- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
enginev3.0 #38822 üzenetére
öntsd fel egy adag proteinnel mintha corn flakes-et ennél
(persze nem árt ha ízesített a proteined) -
Coccolino_O
őstag
válasz
Vízzel?
-
Dicker
őstag
válasz
Kanállal. Nekem bevált.
-
törölt tag
válasz
Keverd össze tojással és süsd meg rántottának. Hagymával aggya.
-
_NCT
addikt
válasz
Én már rég nem szarakodok zabpehellyel. Vagy veszek zabpehelylisztet vagy ledarálom a zabpelyhet és megiszom fehérjeporral vízzel. Gyorsan lent van, nem puffadok tőle stb.....
-
rmartin94
aktív tag
válasz
Zabpely jó szerintem natúr joghurttal, fehérje turmix+vízzel, cottage cheese-zel kicsit furca (legalábbis nekem, de ehető), túróval még nem próbáltam, de szerintem úgyis megfelel.
-
Tyer
őstag
válasz
vizzel. teszel rá egy kis kakajót, és már finom is.
-
GyurosAki
tag
válasz
enginev3.0 #37377 üzenetére
Egy evésre 120g rizs le kell, hogy menjen. Ha nem megy akkor legyen csak 100 és 2-3 naponta emelj kicsit. Én egy nap benyomok 360g rizst, 100-200g zabpelyhet (egy evésre 100g). Ez kb 400g CH. Ha nehezen hízó vagy, ez a minimum amit minden nap be kellene vinned. Az edzés utáni turmixba nyugodtan tehetsz 70g gyors felszívódásút is. Ez eléggé megkönnyíti a dolgot. A zsírbevitelre is figyelj! Azt mindenki elfelejti...
50-60g legyen meg, javarészt telítetlen zsírokból. Nem elég ha csak a fehérjére figyelsz.
"Abból a 0.5kg csirkéből fagyosan mire kisütöd lesz kb 30dkg csirkemell" Az lehet, de a 20-25g fehérje/100g az a nyers csirkére vonatkozik. Ha nem sütöd meg annyira akkor 350g lesz, ha sütőbe szétszárítod akkor meg 250. A fehérje az ugyanannyi marad. Pont ezért kell mindent nyersen mérni.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
"ch-ból több kéne, viszont nem tudok vagy akarok több rizst meg krumplit enni ennél, nem menne le, mert megundorodnék"
Kapaszkodj meg, de ha nem eszel eleget, nem fogsz fejlődni. Ha már most problémáid vannak a kajálással, akkor ez nem a te sportod.
-
GyurosAki
tag
válasz
enginev3.0 #37369 üzenetére
Napi fél-1 kiló csirke 71 kilósan? Más fehérjeforrást nem fogyasztasz? Egy határ felett a több nem több.
-
_NCT
addikt
válasz
enginev3.0 #37382 üzenetére
Ízesítetlent ajánlom, nem lehet vele mellélőni. Igaz nekem az ellentéte van edzés utánra, akkor jó a gyors CH töltés (Carb-F). Nap közben meg mehet a slow.
Jól oldódik, bármilyen üdítő/tea stb mellé jól jöhet.
-
törölt tag
válasz
Durum tészta is jó.
-
_NCT
addikt
válasz
Lassú felszívódású szénhidrát. Full Force Carb- S például ilyen... Ezt lehet nap közben is tolni, nem tornásssza a vércukrodat.
-
deniro2
senior tag
válasz
enginev3.0 #37369 üzenetére
Napi 1kg csirke 70 kilósan szerintem felesleges, megy a klotyóba a fele... A 2-300g rizs (150-200g ch) meg kevés egy -gondolom- ektónak. A krumplit meg valószínűleg csak elírtad, mert 300g-ban van 60g ch, ami éhenhalás...
-
baluka6
aktív tag
válasz
enginev3.0 #37348 üzenetére
Szerintem kezd az edzést a felső mellizom gyakorlattal (pl ferde pados nyomás egykezesekkel), majd az izom alsó részét stb.. és utolsó gyakorlatként iktass be még egy olyan gyakorlatot, ami a felső mellizomra van nagyobb hatással. Ez lehet esetleg tárogatás ferde padon egykezesekkel., vagy ami nekem ég bevált, az ha magasabbra felteszed a lábadat és úgy fekvőtámaszozol.
-
kolosanyi
veterán
válasz
enginev3.0 #37354 üzenetére
Miért nem ajánlott a fekvenyomás? Kitalálom, leégeti a mellét? Szerintem ez egyáltalán nem igaz. Ha nem viszi le nagyon a testzsírt, nem fog eltűnni a melle.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Legalább egy év mire valami mellet épít az ember, és azt úgy hogy megfelelően edzel rá, mondjuk ez minden izomcsoportra vonatkozik.
Az senkit nem érdekel hogy mennyivel nyomsz, legfeljebb ha versenyre mész. Az a lényeg hogy teljes izomrostfeszülés és összehúzódás mellett elérd a teljes kifáradást minden sorozatnál. -
troller
senior tag
válasz
-
_NCT
addikt
válasz
Sosem fogsz ferde padon annyival nyomni maxon szériában mint egyenesen
Legalábbis én még nem láttam olyan embert.....
-
troller
senior tag
válasz
enginev3.0 #37342 üzenetére
-
Tulku
veterán
válasz
Nekem is a döntött padon egy és kétkezes gyakorlatok a favoritjaim...sajnos most nem akar úgy jönni a felső mell mint egykoron (két hetes kép: harold hidegen...hát ennél nagyságrendekkel jobb volt a felső mell sajnos) de majd csak elindul...időm van, még gondolom 20-30 évet élek majd
Viccet félretéve; kétkezes rúddal, egykezes súllyal nyomás ferde padon és tárogatás ferde padon...ezek a favoritjaim, ezeket variálom edzésről edzésre.
Kétkezessel most 140 kg 6 ismétlés, egykezessel 50 kg sok ismétlés (nincs nagyobb súly a Johnny-ban) és tárogatásnál 40-45 kg 6-8 ismétlés..és persze rögtön utána visszaveszem és csökkentett súllyal ami belefér...próbáld ki!De egyszerre csak egy gyakorlatot, ki ne égesd!
-
Ijk
nagyúr
válasz
Tömeget kell rakni mellre és kész. Genetikától is függ hogy kerekedik.
-
aram01
nagyúr
válasz
enginev3.0 #30060 üzenetére
csonttal, vagy csont nélkül kérded?
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
enginev3.0 #30060 üzenetére
De ez miért fontos? A sütéssel vizet veszít, a fehérje nem párolog el belőle.
De ha ügyesen sütöd, akkor vizet sem nagyon fog veszíteni -
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #30038 üzenetére
Miért nem méred meg?
-
GyurosAki
tag
válasz
enginev3.0 #29114 üzenetére
Ez amit itt leírtál nincs 1600kcal. A zsírokat sem látom. Tehát igen, elfogadhatatlan
68 kilóhoz kb 2700kcal lenne a kezdés. 150g fehérje, 400g CH és 60g zsír.
Reggelre kell valami fehérje. Ehetsz tojást. SÁRGÁJÁT IS. Kókuszolaj, olívaolaj, halolaj, lenmagolaj. Ezekből vegyesen. Nem muszáj mindegyiket minden nap. A lényeg hogy ezekből variálj.
Edzés után testsúly*0,8-1,2g gyors CH + 30-40g fehérje.
Rakj össze egy új étrendet aztán meglátjuk kell-e korrigálni.
(#29121) Kidus: Imádom -
PowerBuldog
veterán
válasz
enginev3.0 #26414 üzenetére
Ha szűk a keret egy Mega Daily One Plus-t esetleg.
Ha van rá nagyobb keret akkor Multi-Pro Plus/Super Vitamin Pack. -
paye
tag
válasz
enginev3.0 #26391 üzenetére
Az akkor az ''extralight'' kategória!
Normálisabb multivitamin-készítmény a többezer Ft - os árszínvonalon kezdődik egy tápkieg boltban, nézz utána... -
paye
tag
válasz
enginev3.0 #26362 üzenetére
Mit sóztak rád és mennyiért, mert a patikai ''multivitaminok'' elég ''light'' kategóriát képviselnek...?!
-
Ijk
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26366 üzenetére
Fél kiló húst naponta. Szénhidrátot meg mozgásigényedhez kell igazítani.
Wood: Azért csirkerizst nyomják, mert olcsó, tiszta, és nem kell vele sokat pepecselni.
-
deniro2
senior tag
válasz
enginev3.0 #26362 üzenetére
Jobban jársz, ha megtanulod számolni a kajával bevitt makrókat, mert az érzésre kajlás legtöbbször félreviszi az embereket, a dagadtak azt hiszik, hogy diétáznak, mert 3l kóla mellé csak fél kg kenyeret ettek, a véznák meg tömegelésnek érzik a 6 tányér tökfőzeléket...
Szerintem hosszútávon a leginkább fenntartható megoldás, ha megpróbálsz minőségi kajából annyi makrót bevinni amennyire szükséged van és nem konkrét étrendhez ragaszkodsz.Ja és ez arra is jó, hogy nem csak kampányszerűen fogsz foglalkozni a kajáddal, mikor strandra készülsz és lehet nem fingasz ki 60 évesen...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #26314 üzenetére
Reggeli csirkerizs
Tízórai csirkerizs
Ebéd csirkerizs
Edzés utáni turmix: csirkerizs
Uzsi: csirkerizs
Vacsi: csirkerizs
Éjszaka lehetőleg kelj fel pisilni, és egyél csirkerizst. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #26334 üzenetére
Egy jobb multivitamint még bedobhatsz a kaja mellé, a B12 vitamin növeli az étvágyat.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26330 üzenetére
Első körben próbáld meg, hogy zabálsz amennyit tudsz (nem csokit) minél több fehérjével (ebből 2 max 3 legyen turmix), minden nap legyen hús ... mellette edz keményen, aztán majd meglátod a továbbiakat.
-
Hawk1979
őstag
válasz
enginev3.0 #26326 üzenetére
180cm és 68kg hoz, szerintem baromság a csirke rizs, egyszerűen mi értelme van?
Ha normálisan eszel, csak kicsit többet, máris többre mész mint ezzel a baromsággal.
Jóféle töltött káposzta, marhapörkölt nokedlival, szerintem sokkal többet ér mint , hogy ne legyen rajtad egy deka zsír sem.
Megéri minden nap ugyan azt enni?
Ekkora "hatalmas" tömeggel szerintem még mindegy mit eszel, csak egyél, de sokat, és edz keményen mint atom anti.
Nálam a csirke rizs, nem a száraz csirkemellet jelenti ha meghallom, hanem jó töltött combot, rizibizivel, ubisalival.
Napi 8-10óra munka után, 34évesen a nehézgépiparban, éhen halnék ha minden nap csiribiriket kéne ennem.
Persze ha a gép előtt döglenék, munka címén, lehet másképp gondolnám, de így röhej... -
venge
aktív tag
válasz
enginev3.0 #26326 üzenetére
Ha már nem nősz/fejlődsz semmit, akkor ennyi! Elkészültél.
Mint annyian itt a fórumon. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #26320 üzenetére
Ha írsz egy testsúlyt meg hogy mi a célod (izmozni/fogyni), valaki úgyis egyből beböfögi hogy miből mennyit egyé'.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26320 üzenetére
Ha ilyet kérdezel, akkor nem vagy okos ugye?
De még mielőtt megvezetlek, én viccből írtam be a "mintaétrendet", normális ember ilyet nem követ. -
Tamoo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26318 üzenetére
Ja, zabból az alap apró szemű natúr a nyerő.
Beáztatod mint egy nehéz nap után a lábadat.
Melyik fehérjére? Csak a Scitec!Illetve már van sárga fehérje, az edzés utánra jó mert cukrozott.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26314 üzenetére
reggel ébredés után szájtek' fehérje + zab, kizárólag vízzel, tej nem jöhet szóba
9kor csirkerizs
napközben nassolj csirkerizst
3kor vonaton csirkerizs dobozból, hűtőtáskát húzzad magaddal!
edzés után szájtek' fehérjeturmix majd csirkerizs
lefekvés előtt túróEttől az étrendtől nem térhetsz el a legkisebb mértékben sem!
-
shteer
titán
válasz
enginev3.0 #22965 üzenetére
húzódzkodó öv?
kieg boltokban, webshopokban
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #15841 üzenetére
Úgy érzem le vagyok beszélve róla
-
meroly
veterán
válasz
Ha normálisan leedzel, utána örülsz ha a saját súlyod mozgatni birod, nemhogy még pluszban legyen rajtad valami. Meg értelmetlen is szerintem. Arról nem is beszélve hogy nem túl olcsó dolog. Nekem a két 2,5 kilós lábsúlyom volt 6k.
-
macikos
addikt
válasz
Borsós Fred-et kérdezd meg. Ő írta, hogy egy időben volt hogy egész nap boka- és csukló súlyt viselt. Abban ment boltba, iskolába, fürdeni, ki tudja még hova.
Mondjuk nem tudom mi volt az értelme.
-
spammer
veterán
válasz
Én nem szarakodnék ilyenekkel, edzésen nyomd keményen, utána meg pihenni kell.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Kérdezd a kövéreket!
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
enginev3.0 #14447 üzenetére
Nem ide
-
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #14642 üzenetére
Te ki vagy?
-
GiP23
csendes tag
válasz
Kezdd a mell edzésedet a ferdepados nyomással esetleg ferdepados tárogatással a megszokottnál nagyobb súllyal és csak utána csináld meg a sima fekvenyomást. Nekem ez hozott sokat a felső melleizmomra.
-
meroly
veterán
válasz
enginev3.0 #14486 üzenetére
Csodálom hogy eddig nem csináltad, szerintem alap a tárogatás.
-
meroly
veterán
válasz
enginev3.0 #14479 üzenetére
Mell (cici) témához:
nagyon genetika kérdése, de mondjuk ha valakinek már olyan mint Arnie-é, akkor rakjon egy képet.Nekem ami bejött az a sima padon tárogatás, odafigyelve, lehetőleg edzés végére, plusz a ferde fekvenyomás és a ferde tárogatás. Gépek nélkül, szabad súlyokkal, én erre szavazok.
-
Zomb€€
őstag
válasz
45°-os gyakorlatokat sorold előre, sima fekvenyomás legyen az utolsó.
-
Ijk
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14453 üzenetére
Rakj be képet, majd kielemezzük.
Meg természetesen elküldjük a napiszarra.Én próbáltam a kulcscsontra engedést egyenes padon, majd leszakadt tőle a vállam.
Legjobb ha döntött padon nyomsz egykezesekkel, koncentrálva és gépen nyomsz utána. -
Eagl3
veterán
válasz
enginev3.0 #14453 üzenetére
Ez nem volt egy kimondottan közösségépítő megnyilvánulás.
-
válasz
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Próbálj meg úgy fekvenyomni, hogy a kulcscsontodhoz engeded le a súlyt. (+lehet próbálkozni felemelt lábbal is).
Két hét után olyan melled lesz mint Arnoldnak! Nem túlzok! -
dragonfx
veterán
válasz
pedig az jó rá szerintem.padon tárogatás?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Tömegelj.
Jó ez a kép. -
Eagl3
veterán
válasz
Gondolom a melled többi része akkora mint Arnoldnak...
-
Coccolino_O
őstag
válasz
enginev3.0 #11681 üzenetére
Észt kellett volna kérned karácsonyra.
Tételezzük fel, hogy normálisan edzel és izzadsz. Szerinted mivel kell pótolnod azt, amit kiizzadsz?
Boxer001: Akkor már nagyon dehidratált leszel, végső stádium...
Csak úgy tudod ezt megakadályozni, ha edzés után azonnal mész a talponállóba.
-
shteer
titán
válasz
Lelassit bazzeg.. Hat aki gyorsan edz, az ne igyon
-
Boxer001
veterán
válasz
Mármint edzés közben?
Én szoktam, de nem sokat...itt a nagymenők 10 literes kannát isznak ki edzésen, mert úgy a fasza. -
shteer
titán
válasz
enginev3.0 #11675 üzenetére
En ha nem innek meg kozben 1l-t akkor nem fejlodnek mert szomjanhalnek
-
python1
veterán
válasz
enginev3.0 #11675 üzenetére
Érdekes én is így hallottam.
Mondjuk én nem is iszok közben,nem szeretem ha lötyög bennem. -
asuspc96
senior tag
válasz
enginev3.0 #11378 üzenetére
rátévedtél a helyes útra...ne is keress tovább
-
Eagl3
veterán
válasz
enginev3.0 #10010 üzenetére
1 egész csontos csirkecses 50-70 deka között van.
-
meroly
veterán
válasz
enginev3.0 #10003 üzenetére
Remélem nem baj ha én válaszolok, mert pont most számolgatom én is.
68kg-hoz:
Fehérjéből 2g/tskg, azaz 136g-ot.
CH-ból meg 5g/tsk, azaz 340-et.Ha csak csirke rizsből számoljuk, akkor 550g csirkemell és 425g rizs. De persze kell variálni, nálam napi 3x van csirke rizs (12,15,19óra). Reggelire mondjuk érdemesebb a zabpehely+protein, vacsorára meg tojás, pufirizzsel, és/vagy cottage cheese. Akkor nem kell orrba-szájba a csirke-rizst nyomni, mert egy idő után bele fogsz unni baromira.
Csirkében 100g-ban 25g fehérje van, rizsnél meg 100g rizsben 80g CH.
Szóljatok ha tévedek.
Boxer001: Nyúl mondá' aki meg tud edzeni egy izomcsoportot egy héten többször az pinatárogatást végez
-
Eagl3
veterán
válasz
enginev3.0 #10003 üzenetére
Amennyire lehetőséged van és beléd fér.
-
Jim-X
őstag
válasz
enginev3.0 #9990 üzenetére
Bio boltban Hot Blood-ot mérnek?
Idáig fajul ez a világ...
-
.HUman
tag
válasz
enginev3.0 #9985 üzenetére
"Viszont még most is járnia kell a kezemnek vagy a lábamnak hogy leültem a gép elé. Muszáj valamimnek mozogni."
"..meg valami keveréke.."
Khmm.. tuti HotBlood volt és nem amfetamin?
-
kNG
senior tag
válasz
enginev3.0 #9981 üzenetére
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy ilyen mennyivel jobban pörget fel, mint mondjuk 200mg koffein...én edzés előtt csak azt toltam, de most azt sem...200mg volt amikor már felidegesített, 100 mg meg túl kevés...bár sztem koffein esetében nagymértékben egyéntől függő hogy kit mennyire pörget fel...
Mindenesetre szegény ember edzés előtti formulája ez (koffeintabletta), vagy 1-2 csésze kávé xD... nemhinném hogy egyhamar venni fogok akármilyen edzés előtti formulát, mert nekem tök felesleges, a koffeintabletta (2db) nekem teljesen megteszi...
Lábedzés előtt viszont szvsz ez sem a legjobb...azesetben nem kell semmi pörgentyű!
-
meroly
veterán
válasz
enginev3.0 #9981 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom
-
Szaky
tag
válasz
enginev3.0 #6075 üzenetére
Nekem is szokott kattogni a könyököm, de a zene elnyomja a teremben. Melegítsél be rendesen, ha nagyon faj azt a gyakorlatot ne erőltesd. Ha ízületi probléma, akkor meg lehet szedni rá okosságokat, MSM, Glucosamine es Chondroitin kombot.
Valaki el tudja nekem mondani, mi a különbség a WPC es az MPC között? Tejsavófehérje vs. tejfehérje koncentrátum?
thx
-
Radnix
senior tag
válasz
enginev3.0 #5819 üzenetére
multi, C, ca-mg, lenmagolaj. porokat nem szedünk, azok csak felfújnak tudod és műizmokat csinálnak, te se egyél olyanokat
-
darkarthur
senior tag
válasz
Mega Daily One + Calcium Magnesium + C-1100 + D3 + Zinc + Omega 3
-
Ijk
nagyúr
válasz
Télre vettem 5 doboz scitec multi pro-t. Tavasztól szerintem C-vitamin és MgB6 lesz csak.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #2428 üzenetére
Nem én voltam az?
Ma mentem egy új terembe és 5 percig nézelődtem (hogy felmérjem a gépparkot, mi hiányzik) Bár én nem mentem haza. leedzettem rendesen
Ja és v-nyakú feszülős pólóim is vannak, csak nem abban edzem. Buzi-e vagyok?
-
válasz
enginev3.0 #2347 üzenetére
Pl vegyél egy haskereket
A szimpla felülésnél kevés haszontalanabb dolog van. [link]
-
Snoop-y
veterán
válasz
Attol semmi nem fog jobban latszani hogy edzel ra. Attol csak erosodni fog...
-
Radnix
senior tag
válasz
enginev3.0 #2361 üzenetére
Ebben az esetben tényleg el lehet felejteni a szálkásítást, legalább 1 évig...
Nem kell súlyokkal lábemelni, felfüggeszkedsz valahova (általában húzódzkodó állványhoz) és a lábad tömege bőven elegendő ellenállást nyújt.
Szuperszett alatt azt értjük, amikor egy gyakorlat elvégzése után pihenő nélkül azonnal nekiállunk egy következő gyakorlatnak, tehát esetedben ez úgy néz ki, hogy az általam említett hasprés után azonnal lábemelést csinálsz, és csak utána jön a pihenő.Sok sikert!
-
Radnix
senior tag
válasz
enginev3.0 #2358 üzenetére
Valójában magasabb a testzsírszázalékod azaz rosszabb a testkompozíciód, mint gondolnád. Kicsi a hasizom tömege és valószínűleg a zsírréteg is nagyobb a hasi részen, illetve lehet, hogy genetikailag neked alapból nagyobb mennyiségű zsír koncentrálódik a hasadra. Tanulj meg hasazni, heti 2 edzés elég rá, de az olyan legyen... Szerintem ne csak magas ismétlésszámot alkalmazz, illetve javíts a koncentráción, próbáld ki az a felülési módszert, hogy beakasztod a lábadat, és végig homorított háttal csinálod a felülést, úgy hogy a has folyamatosan feszüljön, tehát a testedet a lenti részen épphogy hozzáérinted a talajhoz, de nem ernyeszted el a hasizmokat, illetve fent sem dőlsz előre annyira hogy levegyél minden terhelést a hasról, vagy ha igen akkor direkt teljes erőből feszíts rá. Ha megcsinálsz 3x10-et és nem javult semmit sem, akkor szólj! Ha cifrázni szeretnéd, akkor még nagyon kellemes égő fájdalmakat okozhatsz a váltott lábas "egylábas" lábemeléssel szuperszettben alkalmazva.
Fájni fog, be fogsz szarni!
Remélem az étkezésről, szálkásításról nem kell szót ejteni... -
JackFeryll
őstag
válasz
A kb nulla kg felesleg az 5% testzsír vízhajtás után ?
-
Radnix
senior tag
-
macikos
addikt
válasz
Az a kérdés, hogy te mennnyit szoktál.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
minden edzésen lábemelés fej fölé ill. súllyal félig
nemsoká dragonflag
esetleg "harangozás" állva
térdepelve nem gyó -
Radnix
senior tag
válasz
enginev3.0 #1628 üzenetére
Hiába csodálkozol rajta, általában először mindent rajtuk próbálnak ki, az összes izomnövekedést serkentő szertől először egerek lettek "kibaszva"
-
Jojo5
őstag
válasz
enginev3.0 #1609 üzenetére
kérdezz már rá kérlek, mert engem is érdekelne
-
Dexar007
veterán
válasz
enginev3.0 #1609 üzenetére
Ha megtennéd megköszönöm.
Cserébe engedek egy ezrest a One S árából.
-
Dexar007
veterán
válasz
enginev3.0 #1602 üzenetére
Elvileg Jászberényben is van boltjuk..holnap lehet lesz egy utam, az csak 37 km tőlünk..veszek 30kg-t,de lehet 40 lesz belőle ..lefagyasztva úgyis eláll.
-
Dani82
senior tag
válasz
enginev3.0 #1602 üzenetére
huu, ez kurva jó ár. Lehet kéne venni 11kgt. 1000Ft/kg az rohadt jó ár
-
Dexar007
veterán
válasz
enginev3.0 #1582 üzenetére
A csirke hol 2000Ft/kg? Nálunk Gyöngyösön is 1300-1400..de ha 30kg-ot veszek egyszerre akkor 1250-ért odaadják egy húsboltban. (mellfiléről beszélünk)
Busát érdemes majd nézni valami nagyobb hipermarketben, annak ha jól emlékszem 1000Ft kilója..de ennek még nem jártam utána.
Ja,és kérem a hentes címét privátban vagy ide..mert a héten fel kell tankolnom.
-
littlelion21
addikt
válasz
enginev3.0 #1582 üzenetére
olvaszd le a halat, aztán mérd le újra.
-
Woodslave
félisten
válasz
enginev3.0 #1575 üzenetére
testépítő szempontból qrvára mindegy, csak legyen meg a napi fehérje benne, mint a csirkében, amit helyettesít.
Pangasiusnak nincs jó híre
-
drogery
tag
válasz
enginev3.0 #1575 üzenetére
ahol a lazac nem elég jó, de a felvágott igen, onnan nekem nem kell "tudás".
egyébként itthon nem gondolkoznék nagy mennyiségű halfogyasztásban.
inkább segítsd a gazdaságot azzal, h hazai húst fogyasztasz. -
drogery
tag
válasz
enginev3.0 #1572 üzenetére
Lazac, de csak free-range nem a halastavas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest