-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #197816 üzenetére
"the average volume required to maximize muscle growth is probably at least 20-25 sets per week (and potentially higher)"
-
S e t h
nagyúr
válasz
CriticalHit #197737 üzenetére
Köszi, nem jön rosszul ma délutánra, egy gyakorlatot átvariálok.
Más.
Nem gondoltam volna, hogy látok olyan képet ahol Levan tűnik hudjosnak.
-
válasz
Szerkesztő automatikusan beteszi az off topik-ot ha az utolsó hsz off volt.
-
CriticalHit
addikt
válasz
The ONLY 2 Exercises You Need For A Wide Back [link]
Csak azért, hogy széles is legyen. -
m3ss
veterán
válasz
CriticalHit #197641 üzenetére
hat kicsit fura volt a megjegyzesed, hogy 70 evesen is johet kep, mintha arra utaltal volna, hogy akkor meg jobban fogok kinezni, mint 4x evesen. kapok par ilyen megjegyzest, meg kaptam mar itt is, de lehet felreertettem..
na akkor edzoba tart edzest azoknak akik igenylik, edzesterv helyett jobban is jartok, ha inkabb gyakorlat vegrehajtasi tanacsokat, gepek megfelelo beallitasara vonatkozo tippeket es motivaciot kaptok
de eljovok en is szivesen, en nem faszmeregetest akarok, csak szivesen segitek annak, aki el van tevedve. de aelod abbol amiket irkal, meg videokat posztol abbol kiderult, hogy o azert mas iranyban mozog. full rom, lendulet nelkuli lassu tempo, stretch nem kardinalis nala, igy kicsit mas az irany amit en csinalok. en pl nem csinalok kulon kelso shrugot, hanem az rp,milo, wolf etc vonal szerint osszes evezo gyakorlatot pl lapocka kozelitessel es tavolitassal csinalom a leheto legnagyobb rommal. nyilvan ert hozza, csak masok a prioritasok.#197633 S e t h
igen, valszeg aki sportolt versenyszeruen vmit abba beleneveltek ezt a mentalitast, meg kuzdoszellemet. hogy effort nelkul nincs igazan a munkanak gyumolcse. aztan nem tudom, lehet atlagos genetikai hatterrel ha mindent jol csinalsz akkor sem igazan izmosodsz mar ebben a korban? mert ugy tunik, hogy mindenki belead mindent, ami az effortot illeti, kajat is szamol mindenki, megis elegedetlen mindenki. lehet tenyleg csak a fejekben van a gond, mert sokan tok jo formaban vannak a kepek alapjan..
-
m3ss
veterán
válasz
CriticalHit #197595 üzenetére
ez vmi odaszuras volt?
a roplabda edzo is meggyanusitott kozepsuliban, amikor felszedtem 1 ev alatt 1x kilot
amugy a tomeg hasonlo, ott 83 kg korul lehettem. csak ott az alsotestem nagyobb volt, most meg kicsit a felsotestem. akkor kicsit butabban edzettem, 1-2 evet, nagyon kis volumennel, szarabb gyakorlatokkal, kicsit kevesbe atgondoltan. pl vallra csak ruddal military press. semmi evezes csak 1 sorozat huzodzkodas hatra, raadasul csak osszetett gyakorlatok vege fele..feherjet se ettem csak ilyen gagyi tomegnovelot.
szted ha szednek vmit heti 1 sorozatot edzenek ha mar az egezsegem kockaztatom?meg nem mennek kaloria pluszban? az nagyon bolcs lenne
szted akinek jo genetikaja van nem lehet nattyban ekkora? mi a limit szted? csalosak am a kepek a jo fenyek miatt, kb. 43 cm a karom most pump nelkul. ez nattyban lehetetlen? eleg gaz lenne ha csak ekkora lennek bekoxolva, az az igazsag
amugy a maszos kepen a felso hatam meg a vallam tenyleg kicsit sus. jo a vall genetikamkollega aki azt irja, hogy 30 kiloval oldalemel nattyban, az nem fura?
meg aki az en tomegemmel kinyom vagy 1.5x annyit, mint en fekve?
ne mar...
-
m3ss
veterán
válasz
CriticalHit #197585 üzenetére
koszi. nem elsosorban azon fog mulni, hogy milyen sokat edzel. genetika, intenzitas, jo technika (rom, nyulas, vegrehajtas, tempo) legalabb olyan fontos sztem. de amugy jobb lenne heti 2x 3x edzeni / izomcsoport, de mondom nem nagyon prioritas most az izomnoveles, edzeni sincs kedvem tobbet meg enni se. most ilyen szintentarto uzemmodban vagyok. heti 2 sorozat vall, 1 sorozat bicepsz, 1 sorozat tricepsz stb...
persze azert maszason kapnak a huzo izmok meg a vall is. sokszor hatedzest skippeltem is. meg sajna a golf konyok idegesit tovabbra is mind2 kezen..
amugy ppl splittel csinaltam 1 ev alatt, heti 1x gyakorisag volt ott is. amugy kb 13 kilo jott fel. de csalos, mert izommemoria, az a rovid haju kep 18 evesen.
bar amugy 2-3 hetente ujabban lemegyek terembe, akkor az a heti 1x edzes van, akkor full bodyt nyomok. es teremben azert volt lassu progresszio mostanaban. itthon a kezikkel viszont stagnalok. de a gyakorlatok szama is veges amit csinalni tudok, nem nagyon tudom varialni, golf konyok miatt se.. -
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #197509 üzenetére
Jogos. Attól továbbra sem fáj. Csak már rendbe jött és igazán mástól sem már.
Amúgy sérülés ideje alatt is ment pl skullcrusher is (fej mögé engedve, könyök szem vonalában). Csak durván visszavettem súlyt és szépen újra felépítettem. De eleinte ment bandázs is -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197509 üzenetére
De akkor is részt vesz amennyire, Ill a vállát semennyire nem vonod ki.
Lehet ez csak az én bajom, mert mindenhol azt hallani, h a váll milyen gyorsan regeneralódik, hát nekem kifejezetten a leglassabbak közt van -
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #197502 üzenetére
+1 a tolodszkodásra. Az nekem is olyan volt amitől nem fájt a könyököm,amikor legrosszabb volt, akkor sem
-
tisn
addikt
válasz
En kétkezessel csinalom, konyokot nem basztatja. Tolodzkodashoz nem kell meg plusz súly, elég a beépített súly mellény
-
Dorian
félisten
válasz
Fej feletti ext. nekem is kedvencem. De az egykezesnek nem látom előnyét a köteles kétkezeshez képest.
Tolódzkodással az a baj, hogy nehezen illeszthető a tervbe, mert a tricepszet csak részben terheli, jelentősen kap a váll és a mell is, -
m3ss
veterán
válasz
CriticalHit #197478 üzenetére
nem teljesen ertem mire gondolsz, de ha jol ertem incline curl margojara ugyanugy nyulas van a bicepsz alatt?rengeteg tudomanyos cikk van errol, hogy ha az izom megnyulik mennyivel effektivebb a gyakorlat, mintha nem nyulas alatt vegzed. de aelod nem ezt a vonalat koveti
amugy egy jo bicepsz gep (preacher curl szeru) sokkal jobb rezisztencia profillal rendelkezik, mint egy szabadsulyos bicepsz. persze ez a legtobb modern, jo gepre igaz. van a teremben ilyen gep, erezhetoen effektivebb pump szempontjabol, mint amikor szabadsullyal csinalom itthon. egesz tartomanyban terhel.
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197478 üzenetére
Teljesen mindegy mit érzel vagy nem érzel, ez nem így működik.
Más a rezisztencia profilja a szabad súlynak, kb ennyi.
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197476 üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197428 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
CriticalHit #197420 üzenetére
Többször szerintem nem lesz bajnok, egyre többen vannak jobb struktúrával.
Én viszont köszönöm a videót, ezekből (is) szoktam ötletelni amikor változtatom az edzéstervet. -
m3ss
veterán
válasz
CriticalHit #197428 üzenetére
segito szandeku, ezt emeld mar meg ki parszor. veletlenul sem a megelhetes miatt csinaljak ezeket
ebben a bizniszben mindenki arul vmit. aelod sem kivetel.
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197424 üzenetére
Ha ez az állításod igaz lenne, minden szert használó Mr Olympia lenne függetlenül attól hogyan edz
LoL, ha a kommentemből ezt szűrted le akkor nagyon tévúton jársz. A profi testépítők 95% nem attól izmos ahogyan edz vagy milyen gyakorlatokat csinál hanem attól amit írtam, jó genetika, még jobb szerre adott válasz.
Ha csak fekszel a kanapén és nyomod magadba a cuccot akkor is ezerszer több izmot építesz mint szer nélkül a legötkéletesebb edzéstervvel/étrenddel. Szóval irreleváns mit mondanak a profik.
De lássuk mit is használnak a profik:
- tonnányi volumen
- drop settek/finisherek/ inenzitást fokozók
- bro splitEzek szer használat nélkül mind bizonyítottan nem, hogy segítik a fejlődésed hanem hátráltatni fognak.
Számomra tehát sokkal inkább a te állításod az irreleváns, mint egy már bizonyított testépítő jól felépített, segítőszándékú videója...
Akkor minden állításom mögé tegyem oda, hogy bizonyított testépítő vagyok magyar bajnok INBA nemzetközi 4. és 6.? Akkor hiteles leszek. Hagyjuk már
-
aelod
veterán
válasz
Pontosan tudom, hogy ki ő. Aki pedig szerhasználó profi szinten az egy dologot bizonyít csak, jól reagál a szerre és irreleváns, hogy mit csinál edzésen.
-
tisn
addikt
válasz
nekem tulfujt. kb. amit dorian berakott az az izomzat szint boven eleg lenne, +5% testzsirral. vagyis kb. erosodes meg 20-25%, fogyas 15%.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197413 üzenetére
raneztem a csavora es skip. nehogy veletlenul igy nezzek ki a nap vegen
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197413 üzenetére
Végig sem néztem, mert irreleváns mit mond.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
CriticalHit #197415 üzenetére
Én sem bírtam ki, rendeltem még pár ízt, valamikor biztosan elfogy.
-
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #197393 üzenetére
Vak voltam. Ma már éleslátással működik a Kedvezményes ár + Kód akció. Így lett a 2 csomag (4kg) Virgin CFM WHEY PROTEIN 80 1 kg + 1 kg kedvezményes áron 20 800 Ft.
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197393 üzenetére
Nem a zsírtartalom okoz gyulladást az arra hajlamosaknál, hanem a kazein.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #197387 üzenetére
Mint írtam: szerintem konkrétan undorító íze van a banános naturalnak, az epres 1-2 fokkal jobb, de közel van az ihatatlanhoz számomra, így részemről ez nem kérdés. Ami még szóba jöhet az a virgin ill a fine vonal.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197387 üzenetére
igen
en rendeltem szukralozosat, steviasat, es naturt is
majd mixelek valamit, ugy csak eletben maradok
-
thomasvold
őstag
válasz
CriticalHit #197375 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #197382 üzenetére
ebben stevia sincs
epres van (vagy malnas?!) az fincsi -
tisn
addikt
válasz
proteinconal a stevias-poritott gyumolcsosok is fincsik. legalabbis amit probaltam.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Talán a Virgin.
OPiiPO
Egészségedre! -
válasz
Amiről tudjuk hogy azonnali és gyötrelmes halált okoz
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197309 üzenetére
Én szedtem egy ideig. Fasza cucc. Fizetni én sem fizetnék érte.
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197305 üzenetére
Pedig nem egységes. Nálam 2 helyen két kicsit különböző, meg akik ide beírtak azoknak is kb mind különböző volt
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197303 üzenetére
"40-44 éves korban meg nem lehet a ref tartomány 350-473 ng/dl, mert 46 évesen itt van a laboreredményemen, hogy ref tartomány: 248,83-835,20 ng/dl"
(Amin belül az értékem amúgy 569,38) -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197301 üzenetére
A referenciatartomány változik az életkorral?
Akkor az hogyan lehet, hogy idén tavasz elején az egyik laborban 8,33-30,19 nmol/l volt a ref tart, tavasz végén meg a másik laborban 8,64-29?
Ez labor-mérési mód szerint változik.40-44 éves korban meg nem lehet a ref tartomány 350-473 ng/dl, mert 46 évesen itt van a laboreredményemen, hogy ref tartomány: 248,83-835,20 ng/dl
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197262 üzenetére
" A növényi élelmiszer tartalmazza az összes aminosavat amire a szervezetünknek szüksége van ideértve az esszenciális aminosavakat is"
Igen viszont gondosan ki kell választani, hogy teljes aminosav profilt kapj belőle. F..om sem fog ezzel foglalkozniA másik meglepő állítás szerint pedig 10%-al csökkenti a teljes halálozási rizikót ha az állati fehérjéket növényivel váltjuk fel.
Vannak tanulmányok erre, viszont az ember továbbra is omnivor nem pedig herbivor....
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197269 üzenetére
Az nem jelent semmit. A diabetikus tananyag elég sok részben elavult, annyi egyértelmű hülyeséget állítottak csak nekem is már dietetikusok... (zsírvesztésben a mozgás és tápl szerepe egyenlő, a sok fehérje vesebajt okoz, stb, stb)
Itt is margarin... mi van? -
Dorian
félisten
válasz
ez tök hülyeségeket beszél
-
Janaboy
veterán
válasz
Jók a kommentek
De ma reggel Balázséknál is volt valami hölgyike, őt is "érdekes" volt hallgatni. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197223 üzenetére
"növelheti a teljesítményt és az izomerőt, igénybevétel közben megvédheti az izmokat a sérülésektől"
hülyeség
A többi ajánlása jó, még a C vitamint kell hozzátenni (és azt a hiedelmekkel ellentétben főleg nyáron, napsütéses időben) -
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #197223 üzenetére
Halottnak a csók szerintem.
Ami bizonyítottan működik azt ampullában árulják
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197167 üzenetére
Szvsz jobb az izolaciós gyakorlatoknál is legalább 2,5 perc.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
CriticalHit #197165 üzenetére
Én most a minél nagyobb súlyt, és a több pihenőt célzom. Csak pár hete próbálkozom ezzel, de úgy érzem működik. Vagy csak a változás miatt.
-
Janaboy
veterán
válasz
CriticalHit #197024 üzenetére
Én eddig mindig azt hallottam, hogy a mell egy izom egyben és nincs alsó meg felső része külön, de most itt megint erről beszél...meg valami tanulmányt magyaráz.
-
válasz
CriticalHit #196341 üzenetére
Csöcsök! Csöcsök mindenhol!
-
tisn
addikt
válasz
itt volt valami gyakorlat?! csak cickokat lattam...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Nem tudom mi lepett meg jobban.
Nem láttam semmit a hátedzésből, mert telement a szemem csöccsel, plusz egy négy éve elhunyt testépítő mentorálta Miss Chest-et. -
S e t h
nagyúr
válasz
CriticalHit #196238 üzenetére
Engem tavaly lepett meg amikor megkérdezték Phil Heathet, hogy szerinte melyik a 10 legjobb gyakorlat.
Utána vettem meg ezt, hogy kipróbáljam, azóta ez a hátedzésem alapja. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #196245 üzenetére
én 1kezes evezést mindig is padon támaszkodva csináltam (már amikor anno még csináltam ilyet
). nálunk van ilyen váll szélességű, semleges fogantyú (kb 2-3hónapja hozták).
nálunk ehhez hasonlók vannak: a középső, ami vállszélességű... imádom, ülő evezéshez és lehúzáshoz is... meg a kicsit is traps-hez:
az ülő evezést amúgy pár hónapja már így csinálom (~10°ban előre dőlve, fixen, nem mozogva, vállat teljesen előre engedve, koncentráltan... a középes és a kicsi fogantyúval is... baromi jól érzem az egészet, tényleg nagyon jók ezek a cuccok)
-
aelod
veterán
válasz
Ha a széles hátat akarod ütni akkor azt a bébi fogantyút nagyon gyorsan dobd el jó messze...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
én igen, mivel korábban már láttam a videót...
sőt, ki is próbáltam tegnap az 1 kezest, mivel azt nem csinátlam még ilyen formában és valóban jól húz ilyen szögből (eddig csak csigán pad mögött térdelve, illetve állva, ~30°ból csináltam)
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #196182 üzenetére
El lett küldve minta bakteriológiai vizsgálatra.
De amúgy 1-2 hete volt full nagylaborom, semmi nem utal erre (pl emelkedett fejerjeversejt).
Meg elküldött arcüreg es fogászati góckutatasra is.
Lehet, h csak túlgondolja, mert még az allaergia gyógyszeremnek is utánakerdezett meg egyáltalan ne igyak kavét, 4000NE D vitamin télen is sok meg ilyesmi. -
Lajmund
őstag
válasz
CriticalHit #196064 üzenetére
Igen igy van de sokan nem csak itt nonstop nyomják azt a mennyiséget ami az izomépiteshez kell. Kozbe csak feleslegesen terhelik magukat izmosabbak nem lesznek.
-
perempe
veterán
válasz
CriticalHit #195947 üzenetére
Revelia nagyon a gyaloglást propagálja, a HIT után szerinte éhes lesz az ember, nem tudja magát visszafogni. Nem nézek videókat mostanában, de ha néznék valakit, akkor őt inkább mint az RP videókat a szteroidos törpével.
scdlsc:
Szerdán segítettem barátomnak Keszthelyről pár kerékpárt hazahozni. Keveset sétálok nagyon, nyáron úszni szoktam, a kerékpár egészen más, egy kilométer után kikészültem.Itthon 5-6 ismétléseket szoktam csinálni, ha már van húzódzkodó rudam. Úgy látszik, hogy működik a GTG edzés, mert tegnap teszteltem magamat a buszon, az 10. chin up nem volt tökéletes.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #196024 üzenetére
Én általában azokat a gyakorlatokat szeretem, amik legjobbak az adott izomcsoportra.
Mondjuk hirtelen csak a tricepsz lórúgás jut eszembe, azok közül, amit nem szeretek és emiatt nem is csinálom, de az legjobb tudomásom szerint nem is igazán jó tricepsz gyakorlat -
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #196024 üzenetére
ezzel sincs gond, mivel nincs kulonosebb celom a sulyemelgetessel sem. nem leszek sem versenyzo, sem pro, sem influenszer, a magam oromeert csinalom. es ugy sem fogok kinezni soha, mint innen tobbek, de az sem baj
de pl. mindenfele hasizom gyakorlatot vilageletemben ruheltem, egy ideje elertem odaig fejben (biztos az oregedes), hogy akkor is csinalom, ha nem szeretem.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #196016 üzenetére
Szerintem jobban jársz az izomtömegnövelő súlyzós edzéssel + reggel éhgyomorra gyors gyaloglással szabadlevegőn miután megittál 3dl tiszta, csillapított vizet 1 evőkanál almaecettel, mint a futással.
futni jobb szeretek mint setalni, ennyi a titok. sulyzos edzes marad, csak nyilvan nem heti 5-6x, hanem valoszinuleg 4 alkalom, ha tudnek vegre rendesen kocogni.
de ha futni tudok, akkor altalaban havi 100km korulit futok csak, es mellette van 50km gyaloglas.
-
Lajmund
őstag
válasz
CriticalHit #196005 üzenetére
Intervall edzésnél ahol fullra van járatva a rendszer pl futás ott nem csak az elégetett kaloriák dobnak sokat a latba fogyás szempontból hanem hogy nagyon megpörgeti az anyagcserét akàr fél napra is. Szóval igazából nem is a rövid futás miatt fogysz mert akkor kb csak a szénhidrátot égeted el hanem utána a zsírból történő visszatöltés fogyaszt. Vagy valami ilyesmi rémlik. Meg javul az inzulin érzékenység is a szívet is jól erősiti arról nem is beszélve hogy 20-30 perc alatt le lehet zavarni az egészet. Nagyon jó én nemrég kezdtem futni így. Mindenkinek ajánlom. Annyira kell odafigyelni hogy aki eddig nem futott adjon legalább fél évet az izületeknek és inaknak hogy megtudjanak erősödni. Ez nagyon fontos akkor is ha izmosak és erösek vagytok. Én is mindig ugy hagyom abba hogy bírnám még minden téren de nem akarom leherélni a térdem ahillesz inam stb. Igy 2-3 km után hazamegyek. Másnap harmadnap még ezt is érzem.
-
aelod
veterán
válasz
Ez ok.
Azt is hozzá kell tenni, hogy egy túlsúlyos emberrel nem végeztetünk HIIT jellegű edzést mert ott fog szívrohamban meghalni. -
tisn
addikt
válasz
a fo celom lemenni 85kg-ra, masodlagos cel, hogy kisse izmosabb legyek.
mivel serules miatt futni most epp nem nagyon birok, igy a teremre helyezodott at a nagyobb hangsuly. -
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #195964 üzenetére
Pont az ábrád erősíti, hogy a 10-15ms -es 100% közeli intenzitású mozgásforma (HIIT) használja fel a legtöbb szénhidrátot. Nem marad szénhidrát zsír(szövet) formájában történő raktározásra. Nincs zsírosodás
Ez egy katyvasz.
Azt írtad, hogy a zsírégetéshez a HIIT működik, pl 3-4 hossz sprintelés 1000% erőbedobással (bukásig), ugyanez gyorsúszással.
Az ábra mutatja, hogy melyik mozgásforma ami alkalmas zsírégetésre és az nem a HIIT lesz.... -
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #195964 üzenetére
hat kover hosszutavfutot se nagyon latni
-
itouchfan
senior tag
válasz
Ez nagyon lebutítva pont fordítva van, a hosszú, alacsonyabb intenzitású aerob mozgás során történik az energianyerés optimális esetben nagyjából 50-50%-ban szénhidrátból és zsírból (nagyon jó esetben ha edzett a keringési rendszer, könnyebben nyúl a tartalékokhoz, azaz a zsírokhoz). A rövid, magas intenzitású terhelések során pedig ahogy Aelod is linkelte, ATP és a szénhidrát az energia fő forrása, különböző (aerob vagy anaerob módon), de ott elenyésző lesz a zsírból való energianyerés (mivel rövid, nagy intenzitású a mozgás - gyorsan kell az energia - az ATP és a ch ami könnyen, gyorsan mozgósítható és felhasználható).
-
scdlsc
senior tag
válasz
"Ennek ellenére azt mondom, nem muszáj mérni, mert van egy nagyon egyszerű mérési eszköz: a lihegés. Ha nem lihegünk, nem szapora az oxigénfelvétel, akkor túl laza az edzés. Ha viszont annyira lihegünk, hogy nem tudunk rendesen beszélni, túl magas. A tuti módszert a futók találták ki: az ún. conversation pace, (beszédképes pulzusszám) az a tartomány, ahol lihegsz, de még képes vagy érthetően, normálisan beszélni. Ebben a tartományban kell maradnod, és tök mindegy, hogy mit mutat a pulzusmérő, nem tévedhetsz."
Én eddig úgy tudtam, hogy ez a lényeg.
-
aelod
veterán
válasz
Azért az emberi energia felhasználás nem éppen így működik
Itt egy ábra, hogyan is képzeld el a dolgot. -
Janaboy
veterán
válasz
Ugye a megfelelő pulzus szinten történik a zsírégetés, miért jelented ki hogy a séta vagy gyors gyaloglás nem éget zsírt?
Nem tudhatod, hogy egyeseknek ez a tevékenység milyen szintre viszi a pulzust. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #195080 üzenetére
nem tudom megnézni a videót (majd este, meló után esetleg), de amit írsz az véleményem szerint egyezik azzal, amit én is írtam (parasztosan: egy napon belül megfelelően sokszínű kaja, ami által széles spektrumú mikrobiomod lesz és akkor azt tolhatod akár évekig is)
-
Morris
veterán
válasz
CriticalHit #195022 üzenetére
Ja, szerintetek!
Nézzetek már utána, hogy hogyan készülnek.
Ugyanúgy mindegyikben van, adalék, aroma, stabilizátor stb. Az édesítőszer lehet más nyilván, de egyik sem natúr. -
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #195022 üzenetére
ezt nem nagyon szeretik a kartarsak mert nem jol oldodik (stillmass)
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #195019 üzenetére
sokoládé és kókusz: tejsavófehérje koncentrátum (tej) - ultraszűréssel készült, zsírtalanított kakaó, L-glicin, sűrítőanyag: guargumi, természetes aroma, édesítőszer: szteviol glikozidok (E960).
ezt most probalom majd, remelem bevallik -
Morris
veterán
válasz
CriticalHit #195019 üzenetére
Majd mindben ez van. Nem nagyon van csoda ezen a téren.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #194753 üzenetére
Ez jó pár hete van a kínálatban (akciózták is most ennyiért). Ma reggel is ezt toltam (joghurttal+ostrovit flavour drops), krémtúrónak tökéletes (sósan, kőrözöttnek nem az igazi, arra jobb szvsz a sissy zsírszegény, rögös túró)
Szerk.: ezt amúgy múltkor dobta gugli: túróteszt
Ez alapján a Lidl ill penny jobb minőségű, mint a Sparos. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #194705 üzenetére
nem kötekedni vagy kétségbe vonni szeretném a linkelt wpc minőségét (mivel a visszajelzések ezt támasztják alá). de azért azt ne felejtsd el, hogy az a jegyzőkönyv, egy saját (gyártó által) előállított jegyzőkönyv, amely 2016ban készült (és legutóbb 2021ben módosítottak benne). nem mondom, h nem valós, amit tartalmaz, de azért sok éves adat, és picit olyan, mint egy statisztika, ahogy Churchill mondaná... tehát szép és jó, de nem egy független, 3. fél által rendszeresen elvégzett, hiteles dokumentum.
-
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #194673 üzenetére
Vagy akár a 7100ft/kg áron a bevizsgálási jegyzőkönyvvel rendelkező "összetétel: 100% Ulltraszürt WPC80 tejsavó fehérje koncentrátum" [link] , ami valóban teljesen adalékmentes.
KisZozó
"moslékkal"
Pontosan melyik összetevő teszi szerinted azzá, amivé minősíted?
Morris
"Kóstolnék a Biotech mellett mást is."
A minőség megítélésében számomra az íz számít legkevésbé. A mesterséges ízfokozók, mesterséges aromák, édesítő szerek csak lehúzzák a minőséget. A természetes tejszínes íz elegendő. -
Dorian
félisten
válasz
Keress még kb 30 mp-ig és találsz 7500-ért.
Ma rendeltem 6 kilót.
A csokis steviasban kakaó az ízesítés és ennyi. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
ostrovit ill immortal naturja... én előbbire szavazok a kettő közül, mert 78g/100g és van benne digezyme is. utóbbi "csak" 75g/100g és nincs emésztőenzim. árban mindkettő ~4500-4700ft/700g (szóval ~6,5k/kg, kuponozva, jól belőve ~5,2-5,8k/kg)
ennél jobbat szvsz nem találsz -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #194667 üzenetére
jók az ilyen független oldalak, csak kár, h az összes ilyen (legalábbis, amit én eddig találtam) USA. (én ezért mondom, h azokat a gyártókat szeretem, amelyek transzparensek, pl ostrovit... nem pedig full marketing a teljes webolduk és egy szimpla összetevőlistát is "kínszenvedés" kihámozni)
-
Peaceliker
addikt
válasz
CriticalHit #191142 üzenetére
Ez bazi jó videó, köszi hogy bedobtad
Amúgy pont ezért szeretem RP videóit. Nem is csak a "szakmai" dolgok miatt. Hanem mert benne van az ember is. Minden erényével és gyarlóságával egyúttal. Nekem ettől elég hiteles lesz -
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #190110 üzenetére
Heti 15 sorozat sok lesz. Progressziót már heti 3x1 sorozattal is elérsz. Minden egyes izmot ugyan úgy kell edzeni (intenzitás és volumen - gyakoriság témakörben).
Agy izom kapcsolat? Ez a legnagyobb bs amit valaha is kitalált ez az egész fitnessz gyúrós közösség. Bro science a javából.
Mi van ha azt mondom h sokkal nagyobb a benefit ha heti 3x edzel meg egy izmot mint a heti 2?
Ha mindig bukásig edzel akkor szépen a fáradság lesz az ami gátolja a fejlődésed. -
python1
veterán
válasz
Ez eddig nem volt természetes?
-
válasz
Popcornt és kólát ide, de izibe
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #190047 üzenetére
Pont nemrég hallgattam egy beszélgetést egy szakival, aki elmondta, hogy az ún kardió tök hülyeség, a keringési rendszert meg szívet pont úgy megedzi a súlyzós edzés, semmi alapja nincs, h jobb lenne a kardió. Ő a súlyzós edzés mellé a HIIT-et javasolta. Ebből én heti 1-et csinálok, zsákolás, kettlebell, fekvő, stb.
-
python1
veterán
válasz
CriticalHit #189994 üzenetére
Nekem minden edzès után van izomlázam, szerencsère elmúlik a pihenőnapok alkalmával, 35- ève folyamatosan, most olyan vagyok mint egy dózer.
A többi porhintès a számomra, az új technika, mint tudjuk a gogx. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #189950 üzenetére
"A só fogyasztással vigyázni kell"
Valójában nem annyira, mert az emberek többsége pont Na hiányos -
python1
veterán
válasz
CriticalHit #189944 üzenetére
+1
Így van, èpítkezni csak alapanyagból lehet, viszont számít a minősègi vagyis mèrgek, szemetek elhagyása, mellete tènyleg nèha beiktatható kis koplalás.
Mondjuk èn, pont a hètvègèkre szoktam tenni a koplalásos időszakot, sokkal kènyelmesebb a kivitelezès, már csak a meló miatt is
Most, hogy extrèm mennyisègű friss zöldsèget eszem, termèszetesen hússal, egy magasabb szintre tudtam lèpni, minden tekintetben. -
basaharc502
aktív tag
válasz
CriticalHit #189797 üzenetére
Garantáltan? Van ismerősi körben több őstermelő is, akik nem is olyan kis földterületen gazálkodnak. Elég nagy tételben árulnak stb. Soha semmilyen szerv nem ellenőrizte, vizsgálta be a föld minőségét, szennyezettségét, a belevetett vetőmagok eredetét, a felhasznált növényvédőszereket, magát a betakrított termést és még egy csomó mindent. Soha, senki.
Az őstermelői státusz sokkal inkább egy egyéni vállalkozi történet, amivel a kisebb gazdágnak van lehetősége adózott bevételhez jutni, amolyan win-win státusz az állam és a (kis)földtulajdonos számára. Ismerős is azért lett őstermelő, hogy a földet tudja örökölni...egyébként semmi köze a mezőgazdasághoz. Én nem látnék sokkal többet ebbe az őstermelői dologba se.
Bio vadlazacot hol veszek itt az Alföld közepén? Ja, és mennyiért? -
basaharc502
aktív tag
válasz
CriticalHit #189775 üzenetére
Miért kell vigyázni vele?
-
python1
veterán
válasz
CriticalHit #189775 üzenetére
Köszi az infót!
-
aelod
veterán
válasz
CriticalHit #189604 üzenetére
Az a legjobb aminél:
1) nem okoz fájdalmat a kivitelezése
2) tudsz progressziót felmutatni -
Woodslave
félisten
válasz
CriticalHit #189493 üzenetére
azért oszlassuk el ezt a félreértést nem tanulmányok linkelésével van probléma, hanem az azokból laikusként levont és megkérdőjelezhetetlen igazságként tálalt dolgokkal.
Azért ne legyünk már ennyire magabiztosak olyan témákban, amit 2 perc gugli kereséssel találunk.
Én elhiszem hogy az egész profitorientált világ csak arra megy hogy kinyírjon mindenkit és sok gyógyszert adjon el de akkor is.
-
válasz
CriticalHit #189454 üzenetére
Tehát mondjuk 5 hónap fruktóz fogyasztás után mindenkinél kialakul a zsírmáj
-
thomasvold
őstag
válasz
Éppen ellenkezőleg, a nyers virágpor nagyon könnyen felszívódik a szervezetben. Amit az üzletekben lehet kapni, az már szárított virágpor, az valóban nehezebben szívódik fel és sokat veszít a hasznos alkotóelemeiből, ami valóban nagy részben fehérje és ásványi anyagok, főleg pantoténsavak.
De az az állítás, hogy nem lehet megemészteni, nettó badarság, a virágpornál, méznél, méhekkel kapcsolatos anyagoknál természetesebb nincs a világon.Én a nyers virágport szoktam enni, (van egy minimális nedvességtartalma, kézben könnyen morzsolódik, néha olajos nyomot hagy maga után, mivel olajokat is tartalmaz) gyűjtésére van speciális eszköz. Persze csak óvatosan, hogy nekik maradjon meg a számukra kellő mennyiség.
A méhpempő valóban csodálatos dolog, az ezzel foglalkozó kutatók még mindig térképezik a tartalmát, mert egyszerűen nem tudják mi van benne száz százalékosan. Ritkán tudom fogyasztani, főleg akkor, mikor sok bölcsőkezdemény van a kereteken és le kell törni őket, illetve amelyik sejt még nincs lezárva, de már látod, hogy anyabölcső lesz belőle, abból ki lehet kapargatni, na az igazi pempő. Széles tárháza van a hasznosításának, a meddőségtől kezdve a rák kezelésében is van szerepe.
A propolisz szintén nagyon egészséges, és szintén drága, mert sok munka van vele, míg összegyűlik egy értékelhető mennyiség. A méhek "sebgyógyításra" használják. Fel tudod oldani vízben is, csak jóval tovább tart, illetve az olyat, amelyik még ragacsos, nem pedig már a száraz változata.
-
aelod
veterán
válasz
-
thomasvold
őstag
válasz
CriticalHit #189437 üzenetére
Méhészként írom, hogy a méhpempőt nem tudják az emberek megfizetni nagy mennyiségben és nem is édesítésre való, egyáltalán nem édes az íze, inkább csípős/savanykás. Persze itt nem a webáruházakban kapható "kitudjamivanbenne" pancsokra gondolok, bár azt is drágán mérik. Mézzel kapcsolatban igazad van.
-
Dorian
félisten
válasz
A legjobb megoldás, ha egyszerűen cukrot használ az ember. Csak képesnek kell lenni mértéket tartani, nem úgy, mint egy drogos.
-
válasz
Én a Na-ciklamátot eszem marék számra. Reject modernity, embrace tradition!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest