesen a férfiak tehetnek mindenről, a férfi perverziói hozzák ki ezt a szegény ártatlan nőkből. Közben saját maga leírja, hogy ő is kihasználta a férfiakat, nem csak fordítva történt. Arról nem is beszélve, hogy abszolút nem érti a férfi gondolkodást. Ha egy nő ekkora lotyó, akkor arra soha nem úgy fogok tekinteni, mint gyermekeim anyjára. Az ilyen nő csak egy "élő segédeszköz", annyit kap vissza a férfiaktól, amennyit ad magából. Ez van.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
szőröscica #98506 üzenetére
nekem is bedurrant a bicóm utsó wodtól,atta
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #98506 üzenetére
Miért lenne az?
(#98507) Cassidey
Erről meg nekem jut eszembe ez: [link] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica #98504 üzenetére
en ugy csinalom h kis sullyal es alacsony ismetlesszammal dolgozok
eddig bevalt -
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #98504 üzenetére
Ergo csináltál egy jó kis állóképességi edzést.
-
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #98335 üzenetére
Talán azért mert én még nem láttam olyan gyúróst, a környezetemben, aki mekis koszton él és mégis száraz....IIFYM ide vagy oda
-
válasz
szőröscica #98076 üzenetére
Amugy aki itt szedi a karnitint az mondja már meg tényleg használ?
Én anno próbáltam 1-2 hónapig, de csak szarul voltam tőle és semmit nem használt...
-
Radnix
senior tag
válasz
szőröscica #98086 üzenetére
Hmm én ebből ezt kóstoltam és nekem nagyon ecetes savanyú volt, ellenben kevés paprikaíze volt
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #98080 üzenetére
Lassan megzavarsz
-
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #98080 üzenetére
Ez így van....és persze Ő erre a legjobb példa
-
aleister
veterán
válasz
szőröscica #97913 üzenetére
Igazából annyira nincs rá szükségem, csak a mostani fehérjémben (Impact Diet Whey)van egy kicsi. A korábbi olvasmányaimból az rémlik nekem is, hogy edzés előtt kell bevenni, a fehérje ellenben edzés utáni stuff. Szóval így nem értem, hogy miért jó, hogy van benne.
(#97907) Cassidey:
Kis gonosz. -
aleister
veterán
válasz
szőröscica #97904 üzenetére
Te ugye toltál karnitint? Azt hogy kell szedni (mikor, mennyit, stb)?
-
aleister
veterán
válasz
szőröscica #97832 üzenetére
Azt csak te hiszed.
A barátnőm lova pl dagadt. -
kolosanyi
veterán
válasz
Vigyázz, mert vannak
dagadterőemelő lovak is. -
Shingen
addikt
válasz
A zab a gyúrós kaja alapja.
-
mayday00
őstag
válasz
szőröscica #97810 üzenetére
marhahús nem rákkeltő?
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #97812 üzenetére
Az más, akkor.........
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #97810 üzenetére
Ha vasárnap is lent vagy mikor van a pihenő nap.
Egy héten 1x kell, hogy legyen. -
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #97644 üzenetére
A rizsről szóló elmélete most kimondottan tetszett és igaza is van....egyszerűen...a szar minőségű rizst hamar meg lehet unni
-
Eagl3
veterán
válasz
szőröscica #97267 üzenetére
Igen, azok voltak, mindkettot szerettem nagyon.
most egy mazda CX-7 van a csaladban, tobbnyire azzal.
-
Radnix
senior tag
válasz
szőröscica #97254 üzenetére
Szuper! Köszönjük szépen!
Még annyi, hogy ezt is ajánlanám hozzá: barbecue szósz, csak 2 g zsír / 100g és finom
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica #97180 üzenetére
Még nem opció. 1 év próbaidő van hivatásosoknál. Utána akkor is beteg lesz ha fáj a feje az asszonynak
úgy mondják h a b üti a v-t
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #96939 üzenetére
Ja, ez a bajom nekem is. Nem kéne, hogy elkezdjen rohadni...
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #96939 üzenetére
Nekem az első sárvédőm van meghúzva 3 éve, nem rozsdásodik, olyan erős alapozó van rajta...
Ha kilátszik a fém felület meg lekopott az alapozó akkor érdemes egyből fényeztetni...
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #96831 üzenetére
Nem jó. Ahogy a foci se, mégis mindenki nézi. Az emberek azért isszák, mert más is issza és puncik bevallani, hogy k*rva sz@r.
És ittam már 15 ezer forint / liter árú prémium pálinkát is szakszerűen, ugyanolyan sz@r az is.
-
sutyesz96
őstag
válasz
szőröscica #96671 üzenetére
Elég mélyvíz lett ez a topik, szerintem kellene létrehozni egy külön fórumot kezdőknek ugyanebben a témában. Szegény újoncoknak az életkedvét is elveszitek itt.
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #96485 üzenetére
Wellness hétköznap vót, atta...
-
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #96409 üzenetére
Jó lesz azzal is
-
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #96406 üzenetére
Nem kell bele víz, ha ezekkel az arányokkal csinálod pont ki tudod önteni a táldól a teflonba
Ez egy db palacsinta tésztája, jó vastag, de legalább egy elég belőle és nem kell szutykolni vele a gáztűzhely fölött
Ja ! és ne nagyon süsd agyonra, mert szétreped a tészta, ha tejsavó proteinből csinálod. A legjobb hozzá, mint az korábban is írtam a Power Protein kevert fehérje por ( szója+tejsavó)
-
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #96404 üzenetére
2db tojás, 30g csokis proteinpor, 25g zabliszt, két evőkanál natur joghurt, édesítőszer.
-
CriticalHit
addikt
válasz
szőröscica #96256 üzenetére
Mi lehet az a "joghurtszerű tápszer, amit súlyos betegeknek írnak fel" és a tömegnövelésénél említ,49 környékén?
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #96243 üzenetére
Ez jópofa
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #96256 üzenetére
Zsírcsöcs befigyel.
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #96243 üzenetére
Egy költő veszett el benned.
Jó mélyen
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #96070 üzenetére
Hmmm, ez hamar el fog fogyni, ugyanis elég fura íze van, szóval igyekszem majd túlesni rajta gyorsan. Lehet, hogy ilyen a csokis mogyoróvaj, nem tudom. Sosem ettem még.
Mától már abszolút nem a súlyvesztős diétán vagyok, elkezdtem a tömegelést. Bár lehet, hogy ez sokak számára inkább csak testkompozíciózás lenne.
Reggel mell-tricepsz lesz - adni fogja, érzem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica #96016 üzenetére
emeltel mar ch-t?
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #95741 üzenetére
nem érdem, de én a guggolás és felhúzás után már igencsak meggondolom hogy továbbmenjek-e...
-
Peti78
őstag
válasz
szőröscica #95741 üzenetére
A választ megkaptam!
Köszi
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #95739 üzenetére
De én 40 kilóval nehezebb vagyok, reggel futottam fél órát, este meg edzettem 77 percet teremben. Ráadásul egész nap mászkáltam, terepen voltam, szóval ma egy igen aktív napom volt. Nekem se ez az átlag.
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica #95731 üzenetére
Ő kicsoda, a nőd? Fiúd?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #95731 üzenetére
Akkor tessék odaírni, hogy atta'
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #95673 üzenetére
Ez Bunny..........
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
szőröscica #95659 üzenetére
Bunny készségesen segít!
Mennyi idő... Szar formába kerülni gyorsabb. Nekem is nehéz volt az elején türelmesnek lenni, lement már vagy 30 kiló mire talán magamon is észrevettem. De az idő így is úgy is eltelik, így legalább azt a napi másfél órát nem az agyhalott műsorok nézegetésével töltöm a tv előtt.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #95615 üzenetére
Előtte való este. Pont nem a másfél órával előtte. Az legfeljebb téged nyugtatott meg. Sztem
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #95615 üzenetére
Ha előző este
bezabálszszénhidrát töltesz (), akkor akár korán reggel felébredve is lesz energiád edzeni. Csak én marhára utálok korán kelni és nagyon ritkán tudom rávenni magam a hajnali edzésre. Volt benne részem elégszer az edzőtáborok alatt, hogy ha nem muszáj, ne csináljam meg.
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #95561 üzenetére
70 kg....?
"Gépész" akarsz lenni...?
[link]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
191 centivel lehettél dagadt, de az még nem olyan mértékű elhízás, aminek ilyen gondot kéne okozni.
ha 75 kilósan még nem vgy szálkás és száraz akkor eléggé itt az ideje izmot felpakolni magadra, annak nem sok értelme van ha ilyen magasan 65-70 kilóra legyötröd magad mert az az izom is letakarodikrólad ami volt eredetileg. naturálban kiváltképp. nincs ami megtartsa. gondolom visszatöltéseket nem csinálsz. én a helyedben emelnék a ch-n és óriásszettekben edzenék csak, ilyen 15-20as ismétlésekkel. a futás is a barátod. a félrezabálást felejtsd el. magasabb ch-n eszedbe se jut csalni. július óta "diétázok". egész héten nem csalok el egy kajálást se. és hétről hétre látom a változást. nálam még aerob edzést se kellett egyenlőre beiktatni, se só, fűszermegvonást, se ch hintát. még kell kb 3 hónap gondolom mire addig eljutok, de időm van.sza lényeg h ez a türelmesek sportja, de ez már régóta tudjuk
Kolosanyival is egyetlrtek kivételesen
több izommal jobban mutatna az összkép
amúgy: képet
-
kolosanyi
veterán
válasz
Feszes önmagában nem leszel a diétától, max vékony. Pakolj izmot magadra, mindjárt kevésbé fog lógni aminek nem kéne.
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #95427 üzenetére
Jaja az elalvás.Meg jól betöltök Ch-ból és szunya lehet nem a legjobb.
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #95425 üzenetére
Jaja estefelé meg érzi az ember,persze ha rendesen evett hogy van a vérben tápanyag ,be van fűtve a kazán.
Gondolkoztam rajta hogy egyszer 22:30 körül hazafelé beugrok és lenyomok egy edzést ,majd zárom majd én a termet. Próba cseresznye.
-
GoTReX
őstag
válasz
szőröscica #95421 üzenetére
Na pont erről beszéltem,csak kutya nem reagált....
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #95334 üzenetére
Nincsenek rajta makrók, teljesen precízen nem lehet megállapítani, csak saccolni. Én simán 0,1-es Riska tejjel szoktam enni reggelire, a tej ideális a gabonafélék mellé, növeli a biológiai értéket. Azért vettem most sima zabpehely helyett ezt, mert az olajos magvak meg a gabonafélék jól kiegészítik egymást, teljes aminoprofilt kapsz. Ez keverve tejjel egy elég jó reggeli szerintem a már említett tulajdonsága miatt. Diéta végén, illetve laktózérzékenyeknek persze nem az, de rám most egyik se igaz. Én még tenni fogok hozzá némi zsírszegény holland kakaóport, hogy íze is legyen.
-
maximilian4
addikt
válasz
szőröscica #95327 üzenetére
Én nem értek a bioszhoz, de sztem ez így nem oké.
Az rendben van, h egy osztályba tartozunk (emlős), de ők emlős állatok, mi meg emlős élőlények. Teljesen más testfelépítés, szervi eltérések is vannak, életmódbeli eltérések stb. Egyébként ló és ló között is nagy különbség lehet. -
Alpachino
veterán
válasz
szőröscica #95260 üzenetére
Én kb. 3 hete vagyok testkompozíción....a diétához képest megváltás,pedig még így is olyan 220-250g CH-n vagyok 79kg-ról visszatöltve 3 hét után is 81-nél beálltam.Télire nem kínlódok, majd megnézem tavaszra hova jutok
-
syl5
őstag
válasz
szőröscica #95257 üzenetére
Hű bazz...
Akkor én mondok jobbat. Tömegelek, és minden hétvégén van két hiit, ráadásul ch-s étkezés után. -
Alpachino
veterán
válasz
Ejnye-ejnye...holnap kezdheted elölről az egészet....
-
Woodslave
félisten
válasz
Sokat hibázol.
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #95174 üzenetére
Az nem hátrány ha nem nézel/ hallgatsz ilyen retkeket...
Kolosanyi: Nyugodtan próbáld ki... Lehet viccesen néz ki,(meg amúgy gagyi is az összeszerelése) de az biztos hogy az első 5 perc után nem azt mondod, hogy nem csinál semmit... Később persze biztos hozzászokik az ember, mint mindenhez..
Meg persze annyit nem adnék érte...
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #95166 üzenetére
Mi a szar ez?
-
kk831228
addikt
válasz
szőröscica #95166 üzenetére
Kb. 2 éve nyomják a rádióba.
Akkor nem sok rádiót hallgatsz...
Mostanába már nem is nagyon hallottam..
Média Marktba próbáld ki, elég kezdésnek 1-2 perc is a legmeredekebb fokozaton...
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #95147 üzenetére
Miért kell mindig a véremet szívni...
Tessék, itt van egy tornász cserébe: link. -
maximilian4
addikt
válasz
szőröscica #95149 üzenetére
Hirtelenez jutott eszembe.
-
Dicker
őstag
válasz
Ez valami szürrealista szimbólum arra, hogy nálad mindig fél hat van? Vagy még nem találtad meg a sportod, és nincs meg az "erkölcsi egészséged"? Esetleg egy körhintás gyerekeket ábrázoló rajzod?
Mindegy amúgy, én hedonista bicepszre gyúrok. -
Zola007
veterán
válasz
mi ez?
két pálcikaember ül egymással szemben, fogja egymás kezét és összeér talpuk?csak mert ph!sznak elég gagyi
-
Dicker
őstag
válasz
szőröscica #95147 üzenetére
Milyen dolog az az erkölcsi egészség? Le tudod rajzolni? Tudtam én, hogy random írogatják be páran, de ennyire.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #95133 üzenetére
És Bunny se ajánlja
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #95133 üzenetére
értem. ok.
-
Shingen
addikt
válasz
szőröscica #95121 üzenetére
Rendben, de a tojás, tej/tejszín nem lenne jó?
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #95097 üzenetére
Az biztos
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #94965 üzenetére
Thx!
174cm. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
szőröscica #94875 üzenetére
Atta'? Mert ha nem, felesleges volt kiírnod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest