-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
-
-
hrvp
aktív tag
válasz
macikos #15225 üzenetére
Rosszul is lennék, ha tavasszal/nyáron csak meleg vízzel tudnám megmosni az arcom edzés után. Zuhanyozni is langyos, hűvös vízben szoktam. Sokkal jobban esik.
Mondjuk a másik véglet se jó, egyik ideig elzárták a melegvizet a társasházban, ahova edzeni járok, azért a jéghideg zuhany se kellemes. (pont télen) -
Champipi
aktív tag
válasz
macikos #14298 üzenetére
Én azt hallottam, hogy azért nem szabad szolárium után fürdeni, mert a D vitamin a bőr felszínén jön létre a napozás hatására, és ha azonnal fürdenél, akkor nem szívódna fel.
A macska is azért nyalogatja a bundáját ezen levezetés szerint, hogy D vitaminhoz jusson.
Nem mondom, hogy így van.
-
Radnix
senior tag
válasz
macikos #14473 üzenetére
Nézd ha megvan a lehetősége az embernek, miért ne csinálja? Persze nem készülünk mr olympiára (honnan tudod?
), de az emberek szeretnék minél hamarabb elérni a céljukat, és ez lehet pár %-ot segít, vagy 0,5%-ot
Általában nekem sincs erre lehetőségem, az edzés előtti kaja és az edzés utáni shake között van hogy 5-6 óra is eltelik, szóval én csak szórom az igét
Apropó a koplalós kajálásról mi a véleményed? amikor x óráig semmi és a nap y órájában kell mindent bezabálni?
-
meroly
veterán
válasz
macikos #13499 üzenetére
Így van valóban, nem divatból fikáztam mondhattam volna bármilyen példát, akár a pörköltet nokedlivel.
Néha-néha mi is betévedünk, főleg mióta szépkártyás, egy-két sajtbi vagy mcfreeze lecsúszott a nyáron nekem is, sosem ezzel van a baj, hanem ahogy mondod a mértékletességgel.(#13501) deniro2: az melyik kategória amikor valaki zsírosan izmos?
(#13505) spammer: és ha van is tuti nem itt baszakszik velünk
-
dragonfx
veterán
válasz
macikos #13170 üzenetére
csaka viztől nem leszel erősebb teeeeeee...
jo kis összekevertem.
én nem si akarok olyna kokszmajom lenni mitn akik az ujságokba vannak tiszta szégyenek.
de látom a piros aláhuzásnál leragadtatok mint a 10ft.os bélyeg....
de az be se ugrik hogy szűk egy nap alatt majd 200hsz.el fostátok tele a topikot?
szerintme eddig is igy irtam és aki vette a magyar ember az érti mit irok aki meg csak ránéz a nicknévre és benyögi az okosságot annak csak annyit mondok ne fűűrggyééé leeee.... -
Radnix
senior tag
válasz
macikos #12430 üzenetére
Ezt én sem értem
amúgy ha nem vágod kiről van szó: http://www.youtube.com/watch?v=OGZTNQmr8VM
Eleve nem tudjuk növizik-e, sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk, az "áldozat" pedig teljesen ködös mit takar -
Jim-X
őstag
válasz
macikos #12252 üzenetére
Igen '96-os
Nekem a legjobban a finn IFBB Grand Prix-n tetszett '98-ban, na az embertelen forma volt
Ott nagyon jók voltak az arányai. Aztán ahogy te is írtad a XXI. században nagyon beles lett (ugye a növi fesön
) sőt, a pályafutása vége felé már inkább amorf szörny (aztán ugye sérülések stb.)
(#12254) Tamoo: A májproteintől összement a derekad fater?
Ja és te amúgy gyúrsz?
-
Nightmare
senior tag
válasz
macikos #11582 üzenetére
lehet értelmesebb vagyok mint Te. de csak zárójelben jegyzem meg, azt is félve, mert ki leszek utálva. sok hasznos információs adatot írtál le, bár hülye nem vagyok, eddig is tudtam, azért megköszönöm. azt, hogy mennyit fogok inni, hadd tudjam én, azt meg hogy a 15 kg-os kutya 1 litert iszik, persze. visszajövök később, akkor talán elhiszem. én ilyen ember vagyok, lehet ennyire képes a vesém. inkább iszom kevesebbet, és nem járok ki éjjel hugyozni, mintsemhogy többször kimenjek. te meg aztán végképp ne beszélj nekem semmit, hamár a legkövérebb vagy itt.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
macikos #10220 üzenetére
Tudhatnád hogy a feketékre bukok
Amúgy köszi, jó sok melód volt a linkek berakásával
Ja és hogy röhögjetek ti is, elmentünk bulizni, de az egyik "haver" pöttyet bebaszott, és persze az egyik kidobóval kellett emberkednie, így az lett a vége hogy eljöttünk
Kicsit ideges vagyok most, de legalább jobbat alszok
-
spammer
veterán
válasz
macikos #4151 üzenetére
Flexnek jó nagy segge is van (ezen a képen legalábbis)
Szerintem is az Ijk által linkelt Arnold meg a Nubret féle forma nyerő, és azért azok sem emós kislányok
Ezek a mostani szörnyek durvák, és dicséretes, hogy miket képesek kihozni magukból 2 patikával a hátuk mögött, de azért tényleg átestek a ló túloldalára. Ez a "bigger - stronger", folyamatos növekedés úgysem mehet már sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor Play - játék az árakkal
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged